Wat te doen op je verjaardag (veel nieuwe tips)

Wat te doen op je verjaardag (veel nieuwe tips)

Wat kan je doen op je verjaardag

In deze blog,

twee verschillende lijstjes met ideeën op deze lastige vraag:

-Wat zou je kunnen doen om het alleen met je partner te vieren. 10 tips

-Wat zou als activiteit op je verjaardag kunnen doen als feest of in een dagdeel?

10 Verjaardag-ideeën, van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid, om de jarige te verrassen 

De verjaardag van je jarige partner is gelukkig geen groot probleem, er zijn veel jarige mensen die het namelijk wel als een alledaagse dag beschouwen.

Er zijn vele manieren om je jarige te verrassen. Het voorbereiden van een feest kan een van de dingen die je besluit te doen om je partner te eren en geloof het of niet, er zijn vele manieren waarop je kunt kiezen om zijn of haar verjaardag te vieren. 

Hier zijn enkele ideeën:

1. Verrassing Verjaardag

Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is nog steeds geldig vandaag de dag. Als je als man of vrouw graag verrast wordt, kunt je een verrassingsverjaardag maken. Het hoeft niet al te extravagant te zijn, maar het is genoeg om thuis wat familie en vrienden bij elkaar te krijgen en hen te verrassen door “Surprise” te roepen als het aankomt. je kunt het na het diner doen om geld te besparen en wat snacks en zoete dingen te kopen om mee te gaan met de taart.

2. Verjaardag eten

Een ander idee is om samen te eten en dan de kaarsen uit te blazen. Op die manier, als je geen grote fan bent van het zien van mensen op hun verjaardag (ja, er zijn er velen die hun dag ontkennen), kun je nog steeds samen genieten. Een optie is om uit eten te gaan; je kunt een plek kiezen waarvan je weet dat je partner het leuk vindt en als je belt om te reserveren zal je van te voren waarschuwen dat het zijn verjaardag is, dus als ze klaar zijn met eten brengen ze je partner een verjaardagsdessert. Als je er goed in bent, kun je proberen iets voor haar te koken en thuis bij kaarslicht te eten.

verjaardag-versiering-kopen

 

 

 3. Ontbijt op bed

Een andere manier om je dag te vieren is het bereiden van het ontbijt. Je kunt een bedrijf dat zich daarvoor inzet bellen en gewoon kiezen welke combinatie je wilt  geven, ze bereiden het voor en nemen het mee naar de plaats waar je het aangeeft op het moment dat je wilt, of je kunnen het ontbijtkant-en-klaar afleveren. 

ontbijt-op-bed

Als je voor de tweede optie kiest, moet je vroeg opstaan en je favoriete drankje bereiden, terwijl je wat toast maakt. je kunt ook croissants kopen (alle bakkerijen zijn vroeg open) en als je wilt, een kaartje om te versieren.

 

 

4. Romantische vlucht

Dit is een idee dat over het budget heen kan gaan, maar als je het gewoon in gedachten had en de mogelijkheid hebt, kan het een goed verjaardagscadeau zijn om weg te gaan voor het weekend. Zo geniet je niet alleen van je verjaardag, maar gaat je ook verder met de festiviteiten in het uitje van de twee.  Er is niets beter dan je partner een uitje te geven voor jullie tweeën.

ballon-confetti

5. Verjaardag Spa

En als het geld niet genoeg is voor een weekendje weg of een avondje uit, kunt je je jarige ook verrassen door je partner voor een dag of in ieder geval voor een paar uur naar een SPA te brengen. 

Massages, jacuzzi’s of verwarmde zwembaden maken je verjaardag vol welzijn. Dit plan is ideaal voor mensen die de verbinding willen verbreken en hun dag op een meer intieme manier willen vieren, met hun partner of één of twee vrienden. 

