Waar worden ballonnen meestal voor gebruikt?

Waar worden ballonnen meestal voor gebruikt?

Gelukkig is er ook in Nederland steeds meer de mogelijkheid om ZELF een Ballonnenboog , ballonnenpilaar of ballonnenslinger te maken.

Deze Ballonnenboog Kit ’s of Ballonnenboog doe-het-zelf pakketten zijn een fractie van de prijs die ballondecoratie bedrijven voor hun decoraties of creaties vragen.

 

Deze bogen kunnen indien van goede sterke kwaliteit en zwaar genoeg voor buiten en binnen gebruikt worden.

Ideaal voor tuin feesten, winkels en feesten bij cafe’s of restaurants.

 

 

Het volgende is belangrijk.

In Amerika worden ballonnen,’ balloons ‘ veel regelmatiger gebruik voor verjaardagen, feesten, jubilea of evenementen.

 

 

 

In Amerika wordt het belang veel duidelijker ingezien van het gebruik in ballonnen.

Zo zijn er in de ballonnen industrie een aantal ballonnen merken die domineren, zoals Qualatex, Belbal en Globos ballonnen of ‘balloons’.

 

 

Bij openingen van winkels , autodealers , hotels , bioscopen wordt vaak gebruik gemaakt van ballonnen decoraties of ballonnen versieringen. Dit wordt vaak verzorgd door dat er een Ballonnenboog , ballonnen slinger of ballonnen pilaar of ballonnen pilaren bij entree/ ingangen staan die hierdoor 50% meer bezoekers aantrekken.

Gelukkig is er ook in Nederland steeds meer de mogelijkheid om ZELF een Ballonnenboog , ballonnenpilaar of ballonnenslinger te maken. Deze Ballonnenboog Kit ’s of Ballonnenboog doe-het-zelf pakketten zijn een fractie van de prijs die ballondecoratie bedrijven voor hun decoraties of creaties vragen. Deze bogen kunnen indien van goede sterke kwaliteit en zwaar genoeg voor buiten en binnen gebruikt worden. Ideaal voor tuin feesten, feesten bij cafe’s of restaurants.

Het vastzetten van ballonnen aan deze pilaren of ballonnenbogen is veel eenvoudiger dan je denkt en op deze manier is het eenvoudig om een professionele ballondecoratie te maken. Gebruik hiervoor ballonnen van 30cm of 25 centimeter en blaas ze op tot 18 centimeter. Zorg dat ze allemaal even groot zijn.

Een groot gat / cirkel van 18 centimeter in een doos snijden, maken is de gemakelijkste manier om ballonnen dezelfde grootte te laten zijn.

Zo zijn ze stevig en knappen ze minder snel en beter tegen heel warm of koud weer bestendig.

Knoop ze altijd met een tros van 4 aan elkaar en duw ze om de ballonpilaar of ballonboog heen.

Zie de simpele handleiding van Balloon Republic hoe het moet. Geleverd bij een bestelling van een Ballonnenboog of Ballonnenpilaar.

www.youtube.com/embed/NYQD2LJHoQk?rel=0&controls=0″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen>

Vaak wordt er ook gekozen voor zwevende ballonnen , deze zijn wat lastiger te verzorgen gezien je gebruik moet maken van Helium en of een eigen wegwerp heliumtank.

Dit gas brengt wat meer kosten met zich mee, gezien het niet altijd gemakkelijk beschikbaar is.

Deze zijn online te verkrijgen en bij feestwinkels of ballonnenwinkels heb je de keuze om enkele ballonnen met helium of heliumgas te vullen.

Daarnaast adviseren we zeker om ook naar deze Party Planner te bekijken, als je de decoratie versiering uit handen wil geven:

party planner: niaparty.com/nl/

Sluit Menu