verjaardag man organiseren

verjaardag man organiseren

Het is erg lastig om een leuke verjaardag te organiseren, vindt u niet? Vaak kijken de mensen hier tegenop tijdens het organiseren van een feestje. Vandaar dat dit verhaal u zeker ideeën kunnen geven

Verjaardag man organiseren

Een paar weken geleden kregen we de opdracht om de vijftigste verjaardag van een kennis te organiseren en vandaag vertellen we u wat we hebben gedaan.

DE “50ste VERJAARDAG”.

Laten we het omdraaien, genoeg van het negatief bekijken van dit levensjaar! We zien het juist als positief mijlpaal.

Want als we dit vitale punt bereiken, beginnen we de dingen anders aan te pakken, met emotionele rust, een goed gevoel over onszelf, intenser genieten van het leven, maar tegelijkertijd ontspanning.

En dat is wat de jarige man wilde overbrengen in zijn viering.

Het was een knusse gebeurtenis, met de naaste vrienden familie en beladen soms met wat emotie.

Details die het verschil maken

De viering vond plaats in een groot huis, dat naast de binnenruimtes ook een terras heeft met een spectaculair uitzicht.

Het uitzicht was prachtig met heerlijke hapjes en alles wat we hadden bedacht voor de viering zodat we het in alle rust konden voorbereiden. Je had het niet willen missen!

De locatie werd versierd met een partituur van het favoriete lied van de jarige en we legde de toepasselijke songteksten samen met de naam van elke gast op de zitting van de stoelen, zodat ze zelf ontdekten op welke plaats ze moesten zitten.

Het was een leuk detail omdat ze het niet hadden verwacht en het was leuk om te raden met wie je aan tafel zou zitten.

Verjaardag decoratie

Voor de decoratie met ballonnen gebruikten we dit verjaardagspakket en voegden we ook enkele latex en folie ballonnen toe met de cijfers 50.

Omdat het overdag en buiten was, brachten de metallic ballonnen en confetti-ballonnen veel licht uit en was het evenement erg vrolijk.

We plaatsten de ballonnen voornamelijk rond de tafel en voor de gastheer hebben we een gepersonaliseerde poster gemaakt die zijn persoonlijkheidskenmerken en belangrijke momenten in zijn leven belichtte; een detail dat zeer emotioneel bleek te zijn.

De viering was een succes, voor de persoon, de plek, de decoratie en de details. En we waren zeer tevreden en het werk was super gedaan!

Heeft u een foto om te delen op onze Instagram-pagina?

Glimlach en geniet!

Sluit Menu