Na het wellness-bezoek kunt je naar de lunch of het diner iets gezonds gaan eten en genieten van een goed gesprek. Op deze manier heeft je je eigen viering en vindt je een tijd om samen van je verjaardag te genieten.

6. Spa thuis

Dit is een idee voor iedereen die thuis wil en kan genieten: een spa thuis. 

Het eerste wat je moet doen is het huis opsplitsen in sectoren: je kunt de keuken gebruiken als receptie en op een tafel wat kannen met sap en water en een schaal met fruit. 

Dan kunt je in de kamer de massagekamer doen. 

Je moet een paar geurkaarsen aansteken en een massageolie kopen

 (je kunt het in elke apotheek krijgen). 

Eenmaal aangekomen nodigt je je partner of haar uit om een paar seconden in de keuken te wachten en je partner of haar vervolgens 20 minuten massage te geven 

(hoe goed je het ook doet, een massage wordt altijd goed ontvangen) en tenslotte kunt je een dompelbad met badzout en rustige muziek voorbereiden om de sessie te beëindigen.

cadeau’s,  kado’s

Voor grappig cadeau man of

een blijvend cadeau 30 jaar

 

Een andere manier om je jarige te verrassen op zijn speciale dag is je partner een cadeau te geven. Er zijn duizend opties en natuurlijk hangt elke optie af van de persoon die wordt geëerd, maar als het om je jarige gaat, weet je zeker dat je hun smaak kent en dat je in staat bent om een aantal van deze ideeën aan te passen.

 

7. Kleding

Ja, het is een klassiek idee, maar er zijn er velen die van de dag van hun verjaardag te profiteren om het cadeau te vragen dat ze nodig hebben: een shirt, een jurk, een paar schoenen. Onderzoek enige tijd voor de verjaardag en probeer te zien wat je partner mist of wat je partner wil, zodat je precies geeft wat je partner nodig had.

 

8. Een coupon voor een wens

 je kunt je partner, in een goed versierde enveloppe, een stuk papier geven dat zegt: “Het is de moeite waard een wens te hebben” en onder de voorwaarden die de regels zijn: je partner kan niet meer krijgen dan zoveel geld, bevat alleen een dienst die je je partner kunt geven: massages, koken of wat er ook maar in gedachten komt …. Durf jij?

9 Gepersonaliseerd cadeau

En om creativiteit toe te voegen kun je je partner iets anders geven: chocolaatjes met zijn gezicht (ja, ze bestaan wel degelijk) zijn een goed alternatief. Het enige wat je hoeft te doen is zoeken op het internet naar het bedrijf dat je het meest overtuigt, de hoeveelheid bonbons kiezen en de foto opsturen voor de verpakking. Als je je partner geen partner, een thermosfles of een gegraveerde pen kunt geven, kunt je de naam of een zin schrijven die hen vertegenwoordigt. 

 

10. Dezelfde hoeveelheid cadeau’s van de aantal verjaardag jaren die zijn volbracht

Bijvoorbeeld voor: 20 ste verjaardag, 21 ste verjaardag, 30 ste verjaardag, 35 ste verjaardag, 40 ste verjaardag, 45 ste verjaardag, 50 ste verjaardag, 55 ste verjaardag, 57 ste verjaardag, 60 ste verjaardag, 65 ste verjaardag, 70 ste verjaardag, 75 ste verjaardag

Een heel origineel idee voor je verjaardag is om je een klein cadeautje te geven voor elk jaar van de behaalde leeftijd, dat betekent dat als je 35 jaar wordt, je 35 cadeaus moet geven.

Maar let op, cadeau’s of geen cadeau’s: kleine dingen zoals een snoepje, een fotolijstje met een foto van de twee, wat woonaccessoires of een brief. (lees deze cadeau-blog ook)

Laat je inspireren en denk na over wat je partner leuk vindt en je zult zeker denken aan wat je moet doen om zijn leeftijd te bereiken.

