Wat voor een feestje als je 50 jaar wordt?

Wat voor een feestje als je 50 jaar wordt?

De vijftigste verjaardag is een grote mijlpaal in ons leven.

Een halve eeuw gebeurt niet elke dag. In feite zal het maar één keer in je leven gebeuren. En daarom verdient het het om gevierd te worden zoals elke andere grote verjaardag.

Op 50e jarige leeftijd is de meest populaire verjaardag een leuk en elegant feestje onder vrienden. In een andere sfeer dan in andere jaren.6 ideale feesten om het 40ste en 50ste jaar te vieren

 40 ste of 50 ste  verjaardag 

Feestjes vieren die net zo symbolisch en emotioneel zijn als de jaren ’50 en ’60 is niet eenvoudig. 

Dit zijn speciale gelegenheden die speciale feesten verdienen. 

Het zijn verjaardagen met gemengde emoties, vieren we rimpels of vieren we ze niet? 

Natuurlijk wel, want 40 jaar zijn  is het nieuwe 30 en omdat we tot 50 jaar geleefd hebben en nog veel meer jaren te gaan genieten heb je een goed feestje verdiend! Daarom vertellen wij je over 6 soorten ideale feesten voor om uw 40ste of 50ste verjaardag te vieren.

Voor een rustig feestje, met een glas wijn in de hand, een goed gesprek in goed gezelschap en een kleine groep goede vrienden, gaat er niets boven een zonsondergang op een zeilboot met een glas wijn in de hand.

Voor groepen van elke grootte die graag feesten, dansen, genieten van de zee en de zon en toasten met een barbecue aan boord van een boot, is dit het ideale feest: Een catamaranfeest. je sluit zich aan bij andere groepen mensen die hun evenementen vieren en geniet van een vast bedrag of je kunt de catamaran zelf vullen!

Voor degenen die niets willen opgeven en willen genieten van een leuke en ontspannen activiteit zoals zeilen bij zonsondergang op een zeilboot en tegelijkertijd rustig willen dineren, hebben we een zeilarrangement met een drankje en een diner in een voortreffelijk restaurant in de haven dat je zal bekoren. 

Je kunt altijd de meest intieme activiteit doen en dan een diner maken met meer mensen in de haven.

s Middags of ’s avonds kunt je met uw groep vrienden genieten van een ontspannen en mooie sfeer met onze cocktailparty’s in hotels. 

Het enige wat je hoeft te doen is de plaats en het menu te kiezen dat je het leukst vindt en een animatie toe te voegen, als je het feest nog origineler wilt maken, zoals een lachende monoloog, een improvisatieshow, leuke gezelschapspellen zoals Cluedo of een Pictonary-spel om de talenten van de groep te laten zien.

50 JAAR EN NU? NOU, VIER HET!

Waar viert je een 50e verjaardag?

De ideale plek is noch te formeel noch te informeel. Maar zoals we al zeiden, anders dan elk ander jaar. Het zou perfect zijn als de sfeer op een gegeven moment zou kunnen veranderen in een meer informele omgeving, bijvoorbeeld op een dansvloer.

De hoofdpersoon

Als het een verrassingsfeestje is, is het handig dat een van de personen de rest op de hoogte stelt om de ingang van het feestje aan te geven, om gecoördineerd te kunnen handelen. 

Het idee van een lied om de hoofdpersoon te ontvangen kan ook worden toegepast in een feestje dat geen surprise-verjaardag is, maar het houden van het lied zelf als een verrassing voor de hoofdpersoon zelf.

Op de tafel

De smaak van volwassenen voor de goede dingen in het leven is inmiddels gerijpt en geconsolideerd. 

De ervaring in onze mond doet ons de goede dingen in het leven waarderen en vermijdt onnodige afleiding. Het is dus handig dat in een verjaardagsfeestje van deze kenmerken, een goede combinatie tussen zoete en zoute voorgerechten gemaakt met goede ingrediënten en volgens de smaak van de jarige.

Wat de drinken betreft, is het noodzakelijk om rekening te houden met de voorkeur van alle gasten en een goede variëteit aan te bieden: cocktails, glazen, lekker bier of goede wijn, en dat er nooit een gebrek is aan frisdrank en water in flessen voor degenen die later zullen moeten rijden (Frisdranken en water zijn eleganter als ze worden geserveerd in andere types van verpakkingen die niet die van de drank zijn, omdat ze afbreuk zullen doen aan de elegantie van het evenement). 

