14 unieke verjaardag cadeau’s voor een vrouw, waar je niet eerder aan gedacht had

14 unieke verjaardag cadeau’s voor een vrouw, waar je niet eerder aan gedacht had

De meeste mensen zijn vrij duidelijk over hoe ze zich moeten voorbereiden op cadeau’s met Kerst, Vaderdag of Moederdag. Maar als een verjaardag nadert, komt het soms als een verrassing en heeft het ons niet de tijd gegeven om over iets na te denken.

Omdat Facebook felicitaties niet genoeg zijn, zijn hier enkele verjaardagscadeau-ideeën voor een vrouw, die je moeder, je zus, je vriend of je collega kan zijn:

1. Behulpzaam cadeau

Een solidair cadeau is perfect voor solidaire vrouwen die graag anderen helpen. Er zijn veel hulporganisaties die verjaardagscadeaus aanbieden in de vorm van scholing van een kind, vaccinaties of directe donatie aan een goed doel.

2. Kruiden planten zelf telen

Je vriendin hoeft niet zo dol te zijn op planten, want ze zal het heerlijk vinden om bijvoorbeeld munt, oregano of basilicum in huis te hebben. Er zijn ecologische cadeau-pakketten waarin alles komt, van een kostbare bloempot tot het kunstmest dat je nodig hebt om het te planten.

3. Vintage Artikelen

Retro is in de mode en als je een vriendin hebt die het leuk vindt, kun je altijd kiezen voor een verjaardagscadeau zoals theemokken of vintage curiosa. Een detail waarvoor je altijd plek in huis hebt.

4. Draagbare accu-lader

Wie heeft er geen draagbare lader nodig? Aangezien we leven verslaafd aan de mobiele telefoon, hebben we ons meer dan eens in een moeilijke situatie bevonden door het gebrek aan batterij. Wij houden van een draagbaar oplaadapparaat dat ook een make-up spiegel is, een twee in een ideaal model voor in de tas.

5. Droom dagboek

Voor degenen die graag dromen interpreteren, niets beter dan een boek met prachtige droomillustraties en vele pagina’s om elke avond te schrijven wat je droomt en je dromen te onthouden.

Ideeën voor verjaardag cadeau’s voor een vrouw

6. Middag filmpakket

Besteedt u meestal hele middagen op de bank van uw vriendin om films of series te bekijken? Dan is deze kit perfect. Het is een prachtige doos met een emmer popcorn, popcorn om te maken, wat snoepjes, chocolade en frisdranken. Leg jij de deken maar neer.

7. Slippers voor de magnetron

Voor die vriendin die altijd koude voeten heeft, zijn er enkele pantoffels die in de magnetron worden verwarmd. Ideaal voor de winter en voor u om twee paar te kopen, want u wilt ze natuurlijk ook hebben.

8. Doe-het-zelf cadeau’s

Als je bekwaam bent of graag knutselt, zijn de cadeauen die je zelf maakt de cadeauen die je maakt de cadeauen die het hart het meest raken. Een door u gebreid deken, een kussen of een mooie montage met uw foto’s zijn enkele voorbeelden, maar dat hangt af van uw verbeelding en uw creativiteit.

9.  Cultuur

Voor een liefhebber van cultuur en musea, kunt u haar een cultuur-abonnement van haar favoriete musea geven voor haar verjaardag. Op deze manier kunt u naar alle tentoonstellingen en activiteiten gaan zonder ook maar één euro uit te geven.

10. Ervaringen

Het is het ultieme last-minute cadeau en je mist het nooit meer. Het is een cadeau van ervaring in wijnproeverij, restaurant, kuuroorden of je kunt zelfs een stap verder gaan en haar een schilder cursus te geven.

11. Boeken

Het beste cadeau is ongetwijfeld een boek. Geef boeken van auteurs, feministische boeken, boeken voor vrouwen van andere vrouwen. Dit spreekt meestal erg aan.

12. Massage-mat

Deze vriendin die in permanente stress leeft zal blij zijn met dit cadeau dat een soort mat is met acupressuurpunten waarmee u zich meer ontspannen, minder gespannen en vol van welzijn zult voelen.