Mijn vaardigheid
voortgang van de blog gelezen 57%

Waar het om draait is:

 

Bent je het beu om altijd hetzelfde te doen op je verjaardag? 

Lunch, diner of een drankje is de meest voorkomende manier om verjaardagen te vieren, maar als je dit jaar speciaal wilt zijn kun je iets anders organiseren en durven doen met innovatieve en leuke activiteiten.

Hoe vier ik mijn verjaardag

feestje organiseren tips of juist een feestje thuis 50 jaar?

verjaardagsfeest ideeen volwassenen / hoe kan je eigenlijk je verjaardag vieren? 

In dit  artikel geven we je een aantal ideeën die je zullen laten zien hoe je je verjaardag kunt vieren en hoe je de viering onvergetelijk kunt maken. 

Kies een van deze opties en vertel ons hoe het ging! Hoe vier ik mijn verjaardag?

Te volgen stappen:

1 Verjaardag buiten feest, de verjaardag BBQ

Als het weer het toelaat, is een leuke manier om een verjaardag te vieren, is het verzamelen van vrienden of familie en het organiseren van een buitenbarbecue. Bepaal de taken voor elk van hen om iets te kopen wat nodig is om de bbq te maken: houtskool, vlees, brood, groenten, drank …. en alles wat je wilt!

Dit plan is ideaal om een hele dag met je gezin door te brengen en je verjaardag op een andere manier te vieren. Na de lunch kunt je een aantal spelletjes organiseren, zoals het kaartspel, het filmspel, de zakdoek, of wat je maar wilt! Het is een leuke activiteit die je dag onvergetelijk maakt.

Hoe vier ik mijn verjaardag – Stap 1

2 Verjaardag activiteiten

Maar als je zin hebt om iets nieuws te proberen, kun je je verjaardag organiseren door een buitenactiviteit te doen; bijvoorbeeld een fietsroute plannen met je dierbaren, een zeilboottochtje maken, een avontuurlijke activiteit als raften of canyoning, enzovoort.

Er zijn meerdere mogelijkheden om samen met je vrienden te genieten van een dag in de natuur, je hoeft alleen maar in te stemmen met het plan dat je wilt doen en het te organiseren met het bedrijf dat het beheert.

 Normaal gesproken hebben deze activiteiten een duur van ongeveer 2 uur, dus als je de hele dag je verjaardag wilt vieren, kunt je de activiteit in de ochtend organiseren, zodat je na het maken van een picknick en het eten van alles bij elkaar kunt eten zonder dat je iets anders hoeft te betalen

Hoe vier ik mijn verjaardag – Stap 2

3  feest thuis, feestje organiseren, feest organiseren thuis, feest ideeën thuis

Als je de voorkeur geeft aan iets meer huisgemaakt, kunt je ervoor kiezen om thuis feest te organiseren. Maar om dit een ander te maken dan de andere, zorg ervoor dat het een kostuum is of dat het een thematisch kostuum is; ja, niemand zal kunnen binnenkomen als ze geen pak dragen of als ze niet in lijn zijn met de partij. 

compleet feest, feest organiseren origineel feest idee

Bijvoorbeeld, een klassiek thema voor een verjaardagsfeestje is geïnspireerd door Hawaï en alle aanwezigen dragen bloemen om hun nek en zwemkleding, maar er zijn vele andere opties, zoals een horrorfeest, een feestje in 1920, een Wild-Westen feestje, enzovoort. 

verjaardagsfeest volwassenen thuis

Kies degene die je het beste bevalt en transformeer je huis zodat het feest 100% origineel is.

We helpen je bij het organiseren van een verkleedfeest of, als je de meest klassieke verkiest, helpen we je ook bij het organiseren van een hawaii feest.

Hoe vier ik mijn verjaardag – Stap 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

4.   verjaardag activiteiten, leuke verjaardag ideeen

Er is ook een heel grappig idee om met weinig geld een verjaardagsfeestje te maken. Je hebt tijd, verbeelding en veel zin om een goede tijd te hebben als je een stormbaan voor volwassenen wilt organiseren.

