verjaardag 15 jaar? wij hebben maar liefst 29 ideeën voor je feestje

verjaardag 15 jaar? wij hebben maar liefst 29 ideeën voor je feestje

Thema verjaardag man van 15 jaar Je wordt al snel 15 jaar en je wilt het beste feest van alle verjaardagen! Daarom denk je aan een origineel, uniek en ongewoon thema om je feestje te organiseren. Lees verder wat fantastische ideeën zijn.....

verjaardagfeesten voor 15-jarige, verjaardag man, verjaardagfeest jongen of meisje

Feesten voor 15-jarigen, verjaardag jongen, verjaardag meisje,

Hoe vier je een feestje voor 15-jarigen?

We hebben al ongelooflijke ideeën gezien voor het vieren van themafeesten voor 14-jarigen, nu is het tijd om te weten hoe je een verjaardag feestje voor 15-jarigen kunt maken.

Bekijk de volgende tips voor het organiseren van verjaardag feesten voor 15-jarigen, dus nodig ik je uit om aandacht te besteden en aantekeningen te maken van onze aanbevelingen.

 

Kies samen een thema (ouders en kinderen)

Om te beslissen hoe je een feestje versieren voor een 15-jarig meisje is het belangrijk dat zowel vader als zoon samen een thema kiezen, want dat zal afhangen van de vraag of je zoon of dochter echt blij is met hun feest. Papa of mama, vergeet niet dat kinderen op deze leeftijd een ietwat eigenaardige smaak hebben, maar wees flexibel en om het beste thema voor uw feest te kiezen, raadde u aan om u te baseren op onze lijst met ideeën in Themafeesten voor tieners.

Hier zijn minimaal 29 ideeën voor het vieren van een verjaardag met deze magische ontwerpen:

ARTIKELINDEX

1 chanel stijl feestje

2 GAME OF THRONES

3 Vijftien jaar- cowboys

4 15 jaar maskers

5 Circusthema’s voor 15 jaar

6 Dierenprints themafeest voor 15 jaar

7 Vijftien jaar met vintage thema

8 15 jaar met een Mexicaans thema

9 15 jaar met zwart-wit thema

10 15 jaar met bollywood thema

11 Mode-geïnspireerde 15-jarige verjaardag

12 prachtige 15 jaar in Russische keizerlijke stijl

13 jaar 20 op uw 15-jarig feestje

14 Vier je 15 in de magische arabische stijl

15 jaar in de beste stijl van schoonheid en het beest

16 Kleur Marsala om een XV-jaarsfeest te versieren

17 Onderwerpen voor 15 moderne en originele jaren

18 Ideeën voor aan het eind van het jaar

19 Thema’s van xv jaar

20 XV jaar in Hollywood stijl in roze

21 Een 15-jarige verjaardag man geïnspireerd door Hollywood:

22 Ideeën om uw XVe verjaardagsfeestje in het rood te versieren

23 Masker Thematische verjaardag man voor XV jaar

24 XV jaar in goud met veel stijl en elegantie

25 Ideeën om glans toe te voegen aan uw XV-jaarlijkse versiering

26 27 mooie ideeën voor xv jaar in koraalkleur

27 XV jaar met Coco Chanel Thema

28 Ideeën om je 15e verjaardag te vieren met een thema vol glamour en prinsessen!

29 versiering in Roze, Goud en Beige voor uw XV jaar

 

Denk aan het aantal gasten

Het niet alleen belangrijk om na te denken over het thema, maar ook over het aantal gasten. Maak er dus een lijst van en kies thema voor de 15-jarige.

Laat uw kind de muziek kiezen

Hoe maak je een feestje voor tieners van 15 jaar? Een van de meest gestelde vragen door de lezers en vandaag zal ik je een ander punt toe te voegen aan de lijst. Een tip: Laat uw kind de muziek kiezen en voeg hier originele ideeën voor 15-jarige verjaardagen aan toe.

