verjaardag vieren met vriendinnen, 26 tips, nummer 17 had je nooit verwacht.

verjaardag vieren met vriendinnen, 26 tips, nummer 17 had je nooit verwacht.

Wil je niet elk jaar je verjaardag op dezelfde manier vieren? Als je kijkt naar bijna alle vieringen zijn vrij gelijkaardig omdat mensen de voorkeur geven aan het eenvoudigste. Aan het einde heb je een etentje met vrienden, een paar drankjes, en dat is alles.

Misschien wil je deze keer iets heel bijzonders doen, iets anders en heel leuk. Nou, ik ben er zeker van dat je onder de ideeën die we je hieronder achterlaten de juiste vindt om je verjaardag op een onvergetelijke manier te vieren.

1.Verkleed feest of thema feest 

Kostuumfeesten zijn altijd leuk en motiveren de creativiteit van de groep. Het kan vrij gekozen worden of je kan het thema zelf bepalen. In de zomer kunt u bijvoorbeeld een Ibizan feestje houden op het strand. In de winter kunt u een historisch thema markeren zoals een Romeins, Victoriaans, hippiefeestje….

De mogelijkheden zijn afhankelijk van de smaak die u met uw groep vrienden deelt.

verjaardagsfeest ideeën volwassenen, feest ideeen

2. een Sportevent plannen

Sporteventen zijn een manier om plezier te maken en is een ander en origineel alternatief. Houd er rekening mee dat het meestal spellen zijn die een minimum aantal deelnemers vereisen. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van dit soort activiteiten in ruimtes die voor hen zijn ingericht en die monitoren, gepersonaliseerde tests, multi adventure challenges, games en nog veel meer hebben. U kunt ook humoristische sporteventen vinden, waar lachende hoofdrolspelers zijn.

originele ideeën waar u uw verjaardag kunt vieren, activiteit verjaardag volwassene

3. Groepsspel

Vandaag de dag kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan spellen om uw verjaardag te vieren. Het enige wat je nodig hebt is een groep vrienden die bereid is om plezier te hebben om iets anders te doen, virtual reality is een zeer interessant plan dat je naar een andere wereld of een andere tijd zal verplaatsen, waardoor je een geweldige verjaardag beleeft. Er zijn allerlei soorten simulaties, het zal moeilijk zijn om te kiezen.  De Escape Room is een ander alternatief groepsspel, waar je als team moet werken om de aanwijzingen te ontcijferen die je in staat zullen stellen om te ontsnappen uit de kamer waarin je bent opgesloten.

4. Buitenactiviteiten

Als de tijd het toelaat, kunt u de dag doorbrengen met buitenactiviteiten. Er zijn vele mogelijkheden: paintball spelen, canyoning, kanoën, kajakken, kajakken, ballonvaren, een ultralichte les volgen……

originele ideeën om je verjaardag te vieren

5. Campingnacht

Als u en uw groep vrienden een gemeenschappelijke liefde voor de natuur hebben, organiseer dan een kampeeravond. Het kan zelfs de kers op de taart zijn voor een dagje buitenactiviteiten. Bereid een goede barbecue voor (let op de regels van elke brandzone) en breng een horrorverhaal mee om met anderen te delen.

Als de camping u luiheid geeft en u niet wilt afzien van het comfort van een huis, kunt u een vlucht maken naar een landelijk huis. In Internet vindt u super interessante aanbiedingen op pittoreske plaatsen waar u kunt wandelen, toasten en een perfect weekendje weg kunt doorbrengen tussen vrienden.

originele ideeën om je verjaardag te vieren

6. een workshop 

Wanneer leden van een groep vrienden hobby’s of interesses delen, kan het bijwonen van een workshop een geweldig idee zijn. In uw stad vindt u allerlei workshops over de meest uiteenlopende onderwerpen: kookworkshops, ballroomdansen, wijnproeverijen, bier of sterke drank, enz. .