De beste cadeau ideeën voor vrouwen

13. Samen reizen

Als het je beste vriendin jarig is en je hebt genoeg budget, dan kan je haar altijd een reisje geven naar de bestemming waar ze altijd al naartoe wilde gaan. Wat een beter cadeau dan er samen van te genieten!

14. Wax-treatment

We zijn altijd bezig met ontharen en daarom is het een goed idee om haar een gepulseerde lichte haarverwijderaar te geven. De ultieme ontharing thuis en zonder afspraken te maken met een beautycentrum. Bovendien is het een cadeau dat alleen tussen vrienden gemaakt kan worden.

MANIEREN OM HAAR VERJAARDAG TE VIEREN

De veranderingen van het decennium hebben altijd een speciale betekenis: op de een of andere manier hebben we het gevoel dat een nieuwe fase begint met nieuwe uitdagingen. 

Het vieren van een verjaardag is een kans om ons levendig te voelen en met goede energie te beginnen. Geniet die dag op uw eigen manier, alleen of in gezelschap, thuis of aan de andere kant van de wereld: het belangrijkste is dat het uw manier is. 

Hier zijn 49 manieren om het te vieren…. u zult zeker een optie vinden die bij u past!

49 Manieren om uw verjaardag te vieren

49 Manieren om uw verjaardag te vieren

 1. Een dagje spa

 2. Organiseer een diner bij u thuis

 3. Geniet van een dagje strand

 4. Bezoek een stad die je altijd al hebt willen bezoeken

 5. Reizen om uw verre familie te bezoeken

 6. Een concert bijwonen

 7. Diner in een elegant restaurant

 8. Vernieuw uw garderobe met een shopping tour

 9. Adopteer een huisdier

 10. Trakteer uzelf op een ontspannende massage

 11. Leren duiken

 12. Overnachten in een luxe hotel

 13. Gooi het verleden weg door oude dingen weg te gooien…

 14. Hernieuwde huwelijksgeloften

 15. En als het in je plannen staat…. trouwen die dag!

 16. Organiseer een uitstapje naar het theater

 17. Een cruise maken

 18. Verander je uiterlijk

 19. Geniet van het lezen in de rust thuis

 20. Maak een nachtmarathon van uw favoriete films

 21. Veel plezier in een karaokebar

 22. Parachute springen

 23. Een tatoeage halen

 24. Mediteren voor enkele uren

 25. Organiseer een thema- of kostuumfeestje of kostuumfeestje

 26. Kaarten of Monopoly met vrienden spelen

 27. Woon een strippersshow bij met vriendinnen

 28. Bezoek een pretpark

 29. Ontbijt op bed

 30. Trakteer uzelf op een esthetische behandeling

 31. Hou een wijnproeverij

 32. Fietsen

 33. Ontsnappen naar het bos en kamperen

 34. Doe mee aan een spirituele retraite

 35. Start een activiteit zoals paddleboarden, yoga of golfen

 36. Verhuizing naar een nieuwe woning

 37. Woon een groepsvlucht spel bij

 38. Heb een plastische chirurgie

 39. Leer om wijnen te proeven door een bezoek aan een wijnmakerij

 40. Schrijf een lijst van alles waarvoor u dankbaar bent.

 41. Heteluchtballonvaart

 42. Organiseer een bowlinguitstapje

 43. Woon een dinershow bij

 44. Maak een gastronomische rondleiding door uw stad

 45. Volg een intensieve danscursus

 46. Maak een vlucht per helikopter of klein vliegtuig

 47. Ontdek sociaal Schilderen en of schilderen terwijl u iets drinkt

 48. Beproef uw geluk in een casino

 49. Organiseer een picknick in het park of op het strand

Geniet van de dag en wees blij!

Mijn vaardigheid
Webdesigner 50%

Protocol voor haar verjaardagsfeestje 

Verjaardagsfeestje

Spiekbriefje om te volgen:

De gasten rond 20.00 uur oproepen voor de verjaardag of spetterend feestje; we moeten altijd een half uurtje voor de meeste van hen de tijd geven dat ze arriveren. In de tussentijd bieden we de vrienden die arriveren een drankje aan. Achtergrondmuziek,  om het feestje alvast een sfeer te geven.