Een goed alternatief voor degenen die moeten rijden zijn vruchtensappen en cocktails zonder alcohol (cocktails), die bij de presentatie aan een tafel als ze eleganter en tegelijkertijd gezonder zijn.

De decoratie

Voor de decoratie kunnen we ons baseren op de sfeer van de plaats van de viering en een thema kiezen dat goed in de omgeving past. De ballonnen kunnen worden aangepast aan bijna elk thema en geven vrij spel bij het decoreren. kijk ook naar onze mogelijkheden van decoratie-pakketen waarmee je in één keer klaar bent.

Om het thema van de decoratie te kiezen kunnen we ook rekening houden met de hobby’s of hobby’s van de jarige. Als hij bijvoorbeeld van de oosterse cultuur houdt, kan het de verjaardag vieren met een Aziatisch thema , of in het gebrek aan het toevoegen van oosterse elementen, wat bonsai…. In dit geval kunnen zwarte ballonnen worden gebruikt en aangevuld worden met  lantaarns van zijdepapier.

Het dessert

Er is geen verjaardag zonder taart, maar omdat het zo’n speciale verjaardag is, heb je een speciale taart nodig, dus een aangepaste taart of aangepaste cupcakes zijn de juiste keuze.

Het is raadzaam om overtollige suiker te vermijden of zelfs overleg te plegen met het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het maken van de snoepjes als ze een optie hebben die geschikt is voor diabetici. Wie 50 jaar wordt, heeft misschien geen probleem met suiker, maar sommige gasten zullen je daar zeker dankbaar voor zijn.

Een taart die zich goed leent voor een suikervrije optie is de Worteltaart, en elke vorm van decoratie verdient de voorkeur om niet te worden gemaakt met fondant omdat het pure suiker is. Aarzel dus niet om uw vertrouwde banketbakkerij of uw cateringbedrijf te raadplegen.

Meer ideeën voor een 50ste verjaardag…. 

wat voor feestje als je 50 wordt

Als je meer ideeën nodig hebt of je wilt helpen bij het organiseren van uw 50e verjaardagsfeestje (thema, decoratie, menu, uitnodigingen, fotobooth …)

We hebben het geheim om het grootste verkleedfeest uit de geschiedenis te organiseren, het feest van de festiviteiten.

Het is belangrijk om eerst de uitnodigingen te versturen en daarna een mooie decoratie, een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje, muziek en licht te gebruiken om de plaats in te nemen. Natuurlijk vergeten we niet de kostuums, die essentieel zijn voor deze viering om gedenkwaardig te zijn.

Hoe organiseer je een feestje?

Vandaag gaan we je vertellen hoe je een thema-feestje kunt organiseren waar iedereen het naar zijn zin heeft. verkleedfeesten zijn het grappigst, want iedereen wordt iemand die ze altijd al hebben willen zijn: een tv-personage, een filmfiguur, een superheld, een dier, een zangeres….

Het eerste wat je moet doen is uitzoeken wat voor soort verkleedfeestje je wilt geven. Of het thematisch zal zijn of dat iedereen het kostuum zal dragen dat ze willen. Als je kiest voor een thema-verkleedfeest, informeer de gasten dan goed over het gekozen thema, anders zijn het allemaal superhelden en verschijnt er iemand verkleedt als hotdog. Er zijn duizend mogelijke thema’s: series tekeningen, films, grote gezinnen, videospelletjes, dieren, de jaren ’20, ’70 of ’80….

 Kies een thema

De grappigste en meest originele verjaardagen die ik ooit ben geweest om een thema te hebben. Van uw uiterlijk en dat van de gasten tot de inrichting van de kamer kan worden geconditioneerd door het thema…. Probeer het, je zult de meest originele verjaardag van allemaal hebben!

Als het thema is gegeven, is het altijd makkelijker om een kostuum te vinden dat bij je past, maar…. wat als het thema vrij is? Hoe weet je welk kleding je moet kiezen? Maak je geen zorgen, in deze post vertellen we je wat de beste kostuums zijn voor een feestje. Je zult er toch zeker een zo origineel vinden dat het iedereen zal imponeren.

feestkostuums 

Als je eenmaal weet hoeveel mensen er op je feestje komen, denk dan eens na over het eten en drinken dat je nodig hebt en de plaats waar je het zult vieren (als er velen van jullie zijn, kan je huis een optie zijn om het te vieren), dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te dansen, te springen, te schreeuwen, te schreeuwen en plezier te hebben zonder ruimteproblemen en zonder je zorgen te maken over het feit of ze de buren wel of niet storen.