7.Limousine of feestbusrit 

Als u liever een gekker feestje wilt, huur dan een limousine. U hoeft alleen maar te denken aan de route en de haltes die u zult maken. Eerst kunt u in een modieus restaurant overnachten en vervolgens de route van uw favoriete plaatsen bepalen. Aankomen in een discotheek en uit een limousine stappen als een Hollywoodster is een ervaring die je niet zult vergeten. Maar als je niet wilt dat je hoeft te stoppen, dan is de partybus ideaal. Muziek, dj’s en drankjes in een exclusieve bus om het feest door de hele stad te brengen.

Als u op zoek bent naar een andere manier om uw verjaardag te vieren, onthoud dan dat er bedrijven zijn die voor de hele organisatie zorgen zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het genieten.

De illusie van het vieren van verjaardagen hoeft niet te worden aangetast als we ouder worden. Ook hoeven we niet te wachten tot we een rond aantal jaren (30, 40, 50, 60, 50, 60….) hebben bereikt voordat onze verjaardag hetzelfde is: rond. En je hoeft niet gek te worden of te veel geld uit te geven om je verjaardag op een speciale manier te vieren. Dit zijn enkele eenvoudige ideeën om je verjaardag te vieren met dezelfde illusie – of meer, zelfs meer – waarmee we onze verjaardagen als kinderen hadden verwacht….

8. Landelijk verblijf

Een weekendje weg in een landhuis omringd door je familie of vrienden is een plan dat we niet hoeven te boeken voor een speciale verjaardag, zoals we dat vaak doen als we decennia lang veranderen. Denk dat elke verjaardag echt landhuis-vriendenbijzonder is en het vieren met de mensen die je wilt in een andere omgeving is een van de beste verjaardagsplannen die je kunt maken.

verjaardagen te vieren in een landhuis

Een groep vrienden, die in een landelijk huis  feestvieren.

9. Paintball

Uw verjaardag kan ook een perfect excuus zijn om een leuke dag paintball te organiseren met vrienden of familie. Maar je verjaardag is geen excuus om de verfspuitjes van anderen kwijt te raken. Integendeel: elk lid van het andere team wil je misschien op het verkeerde been zetten….

paintball verjaardag vieren

Paintball is ook een leuke manier om je verjaardag te vieren.

10. Karten

We zeiden altijd: “Het is mijn verjaardag, dus vandaag heb ik de leiding”. Ik weet zeker dat er meer dan één van je vrienden is die zich niet laat verleiden door het idee om deel te nemen aan een kartwedstrijd, maar wat belangrijk is, is dat je er zin in hebt, en dat is waar je jarig bent. Jij hebt tenslotte de leiding die dag….

verjaardagskarting vieren

Karten is geen exclusief plan voor kinderen.

11. Huur een locatie voor je verjaardagsfeestje

Kinderen zijn niet de enigen die hun eigen verjaardagsfeestje kunnen geven. Oudere ook. Bijvoorbeeld, het huren van een plaats voor een privéfeest, afhankelijk van het aantal mensen dat u wilt uitnodigen en vooral het budget dat u heeft. Om u minder geld te kosten, heeft u altijd de mogelijkheid om uw verjaardag te vieren met die van andere vrienden en de kosten te verdelen.

verjaardagsfeestje vieren, verjaardag vieren amsterdam

12. Spa

Wilt u liever iets stillers? Wat dacht u van een massage en spasessie? Ik ben er zeker van dat het goed komt, vooral als je te maken hebt met de stress van het beantwoorden van al je verjaardagstelefoontjes en berichten van Whatsapp en Facebook elk jaar.

verjaardagsmassage te vieren

Een massage en spa is een verjaardagscadeau .

13. Wijnproeverij

We kunnen ook onze verjaardag – of die van iemand uit onze directe omgeving – laten samenvallen met een plan dat we al een tijdje willen doen. Bijvoorbeeld een wijnproeverij in uw stad…. of ergens anders als voorwendsel voor een ontsnapping.

verjaardagswijnproeverij vieren

Wijn kan aanwezig zijn op uw verjaardag in de vorm van een toast…. of een proeverij.

