Hoe vier je je verjaardag? 9 manieren

Hoe vier je je verjaardag? 9 manieren

Ideeën om je verjaardag te vieren, verjaardag feest ideeen

Er zijn vele manieren om een verjaardag te vieren, van traditioneel, feestelijk en soms ook ongewoon.  Deze keer geven we je een aantal interessante ideeën waarmee je bij je volgende verjaardag zeker rekening kunt houden.

1. Een groot feest

Dit is misschien wel het meest populaire feest van allemaal, een geweldig feest met al je vrienden waar niets of niemand ontbreekt. Hoewel het waar is dat een geweldig feest een geweldig idee is, raden wij je aan om te plannen. Een grote plek waar al uw gasten binnen kunnen komen, ze kunnen drinken en eten van een gevarieerde menukaart, dat is een goede sfeer en betere verzorging. Tot slot, plan, zodat er achteraf niets ontbreekt.

2. Een verjaardagsfeestje met alleen goede vrienden en familie

Als je geen grote feesten wilt houden en de voorkeur geeft aan de meest intieme ontmoetingen, is dit een goed alternatief. Kom samen met je meest intieme groep en vier je verjaardag zoals jij het wilt. hoeveel geld geef je dan uit voor verjaardag, hoeveel geld geef je op een verjaardag.

Aangezien dit een verjaardagsfeestje is, vergeet dan niet om een plek te kiezen die je alles geeft wat je nodig heeft en bovenal een goede verzorging en een goede sfeer.

3. verjaardagsfeestje organiseren en feest organiseren checklist

checklist feestje. Een paar punten vooraf aan je feest

Als je één van hen bent die niet op één plaats kan stilstaan…. Wij stellen je voor om een kleine tour te doen van verschillende plaatsen. je kunt beginnen met de “vorige”, een plek van goede sfeer, drinken en eten wat je wilt, dan naar een andere plek gaan om te dansen en verder te vieren, kan zelfs tot 3 bestemmingen op je verjaardag.

4. Een elegantere feest ruimte

Als je iets uitgebreider en ceremonieuzer gaat doen, of misschien is het een meer speciale verjaardag (vooral als het gaat om rond de verjaardagen van  30 ste , 40 ste, 50 ste, 60 ste jaar etc.). Het is geen slecht idee om iets “geraffineerder” te organiseren, begin met het reserveren van een gezellige maar besloten plek, zorg ervoor dat je de juiste aandacht krijgt, dat je het eten en drinken van uw keuze en de andere details die je wilt voor uw speciale viering niet mist.

5. Een geweldige familie lunch

Zoals we al zeiden, zijn er vele manieren om je verjaardag te vieren en een van hen is het delen met je geliefde familieleden en vrienden tijdens de lunch of het diner. Goed gezelschap, goed eten en een toast . In dit geval kunt je een restaurant kiezen dat bij uw smaak past en dat je gezelschap aanspreekt met een goede drankenkaart en uiteraard een goede service. Vergeet niet vooraf te reserveren.

6. Je verjaardag op een bijzondere alles-in-één locatie

Een indrukwekkend centrum dat bekend is onder mensen uit de regio om allerlei sociale evenementen te vieren, waaronder verjaardagen.

Een gezellige plek met zeer goede aandacht; traditioneel en boheems; een combinatie van het beste van de wereld van de bar en de wereld van het restaurant. Een gevarieerde wijnkaart, tapas verjaardag hapjes en cocktails bekronen een geweldig menu van het beste van de Beste gastronomie. Eigen zalen voor grote feesten, naast de klassieke zalen om te toosten en te genieten van een verjaardag onder vrienden. Wat het idee ook is om je verjaardag te vieren, een alles-in-één locatie is de plek bij uitstek.

Als je in de winter geboren bent, moet je al gewend zijn om je verjaardag in de regen of kou te vieren.

Een afgesloten ruimte, zonder de mogelijkheid van een terras, rookruimte of een buitenplaats, is echter niet synoniem met een slecht feest, kleine details zoals goede muziek. Maar in de meeste gevallen willen je gasten (genodigden) buiten staan om met elkaar te kunnen praten.

Dus een locatie met een terras of buitenplaats kan zeker het verschil maken.