Rond 21u zullen we beginnen met het diner. We kunnen een buffet organiseren, een versterkte cocktail, zodat niemand honger krijgt, of een diner aan een lange tafel. Als we de aanwezigen weinig details te geven hebben, kunnen we ze als middelpunt gebruiken en elke gast zijn eigen keuze laten maken. 

Als het eten klaar is, doen we het licht in de woonkamer uit en ……………………….!! 

Zeer lange kaarsen en ronde kandelaars voor het ultieme magische moment.

Na het dessert en voor de koffie, een bedankje van de gastheren of gastvrouwen en we kunnen beginnen met het rondsturen van een gastenboek voor felicitaties. 

We stellen het op een dienblad samen met pennen of veren van verschillende kleuren. Het zal een leuk souvenir zijn zodat we het kunnen aanvullen met de beste foto’s van het feest.

Als we hebben gepland sommige prestaties, video of verrassing voor de honoree, de koffie zal het juiste moment voor de ontwikkeling ervan zijn. Op dit moment zijn de gasten ontspannen en luisteren ze met belangstelling.

Na het applaus komt het moment van dansen. Verlichting om het parcours af te bakenen, spiegelbollen, ballonnen met led-lampjes, goede muziek, vrije bar en plezier te hebben zonder te stoppen met dansen.

Originele Verjaardagsfeestideeën voor volwassenen

Een verjaardag of een jubileum is een heel bijzonder moment is waarom het heel gebruikelijk is om veel decoratie te maken voor volwassen verjaardagen. Hier zie je een heleboel eenvoudige knutselideeën die we kunnen doen om de verjaardag van een volwassene te versieren een selectie van zeer eenvoudige knutselprojecten met behulp van allerlei soorten items die we thuis hebben en ze zullen zeker helpen om uw project de meest originele en dat van een fantastische verjaardag.

creaties voor verjaardagen

De verjaardag is een van de meest voorkomende redenen waarom we originele en leuke verjaardagsdecoratie kunnen maken.

Het is de reden waarom we met deze ideeën een verjaardag te kunnen versieren. 

En om een feestje heel leuk en origineel te maken en tevens zeer nuttig als decoratie zullen zijn.

 

 verjaardag  foto’s

Foto’s zijn zeer belangrijk bij een verjaardag. Het is de reden waarom we een heleboel verjaardag ideeën voor volwassenen hebben. En met behulp van prachtige foto’s van de jarige  persoon kunnen we een verjaardag nog mooier aankleden.

Om te voldoen aan kunnen ook van allelei soorten drie-dimensionale elementen toevoegen, zo  herinneren we wat we vieren. Bijvoorbeeld de we de balloncijfers helpen hierbij en versieren het met behulp van recente foto’s.

 

decoratie verjaardag 

decoratie voor een verjaardag

Of gebruik alledaagse voorwerpen zoals glazen potten en versier ze om meer body te geven die meer gerelateerd is aan het verjaardagsmotief of wat de reden voor de viering ook is.

creaties met ballonnen voor volwassenen

creaties met ballonnen voor volwassenen

Een ander essentieel materiaal bij het zoeken naar verjaardagfeest ideeën (zelfgemaakte verjaardag decoratie voor volwassenen) is het gebruik van ballonnen.

Vaak kan je rustigere decoratie kleuren gebruiken dan in met een kinderfeestje.

Decoratie van verjaardagsfeestjes voor volwassenen die nooit uit de mode raken zijn bijvoorbeeld zilver en wit en dat is makkelijk te gebruiken. Het ziet er heel goed uit om om je feest decoratie zo karakteristiek te laten zijn.

Papieren creaties voor volwassen verjaardagen

papieren creaties voor volwassen verjaardagen

Soms is het niet nodig om ingewikkelde decoraties te maken.  Door alleen maar gebruik te maken van basiselementen zoals mooie ballonnen in een entree te hangen en kunnen we feestdecoratie overbrengen die zo kenmerkend is voor onze oorspronkelijke verjaardag. En kunnen we enkele mooie ideeën overbrengen die typeren voor originele verjaardagsfeestjes.