14. Reizen

Wilt u een echt onvergetelijke verjaardag? Als u de kans heeft, is een van de beste verjaardagsplannen die we kunnen maken om in gezelschap van onze geliefden naar een speciale bestemming te reizen, of dat nu in Nederland, België of in het buitenland is. Rome, Parijs, Londen, Lissabon, Londen? De waarheid is dat in elke stad je zeker zult genieten van een fijne verjaardag….

reizen met vrienden

Reizen met vrienden is altijd een goed idee om je verjaardag te vieren.

 leuke dingen die je kunt doen om je verjaardag te vieren

Je verjaardag komt toch zeker en je hebt geen idee wat je met ons allemaal wilt doen. Hiervoor gaven de vrouwen van 35 jaar zich de taak toe om de beste plannen te vinden om een ongelooflijke tijd met je vrienden door te brengen. Ze zijn anders, origineel en je zult een ongelooflijke tijd hebben. 

 

 

15. Bowlen.

En niet zoals elke bowling, controleer welke zijn de beste in Nederland of België waar je kunt gaan niet alleen om te spelen, maar ook om te drinken en een super leuke tijd hebben. verjaardag-bowlen

16. Plan een weekendje weg naar een magisch dorp.

Als je de stad leuk vindt en de hoeken van Nederland kent, bekijk dan deze 15 steden die je zeker adembenemend zullen achterlaten. 

17. Diner in de lucht.

Als u een ander en origineel diner wilt organiseren, wat is er dan beter dan een diner op de hoogten en met uitzicht op de mooiste regio’s! Diner in de lucht biedt diners, lunches en ontbijten voor u en uw vrienden. Het is een ander plan, origineel en ik verzeker u dat velen zich dat zullen herinneren. Vergeet niet vooraf te reserveren.  

18. Gewoon een gezellige Road-trip

Als u op zoek bent naar een ander plan dat u verzekert dat u een ongelooflijk weekend met uw vrienden zult doorbrengen, moet u kiezen voor een road-trip.

19. Wijnbar.

Als tequila niet uw ding is en u de voorkeur geeft aan wijnen, bezoek een interessante wijnbar. Het is super dicht bij de stad en ik verzeker u dat u niet alleen zult genieten van de wijnproeverij, maar ook van een te gekke avond.

20. Of als je avontuurlijker bent, raad ik je aan om je met je vrienden te organiseren om op een vroege zaterdag uit de parachute te springen.

Voor mensen met een avontuurlijke geest, kan je verjaardag de ideale dag zijn om een avontuurlijke activiteit of sport te beoefenen. Er is keuze genoeg: rafting, zip-line, kajakken, paragliding, delta vliegen, parachutespringen, enz.

 En de meest gewaagde kan altijd kiezen voor risicovolle sporten zoals: bungeejumpen, canyoning, extreme tracking,….

Vergeet niet dat hoe meer vrienden je hebt, hoe meer kortingen je krijgt.

21. Je innerlijke jeugd nieuw leven inblazen.

Laten we naar een pretpark gaan! En wat is er beter dan Six Flags. Organiseer een ontsnapping naar het park met je vrienden en veel plezier als nooit tevoren. 

22. Organiseer een diner of ga uit naar een bar met al je dierbare vriendinnen.

Als u wilt chatten, plezier hebben en dineren, een diner organiseren in een restaurant of bar super smaak met uw vrienden. Daarvoor laten we u een lijst van de restaurants met de beste terrassen van de stad na. En we delen ook met u de plaatsen waar ze u een superkorting zullen geven. 

Is er een dag van het jaar waarop je uit bed springt en niet de tijd ziet om je verjaardag te vieren? Smelt u bij het lezen van berichten van mensen die u feliciteren met uw speciale dag? Organiseert u graag verjaardagsdiners? Zou u een chef-kok thuis bellen om uw verjaardagen te vieren met uw vrienden en familie? Wil je graag je cadeaus zien? Dat is het, je bent een liefhebber van verjaardagsfeesten, en het is niets ernstigs, het geneest heel gemakkelijk door het te vieren met de mensen van wie je houdt. Als u op zoek bent naar originele en mogelijk internationale verjaardagsideeën om uw verjaardag of die van een speciaal persoon anders te maken. Lees dan verder.