Ontvang je gasten met een van onze metallic kleur ballonnen, zoals de metallic-ballonnenwelkomstballon die je verrast met zijn 32 centimeter en kan worden opgeblazen met lucht of helium, ongetwijfeld een meer dan speciaal tintje om de receptie van uw verjaardag of feest optimaal en schitterend te verfraaien.

We raden je ook aan om een bijzonder gastenboek ergens bij de ingang of in de garderobe achter te laten om uw gasten aan te geven dat ze hun cadeau’s daar kunnen achterlaten. Hopelijk zal het gevuld zijn met de dingen die je het leukst vindt.

7. Betreft de verjaardagversiering zelf:

Metallic ballonnen

Als je een liefhebber van strepen bent, vindt je bij BalloonRepublic.nl alles wat je nodig hebt om warmte te geven aan de plek waar je uw verjaardag viert en de kou of de regen vergeet, zoek dan naar Chevron motief designs; bekers in alle maten, borden, tafelkleden, servetten, servetten, spandoeken en gloeilampen die verkrijgbaar zijn in verschillende ontwerpen en maten. Combineer dit met andere decoratieve items en creëer de beste verjaardagssfeer met ongelooflijke ontwerpen en modellen van slingers, ballonnen, confetti, pom-poms, fans en de onfeilbare (en onuitputtelijke) uitdagingen en serpentine. Allemaal beschikbaar bij een klik op BalloonRepublic.nl

Confetti & Chevron look

Het moment van de taart is een moment waar de meeste gasten op wachten, onze verjaardag kaarsen zal je helpen verfraaing van de verjaardagstaart. Deel grappige gadgets uit aan de gasten, zodat het moment om de kaarsen uit te blazen nog fantastischer wordt en de foto’s nog spectaculair zijn.

Onze confetti ballonnen zullen elke ruimte schitterend maken, complimenteren. En het decor wordt fantastisch met slingers van uw favoriete kleuren en ziet er overal goed uit!

Er zijn heel veel opties, geef jezelf de tijd om je favoriete decoraties te vinden of combineer ze met de keuze van onze webshop: BalloonRepublic.nl/feestartikelen.

verjaardag-buiten

En hoe vier je dan je verjaardag als je bijvoorbeeld 25 jaar wordt?

25 jaar is een belangrijke leeftijd, Een “kwart eeuw” dat het centrale punt vormt van het decennium tussen 20 en 30. Natuurlijk ben je nog jong, maar de jaren gaan voor iedereen voorbij en je bent geen kind meer. Toch moet de viering van je 25e verjaardag in stijl verlopen.

Inhoud

Hoe vier ik mijn 25ste verjaardag: maak de reis van je leven

Hoe vier ik mijn 25e verjaardag: Themafeestje vieren

Hoe vier ik mijn 25ste verjaardag: avonturenactiviteiten

Hoe vier ik mijn 25ste verjaardag: maak de reis van je leven

25 jaar worden is een goed moment om je dromen waar te maken en jezelf de grillen van die reis te geven waar je altijd van gedroomd hebt. 

Om dit te doen, kunt je ervoor kiezen om een avontuur te beginnen op je eigen manier of reizen met je vrienden, partner,…. Met wie je maar wilt! Kies uw bestemming, reisbureau en pak je koffers en gefeliciteerd met uw verjaardag!

Uiteraard kan het nodig zijn om ruim van tevoren geld te besparen, maar ook om goed te organiseren en te plannen, zodat alles op je vijfentwintigste verjaardag wordt gepland.

Hoe vier ik mijn 25e verjaardag – Hoe vier ik mijn 25e verjaardag:  de reis van mijn leven.

8. Hoe vier ik mijn 25e verjaardag: Themafeestje vieren

Wat is er beter dan een themafeestje om je 25e verjaardag met je vrienden te vieren? Het kan Hawaiiaans zijn, horror-achtig/ Haloween achtig, hippie, western, rocker, film…. Het is gewoon een kwestie van beslissen over een thema en zodat alle gasten zich gek kunnen kleden.

Als je genoeg ruimte hebt, kun je het in je huis of tuin organiseren; als dat niet het geval is, kun je op zoek gaan naar een plek om een plek te huren waar je je verjaardagsfeestje kunt geven en een leuke tijd kunt hebben met je vrienden.