Hoe vier je een feestje voor 15-jarigen?

 

 

Feesten voor 15-jarigen

Nu je de stap-voor-stap weet hoe je een feestje voor 15-jarige tieners organiseert, is het tijd om te leren over de beste ideeën voor 15-jarige feesten.Ik weet zeker dat je al overal eenhoorns en regenboogvormige producten hebt gezien, die in winkels en sociale netwerken circuleren.

Ik heb gezien van praalwagens, gebak, pyjama’s, portefeuilles, slippers, mobiele telefoon hoesjes, handdoeken, potlood hoesjes en eindeloze dingen met eenhoorn en regenboog ontwerp.

Sinds afgelopen jaar is regenboogkoorts en eenhoorns hard toegeslagen. Ze inspireren veel rust, creativiteit, zoetheid, rust en plezier.

Het is ook een leuk thema om een verjaardag te versieren en te vieren.

Ik ben op zoek geweest naar ideeën om haar verjaardag te vieren en heb mooie ideeën gevonden, van taarten, fruitsalades, pyjama’s, poloshirts, kopjes, etc. Allemaal met eenhoorn en regenboogmotieven.

Ik hoop dat je ze leuk vindt en dat ze je inspireren als je binnenkort een verjaardag moet organiseren.

De dag echt veel aandacht vragen voor tieners, een pluspunt kan de muziek en de spellen zijn die moeten worden ingesteld, laten we eens kijken naar de ideeën, om leuke themafeesten voor tieners te vieren.

Op de leeftijd van vijftien jaar kunnen tieners experimenteren met meer gewaagde opties bijvoorbeeld een neon-thema feest geven, zijn er vele opties voor dit soort feestjes of om themafeesten te vieren voor tieners van cupcake ontwerpen, ziet u ook ideeën om de woonkamer in het algemeen, meubels en wegwerpartikelen waar u kunt geven ze eten of drinken ….

Dit alles en nog veel meer klinkt geweldig om feestjes te versieren voor tieners van 15 jaar.

Themafeesten voor tieners moeten leuk en explosief kleurrijk zijn, de 15-jarige verjaardag of op zoek naar ideeën.

Feest voor 15-jarigen

Feest voor 15-jarigen

Themafeest van 15 jaar

We zijn gekomen tot een van de belangrijkste onderdelen van ons artikel over themafeesten voor tieners…. Waarom? omdat dit keer zullen we praten over de leeftijd die het meest deze fase vertegenwoordigt; de beroemde XV jaar….. En zoals te verwachten is, kan een themafeest van 15 jaar zo eenvoudig zijn als u zich voorstelt of zo ongelooflijk als u het heeft gedroomd…. Van een feestje in pyjama’s met vrienden, waar de 15-jarige koningin zal zijn, om te komen tot een leuk themafeest van 15 jaar voor de mens versierd met ballonnen van reuzenlcijfers of een indrukwekkend feest van XV jaar in grote stijl.

 • versiering voor 15 jarige met klassieke stijl en moderne accenten!

 • Transformeer je 15 jarige verjaardag in een Pool Party…..

 • voor een XV-jaarsfeest met strepen & bloemen

 • Een feest vol glamour, zelfs als je jurk kort is!

 • 10 creatieve thema’s voor uw xv jaar dit 2017-2018

 • Vier je xv in de stijl van het “GAME OF THRONES”

 • xv jaar in de kleur munt

 • 15 jaar in goud-zwarte kleur

 • een vintage twist te geven aan je 15-jaar

 • 15 jaar met vlinderthema

 • 15 jaar thema van Las Vegas

 • Thema’s voor vijftien moderne en originele jaren

 • Viering van 15 jaar maskers

 • 15 jaar in blauw

GAME OF THRONES

Dit thema is perfect voor al die meisjes die al vanaf jonge leeftijd liefhebbers van mode zijn, het is ook ideaal om de versiering van het evenement een zeer vrouwelijke en chique touch te geven. De kleuren die overheersen in deze versiering zijn roze en zwart die ook kunnen worden aangevuld met andere metalen zoals goud of zilver.