23. Zet affectie in het vieren van originele verjaardagen 

In Denemarken, als je een klinkend nummer gaat hebben zoals een 40 of 50 jarige verjaardag, wordt het een zeer belangrijk feest.

U kunt een privé-kok bellen, een speciaal menu kiezen en in de lokale krant adverteren zodat uw kennissen bij u thuis langs kunnen komen om u te feliciteren en  verjaardaghapjes te eten. In de dorpen van Denemarken werkt het zo, de verjaardagen van het rond getal zijn speciale gelegenheden, en als je in een kleine stad woont is het niet zeldzaam om de aankondiging van een verjaardagsbarbecue in de krant te vinden.

Verzamel je vrienden op oudejaarsavond en je zult zien hoe het is om originele verjaardagen te vieren als je geïnspireerd bent door Vietnam.

Wat heeft het oorspronkelijke verjaardagsfeestje te maken met oudejaarsavond? Dat is een veelgestelde vraag als je aan Vietnam denkt. In dat prachtige land van Zuid-Azië is het in feite gebruikelijk om samen verjaardagen te vieren op de eerste dag van het jaar, de Tết, en natuurlijk is het vanaf deze dag dat je nog een jaar de tijd hebt. Ben je geboren op 5 juni? Je hebt geen verjaardagsfeestjes tot oudejaarsavond – die elk jaar tussen 21 januari en 19 februari kan vallen – maar de positieve kant is dat je veel mensen kunt verzamelen en volgens de Chinese oudejaars traditie, kun je originele verjaardagen voor 3 dagen vieren.

24. Bereid om de trappen van het stadhuis te vegen

Het is een oude Noord-Duitse traditie die je originele verjaardagen zou laten vieren, en in principe is het voor alleenstaande mannen, maar wie weerhoudt ons ervan om een grapje te maken met een vriend? Het bestaat uit dit: de alleenstaande man moet de treden van het stadhuis vegen tot hij een kus krijgt. En zo belangrijk is het vieren van verjaardagen in Duitsland dat er een populaire overtuiging is dat een persoon niet kan feliciteren voor de dag van zijn verjaardag of deze persoon kan een harde tijd hebben en zelfs sterven voor zijn speciale dag.

25. Vergeet de verjaardagen en vier uw heilige in stijl.

Het gebeurt in Zuid-Italië, vooral in Napels, dat de verjaardag zeer secundair is aan de viering van de dag van de heilige. Veel vaker in een verleden dat verloren gaat, werd de heilige in heel Italië gevierd als een prioriteit na een zeer katholieke tijdsbeleving. De oorspronkelijke verjaardagen zijn de niet-verjaardagen, de dag van uw heilige. 

26. Kies niet voor de verjaardagstaart.

Het is een gewoonte in Engeland, de jarige zal niet de persoon zijn die voor de verjaardagstaart moet zorgen.

Wanneer het de dag van uw verjaardag, thuis of op het werk zal altijd anderen om na te denken over uw taart, is het typisch voor het Nederland en België om te willen dat de jarige of het jarige meisje om verrast te zijn om iets dat is gekozen voor hem te zien, en dus de taart heeft om te vertrekken op een onverwacht moment van het diner en met de lichten uit en bijbehorend lied of het zou niet hetzelfde zijn.

Het kan de moeder, de partner, vrienden, collega’s zijn, maar nooit de persoon die jarig wordt. In dit leven moet je je laten verrassen! Als u ook thuis een verjaardag wilt vieren met vrienden en u wilt een originele verjaardag als chef-kok thuis, dan bent u met een muisklik verwijderd. 

 

wat te doen verjaardag , best place to celebrate birthday, birthday dinner amsterdam

verjaardag vieren met vriendinnen, 26 tips
plan samen een workshop
Landelijk verblijf
een gezellige Road-trip
Sluit Menu