Het gaat om het kiezen van een openbare plaats en buiten, waar je verschillende tracks en tests in groepsverband zal plaatsen. Dit is een zeer leuke wedstrijd waarin twee of meer teams strijden om de eerste verschillende tests te winnen die langs de weg van de stormbaan worden gevonden.

De eerste die de wedstrijd wint en de prijs kan zijn wat je wilt. Een heel leuk plan waarmee iedereen een geweldige tijd zal hebben.

Hoe vier ik mijn verjaardag – Stap 4

5. buiten feest

Om je verjaardag in stijl te vieren, kunt je er ook voor kiezen om een paar vrienden te verzamelen en samen op stap te gaan. je kunt bijvoorbeeld naar een landhuis met zwembad of naar een appartement aan het strand gaan en genieten van de zomer, zoals je dat wilt! Het idee is dat je een weekendje weggaat en samen een paar leuke dagen doorbrengt, nieuwe plekken ontdekt en natuurlijk genietend van je gezelschap.

Maar als het budget je niet uitmaakt, kunt je het nog groter maken en in plaats van een uitstapje te maken, kunt je ervoor kiezen om een vlucht te nemen en

 één van de steden of plaatsen in de wereld te bezoeken die je het meest interesseren. 

De beslissing is aan jou!

Hoe vier ik mijn verjaardag – Stap 5

 

 

 

6. Wat kan je doen op je verjaardag, feest organiseren tip

Als je wilt vieren met vrienden of een grote groep mensen, een geweldige manier om je dag te vieren is om naar een pretpark te gaan; zoek er een die is ontworpen voor een volwassen publiek, zodat iedereen een geweldige tijd heeft. Als je een beetje meer budget heeft kunt je ervoor kiezen om te slapen in een hotel in hetzelfde park of in de omgeving en bent je dus twee volle dagen adrenaline en plezier in het park.

Hoe vier ik mijn verjaardag 

Als je meer artikelen wilt lezen die vergelijkbaar zijn met Hoe vier ik mijn verjaardag, raad ik je aan meer van de Confettiballonnen.nl verjaardag Blogs te lezen.

stappen of tips voor een geslaagd feest lees dan deze blog: 

voorbereiding verjaardagfeestje: 13 punten om van je checklist af te vinken.

 

 

Suggesties

Geniet van de dag zoals je dat wilt en maak je niet alleen maar zorgen om anderen.

Vergeet niet dat elke optie goed is, wat het ook is, zolang het je een goed gevoel geeft.

Introduceer een snufje improvisatie in deze dag, het zal je op de een of andere manier verrassen.

Wat te doen met je verjaardag? 
Verrassings Verjaardag
Verjaardag Spa
Verjaardag eten
Verjaardag buiten feest, de verjaardag BBQ
stormbaan
Romantische vlucht
Ontbijt op bed
horrorfeest, een feestje in 1920 style, een Wild-Westen feestje

verjaardag-vrouw-pakket

wat te doen op je verjaardag
wat te doen bij 50ste verjaardag
wat te doen met je verjaardag
wat te doen voor verjaardag
wat te doen op je 18e verjaardag
wat kun je doen op je verjaardag
wat te doen op een verjaardag
wat te doen verjaardag vriend
wat te doen voor je verjaardag
wat te doen op mijn verjaardag
wat te doen verjaardag man
wat te doen verjaardag rotterdam

wat te doen op je verjaardag
wat te doen bij 50ste verjaardag
wat te doen met je verjaardag
wat te doen voor verjaardag
wat te doen op je 18e verjaardag

 

wat te doen verjaardag vriend
wat te doen voor je verjaardag
wat te doen op mijn verjaardag
wat te doen verjaardag man
wat te doen verjaardag rotterdam

Sluit Menu