Feest decoratie Thema

Hoewel de kostuums het belangrijkste onderdeel van het feest zijn, is de decoratie ook essentieel. De decoratie geeft een speciaal tintje aan themafeesten. Er zijn een heleboel opties om uit te kiezen en ze geven je ook de feestelijke sfeer die je nodig hebt om een geweldige tijd te hebben en iedereen in hun plaats te krijgen.

Weet je, vergeet de pompoenen, spinnenwebben en schedels niet als het een Halloweenfeest is. Als het een 70’s party is, geef het dan een disco touch en hang een glimmende bal in het midden van de baan. Dek de tafel met een thema-keukengerei, hang ballonnen met letters die woorden vormen, een guirlande of zet een decoratieve 3D-lamp aan de muur.

 

De muziek van een verkleedfeestje

Het is noodzakelijk om te gaan met het thema van het feest, zodat iedereen ondergedompeld wordt in de sfeer. En, als het feest geen duidelijk thema heeft, meng dan actuele nummers met die grote thema’s waarvan je je schaamt om het toe te geven, maar je kent de hele choreografie.

Bijvoorbeeld, op een Halloween-feestje kun je Michael Jackson’s Thriller niet missen, het thema This is Halloween 

Als je je verjaardag in Kerst Thema geeft, kun je de meest typische kerstliederen niet missen, van Chris Rea Driving home for Christmas tot Wham’s Last Christmas of Mariah Carey’s All I want for Christmas is you.

Voor feesten die zich richten op film en TV, niets beter dan soundtracks van uw favoriete films en series. En als het een tekenfilm verkleedfeestje is, blijf dan de populairste nummers uit onze favoriete kinderseries spelen!

 5 ideeën om je verjaardag op een originele manier te vieren 

Uiterlijke verandering

Als het vanavond uw feestje is en je echt wilt verblinden, is een geweldig idee een RADICAL makeover. Heb je lang haar? Waarom probeer je het niet super kort te knippen? Het zal een positieve invloed hebben op de verandering.

    5 ideeën om je verjaardag op een originele manier te vieren  

 vervul die droom.

We houden allemaal een droom in ons leven, en de dag van uw BIRTHDAY is het ideale moment om die droom te vervullen. Om een sport te beoefenen, om te reizen, om die jongen te vertellen dat je van hem houdt….

Wat je droom ook is, voel je vrij om het te vervullen! Het zal de beste manier zijn om je verjaardag te vieren.

10 originele ideeën om je verjaardag te vieren

 

Als je nog steeds niet weet hoe je je verjaardag moet vieren, hier zijn 10 originele ideeën om dat te vieren die je moet lezen. Centraal in het werk, feestelijke thema’s en nog veel meer.

originele ideeën om je verjaardag te vieren

Als je 50 of 40 wordt dit jaar, zijn hier 10 decoratie ideeën die je zult waarderen. Maak je verjaardag uniek met deze geweldige ideeën. 

Versier je feestje met zwart-wit elementen.

 Er is niets vrouwelijker en eleganter dan je feestje zwart-wit te maken en er roze details aan toe te voegen. Gebruik gestreepte achtergronden voor uw snoeptafels en ze zullen er echt spectaculair uitzien.

Tropisch themafeest.

 Als het overdag is, kunt je een tropisch themafeest houden en elementen zoals ananasvormige ballonnen toevoegen.

ideeën originelen voor je verjaardag

Picknick.

 Of je kunt een kleine picknick houden met goede vrienden met wie je uw 50e verjaardag wilt vieren. 

origineleideeën-voor-50e verjaardag

Versier met ballonnen van letters en cijfers.

 Ze zijn supertrendy met ballonnen zal dat tintje toevoegen dat het moment nog specialer zal maken…. speciaal voor foto’s. 

 

Of je kunt versieren met metallic ballonnen.   Als zilver je ding is, voeg dan metalen ballonnen toe aan het hele podium van je 50-jarige feestje.  Voor de decoratie kunnen we ons baseren op de sfeer van de plaats van de viering en een thema kiezen dat goed in de omgeving past. De ballonnen kunnen worden aangepast aan bijna elk thema en geven vrij spel bij het decoreren. kijk ook naar onze mogelijkheden van decoratie-pakketen waarmee je in één keer klaar bent.

wat te doen op je 50e verjaardag feest?
Uiterlijke verandering
Picknick
Kies een thema
Sluit Menu