Vorige week hebben we een volledige post gewijd aan dit thema als origineel

GAME OF THRONES, is een super origineel thema dat is perfect voor meisjes die fans van deze serie.En is zeer aantrekkelijk voor alle details die u kunt toevoegen aan het decor.

Ik weet dat dit thema is een van de meest gewilde op dit moment dus als je ook graag de serie kijkt, aarzel niet om het de protagonist van uw verjaardag te zijn.

15 jaar maskers

De xv jaar met thema van maskers is een super origineel thema, die ook kan uw feest te veranderen in een zeer elegante gebeurtenis, kunt u verschillende details toe te voegen aan de versiering als maskers, veren, dansvloer in zwart en wit en nog veel meer dingen die je kunt zien in de beelden hierboven, als je wilt wat mysterie en elegantie op hetzelfde moment aarzel niet om dit thema te kiezen voor uw verjaardag man xv jaar.

Circus Thema voor een 15 jarige

Als u wilt vullen met fantasie en zeer originele details uw verjaardag man xv jaar het thema van circussen is de beste optie kunt u zelfs huren clowns, jongleurs en maak de versiering alsof we in een echt circus Wat vind je van het idee? Laat u inspireren door de beelden die u in de galerij ziet om alle mogelijkheden te zien die u kunt gebruiken om dit thema te herscheppen in een receptie voor 15 jaar.

Dit is een gedurfder onderwerp, aangezien het belangrijkste kenmerk ervan de dierenprint is die je in elke print van elk dier kunt krijgen, zoals zebra’s, tijgers, enz. U kunt kiezen afhankelijk van de locatie waar het feest zal veel mensen ervoor kiezen om hun evenementen te houden op safari’s waar alle gasten in contact kunnen zijn met de natuur.

Vintage is een andere favoriet van alle tijden, dit thema is ideaal voor het geven van een tedere en verfijnde look aan het evenement in een keer, de kleuren die u kiest voor dit zijn lichte kleuren, pastelkleuren, kunt u alle soorten antieke decoratieve accessoires die kunnen geven de vintage look, kijk naar de beelden om te weten welke ideeën ik bedoel en voeg alles wat je overweegt vintage te geven een meer persoonlijke look aan de versiering.

 

Vier je 15de verjaardag in de magische Arabische sferen

In Agrabah, een stad van mysterie, betovering en de beste koopwaar aan de ene kant van de Jordaan, kunt u een prachtige prinses ontmoeten en genieten van haar glamoureuze 15jarige in het paleis van de Sultan. Kom en ontdek de magie van deze prachtige plek waar u een onvergetelijke ervaring zult beleven.

arabische-verjaardag-thema

 

Alice in Wonderland is een werk dat in 1865 werd gepubliceerd door de Britse schrijver Lewis Carroll.

 

Het verhaal bevat elementen waarin fantasie en werkelijkheid perfect samenkomen tot een waar literair meesterwerk.

Laat u inspireren door deze originele en leuke klassieker om een van de belangrijkste gebeurtenissen van uw leven te vieren: uw 15 jaar.

 

Een van Disney’s grootste blockbusters is Beauty and the Beast; een spannend verhaal waarin de liefde alle plannen van de samenleving doorbreekt. Herbeleef dit magische sprookje door middel van een voorname en innovatieve viering van vijftien jaar waarin de hoofdrolspeler u is.

Als elegantie en stijl kenmerken zijn van uw persoonlijkheid, dan moet uw 15 jaar oude feest dit weerspiegelen. Wat vindt u ervan om het te laten inspireren door het grootste mode-icoon:

Coco Chanel? U zult ongetwijfeld al uw gasten raken en er uitzien als een diva.

Leef een ervaring vol glamour en uitmuntende energie om uw feest van 15 jaar in de stijl van Broadway te herscheppen.