Zo creeër je een thematische decoratie om verjaardagen van volwassenen te laten onderscheiden. zetten, ideaal voor een verjaardag van 40 of 50 jaar, op een zeer eenvoudige en gemakkelijke manier en vooral zonder heel veel geld uit te geven.

creaties voor volwassen verjaardagen met ballonnen

verjaardagsdecoratie met kaarsen

verjaardagsdecoratie met kaarsen

Elke reden kan ons herinneren aan het feest dat we vieren,  zo kunnen we bijvoorbeeld kaarsen schilderen en ze versieren met glitter en gebruiken als een centraal element op een tafel.

Origineel verjaardagsvakmanschap

Een van de beste manieren om te versieren een goedkope verjaardag te versieren. 

Of het organiseren van een feestje thuis voor volwassenen, is gebruik te maken van veel leuke foto’s van momenten waarop gasten met de jarige op de foto staan.

Op deze manier kunnen grote mooie momenten herinnert worden en dat maakt het feest veel dynamischer en leuker.  Ook ‘t gebruik maken van deze foto’s zal een zeer aangenaam gevoel geven voor die mensen die het feest zullen bezoeken. 

Probeer foto’s te vinden van veel mensen die op die op het feest aanwezig zullen zijn, zodat iedereen zich zeer betrokken zal voelen bij het feest. 

 

creaties voor het verfraaien van verjaardagen

Als we een mooie verjaardagsdecoratie willen maken, moeten we elementen gebruiken die de persoon aanspreekt en bevalt gedurende het hele feest. En herinneringen overbrengt die te maken hebben met de persoon die jarig is geworden.

We kunnen een heleboel ideeën zoals een zelfgemaakte verjaardag inpakpapier 

Bijvoorbeeld hele creatieve en originele inpakpapier maken voor de cadeau’s voor een super originele verjaardag.

Originele verjaardagdecoratie voor volwassen 

 

We kunnen de wanddecoraties en elk element personaliseren. En we kunnen een themafeestje zoals een Hawaiiaans feestje maken en er zo voor zorgen dat onze verjaardag thuis een echt uniek feestje wordt.

eenvoudige verjaardagskaarten

We kunnen leuke aquarellen maken met ansichtkaarten met behulp van eenvoudige kaarten. En ze te versieren om mensen die aanwezig zijn op onze verjaardag kunnen schrijven ons een opdracht.

verjaardag ansichtkaarten versieren

We kunnen leuke aquarellen van ansichtkaarten, zodat mensen die de verjaardag bijwonen er een felicitatie op kunnen schrijven.

papieren bloemen voor volwassen verjaardagen

Dit zijn mooie creaties die we kunnen maken voor een verjaardag en er fantastisch uitzien. om te versieren zijn eenvoudige decoraties zoals papieren bloemen we een heleboel papier bloemen ideeën projecten te zien, dus ik moedig u aan om naar Pinterest te gaan en te zien welke projecten er allemaal mogelijk is.

creaties voor een verjaardag voor volwassenen

Ik zou graag meer mensen willen bereiken en daarom zou het geweldig zijn als je ons zou helpen om deze ideeën te delen op sociale netwerken, zodat we meer mensen kunnen laten zien welke ambachtelijke ideeën er mogelijk zijn nodig. Klik gewoon op een van de onderstaande knoppen en bedankt alvast voor het delen!

U kunt leren hoe u een thuisfeest voor volwassenen kunt organiseren dat een echt succes wordt met veel details over het verjaardagsfeestje.

Conclusie:

Naast de bekende cadeau’s  heb je nu 14 unieke cadeau-ideeën die een vrouw zeker zal waarderen in originaliteit. Daarnaast kan je goed met de jarige meedenken welke van de 49 manieren zij haar verjaardag wil vieren.

Van belang is wel; als er voor een feest wordt gekozen om je bijvoorbeeld aan de beschreven checklist te houden, zo voorkom je dat er geen structuur is en verveling bij je gasten aantreedt.

Maar als je voor een feestje thuis kiest, hebben we verschillende ideeën voor eigen creaties voorgelegd.

Voor welk cadeau je kiest of op welke manier je vriendin haar verjaardag ook viert: Het is van belang vooral te genieten en eventuele andere zorgen even te vergeten!

Fijne verjaardagviering alvast!

Sluit Menu