Als u een jonge liefhebber van de voorstelling bent en de muzikale shows profiteren om de belangrijkste ster van de cast te zijn. We nodigen u uit om een aantal ideeën te leren die van uw debuut een ongeëvenaarde show zullen maken.

Een van de meest populaire thema’s voor de viering van 15 jaar is dat van prinses. Of het nu onder de elegantie van een koninkrijk is of in magische bossen vol met dieren, 15 jarigen maken hun debuut in een omgeving die deze belangrijke fase van hun leven perfect versterkt. Als u een feest vol magie wilt vieren, zoals uit een sprookje,

Wilt u uw 15 jarig feest op een andere manier vieren en ook van oude dingen houden? Dan is het beste voor u het vintage thema omdat het u toelaat om een paar jaar terug te gaan en een spectaculaire jurk van die tijd te dragen. Bovendien zal het gemakkelijk en goedkoop zijn om de feestzaal te versieren, omdat alles wat vintage te vinden is tegen zeer lage kosten.taart-flamingo-verjaardag

Thema verjaardag Welkom bij Kerstmis! Die tijd van het jaar is prachtig en vol van vieringen overal, dus als je verjaardag samenvalt met de december datum een geweldig idee is om te profiteren van de feestelijke sfeer om je 15 jaar te vieren met je ouders, familie en beste vrienden. Vier de komst van het Kindje Jezus en vul je nacht met slingers, kerstbomen en kerstliederen.

U voelt zich geïdentificeerd met het Afrikaanse continent en zijn exotische stijl, het zou een uitstekende optie zijn om uw 15e verjaardag mee te vieren. Afrika is een zeer levendig continent waar er altijd gelegenheden zijn om te vieren met aanstekelijke muziek, gevarieerd handwerk, tribale riten en heilige offers. Maak uw wens werkelijkheid en organiseer uw feest in het hart van denkbeeldig Afrika.

Ooit was er een prachtig bos, met veel bomen, bloemen van alle kleuren, heldere vlinders en tedere vogels die de dageraad toejuichten met hun liederen. In dat betoverde bos leefde een prinses die binnenkort haar grote 15-jarig feestje zou vieren. Als je je 15 jaar oude feestje wilt vullen met magie, dromen en charme, is dit thema perfect voor jou?

Thema verjaardag man van 15 jaar

Je wordt al snel 15 jaar en je wilt het beste feest van alle verjaardag als jongen hebben. Daarom denk je aan een origineel, uniek en ongewoon thema om je feest te organiseren.

15-jarig feest in luchthavenstijl

Denk niet meer! Vlieg hoog met uw 15-jarig feest in luchthavenstijl.

Nodig je familie en vrienden uit om de lucht in het vliegtuig van je dromen te reizen.

Als u de Titanic als thema van uw 15 jaar heeft gekozen, heeft u een goede keuze gemaakt, omdat het betekent dat u samen met uw gasten en vrienden een reis naar het verleden maakt om aan boord van de beroemdste boot uit de geschiedenis een mooie reis te beginnen. Laat u zien met een prachtige versieringve set in deze tijd en aarzel niet om te genieten van uw reis naar de diepten van het plezier.

Hindoestaans feest voor de 15 jarige

Wil je een feest vol kleur, traditie en mystiek? Dan is het hindoeïstische thema een prachtige optie om je 15 jaar te vieren. Organiseer uw feest met nuances van deze oude cultuur en verras uw gasten met een reis naar India, met behulp van de juiste versiering, traditionele kleding en heerlijk eten typisch voor die regio.

Themafeest Grieks

Bent u betoverd door de mythologie en fascinerende cultuur van het oude Griekenland? Droomt u ervan dat uw 15 jarige een oude feest met zo’n glamoureus, elegant en verfijnd thema zal plaatsvinden? Laat uw feest dan maar eens in Griekse stijl zijn! Reis met familie en vrienden naar de wieg van de democratie, de Westerse filosofie, de Olympische Spelen en de fascinerende wereld van de oude goden.

Vlinders symboliseren de vrijheid van denken en vertegenwoordigen de dromen die nog gerealiseerd moeten worden. Ze gaan hand in hand met totale transformatie en ze verwijzen ook naar dapperheid, dezelfde dapperheid die we nodig hebben om de veranderingen in onze groei uit te voeren als we van meisje naar vrouw gaan. Dus een 15-jarig vlinderfeestje zou geweldig voor u zijn.

 

 

15 jaar & cowboys

cowboys

Het cowboy thema is een nooit ouderwets thema, zolang je bent opgegroeid in een omgeving als deze, meestal zijn het meisjes die altijd voor dit thema kiezen, omdat ze ook liefhebbers zijn van paarden, etc….

Als je een spontaan, vrij, extravert meisje bent en een geweldig 15 jaar oud feestje wilt hebben, dan is het thema van de cowgirl het beste bij jouw stijl. Verander je feest in een Wilde Westen stad met cowboys, sheriffs en gevaarlijke bandieten. Veel plezier als mooie cowgirl in je 15 jaar.

Als deze creatieve thema’s voor 15-jarigen u niet snel overtuigen zal ik nieuwe en andere thema’s laten zien en hebben veel meer opties van waar om uw thema te kiezen aangegeven. Vergeet niet om een thema te kiezen dat niet zo gemakkelijk uit de mode raakt, zodat het er tijdloos uitziet. Ik hoop dat je heel veel van alle ideeën die ik heb gevonden en dat je het beste in de praktijk kunt brengen in de verjaardag van de 15 jarige.

VOOR JONGENS:

De 15 jarige verjaardag, waarvan de meeste voor meisjes worden gehouden, zijn niet altijd zo. Ook deze mannen, kunnen ook 15-jaar verjaardagen organiseren die net zo spectaculair zijn als alle andere.

De verjaardag van een 15 jarige is meestal uitgevoerd met mannelijke kleuren zoals donkere en sterke kleuren.

Geen paniek als je denkt dat een 15 jaar verjaardag saai of moeilijk kan zijn, dan hebben ze hetzelfde effect als je er passie in stopt en alle smaken van het kind gebruikt om het feest te organiseren.

Er zijn verschillende soorten feesten die je kunt hebben, je kunt het minder formeel maken dan een feestje van 15 voor meisjes. U kunt een locatie huren of het thuis doen met vrienden en familie.

15e verjaardag van een jongen is meestal niet erg veel versierd, maar u kunt verschillende arrangementen en ornamenten plaatsen om de locatie er schoner en veel beter uit te laten zien. U kunt altijd helpen met decoratieve ballonnen in dit makkelijke pakket. De snoeptafels zijn ook iets wat je op geen enkel feestje mag ontbreken, snacks en traktaties zijn iets dat al je gasten op elk feestje verwachten, je kunt ze niet met honger laten gaan.

Jongensfeesten worden meer geaccentueerd in het dansgedeelte en met de softdrankjes.

Een dansvloer of een plek om te dansen, een drankgelegenheid. En als het feestje buiten is, grillen / BBQ aan toevoegen om te genieten van een heerlijke maaltijd.

15 jarige verjaardag versiering voor jongens

15-jaar-verjaardag-ideeën-pool

15 jarige verjaardag versiering voor jongens

Zwart-witte verjaardag man, Hawaïaanse verjaardag man, Mexicaanse verjaardag man, valt in de smaak van de 15-jarige.

Dit waren allemaal ideeën die 15 jarige gebruikten om hun 15e verjaardag te vieren, natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden. 

Heel veel plezier met de verjaardag & maak er een te gek feestje van!!

 

verjaardag-decoratie-idee

Daarnaast adviseren we zeker om ook naar deze Party Planner te bekijken, als je de decoratie versiering uit handen wil geven:

party planner: niaparty.com/nl/

Sluit Menu