Hoe vier ik mijn 25e verjaardag – Hoe vier ik mijn 25e verjaardag: themafeestje

9. Hoe vier ik mijn 25ste verjaardag: avonturen activiteiten

Voor mensen met een avontuurlijke geest, kunnen de 25 ste verjaardag de ideale tijd zijn om een avontuurlijke activiteit of sport te beoefenen. Er is keuze genoeg: rafting, zip-line, kajakken, paragliding, delta vliegen, parachutespringen, enz.

 En de meest gewaagde kan altijd kiezen voor risicovolle sporten zoals: bungeejumpen, canyoning, extreme tracking,….

Je kunt alleen gaan of proberen iemand met dezelfde zorgen als je te overtuigen, maar je zult het zeker naar je zin hebben. 

Je kunt op internet zoeken naar een plek in de buurt van je woonplaats waar dit soort activiteiten en sporten kunnen worden uitgevoerd, of je kunt naar een gespecialiseerd reisbureau gaan.

Hoe vier ik mijn 25e verjaardag – Hoe vier ik mijn 25e verjaardag: avonturen & activiteiten

Als je meer artikelen wilt lezen die vergelijkbaar zijn met de artikelen die je wilt lezen over hoe je mijn 25e verjaardag kunt vieren, raden we je aan om onze andere blogs ook te lezen.

Deel gelezen van de blog
58%

Verjaardag in een ander land

verjaardag man in het buitenland

Een paar weken geleden ben ik 34 jaar geworden en het is het tweede jaar dat ik buiten mijn land (Nederland) jarig ben. Ver weg van mijn eigen land; familie, levenslange vrienden in mijn zo veilige omgeving.

In mijn huis was het kenmerkend dat ze me wakker zullen maken met veel bombarie. Het was klassiek voor mijn hele familie om mij op dat moment te geven; hun respectievelijke knuffels, felicitaties en  cadeau’s. Als ik moest werken (wat het meest voorkwam), zou ik m’n verjaardag met mijn collega’s vieren met een taart die zij regelden. Het is duidelijk dat mijn werkplek altijd versierd was met ballonnen, slingers of andere verjaardag versieringen. ‘S Avonds zou ik weer feesten met een georganiseerd familiediner. Maar daar hield het niet bij op, in het weekend wilde ik mijn verjaardag met mijn vrienden in een restaurant en bar vieren.

Mijn verjaardagen in Nederland zijn vaak heel bijzonder, maar dat was natuurlijk weer heel anders geweest. Ik heb het geluk dat ik een geweldige familie heb, wat mijn aanpassing veel gemakkelijker heeft gemaakt. 

Verjaardag hapjes

Het was genoeg om te zien dat ze twee jaar achter elkaar ongelooflijke verrassingsfeestjes voor mij hebben georganiseerd, met mijn favoriete verjaardag gerechten en de hapjes op je verjaardag.

Ik heb me gerealiseerd dat de culturele verschillen in data die voor velen bijzonder zijn, aan de oppervlakte van de huid voelen. In verschillende Facebook groepen van mensen in het  buitenland, ben ik mensen tegengekomen die depressief werden door hun verjaardagen in het buitenland door te brengen en mensen (vooral als het gaat om hun eerste verjaardagsviering in het buitenland), heimwee hebben, missen en vergelijken.

Daarom zijn hier enkele aanbevelingen om hun verjaardagen in het buitenland zo bijzonder en belangrijk te maken. Ongeacht het land, de cultuur of de mensen met wie ze het samen vieren.

Je verjaardag in het buitenland, ja of ja.

We weten dat bijvoorbeeld Latino’s op zichzelf feestgangers zijn. Dus laat deze geest niet los omdat je ergens anders of ver weg van je thuisland bent. Probeer het te vieren met je nieuwe  vrienden.

Je zou zelfs een traditionele viering van je cultuur kunnen hebben en je nieuwe sociale kringen kunnen laten zien hoe ze je gevierd hebben. je zult zien dat dit soort vieringen uw geesten opwekken en je uitnodigen om van uw jubileum te genieten.

Is er tijdsverschil? Dan heb je twee verjaardagen!

Als je verschillende tijdzones hebt tussen je thuisland en het land waar je nu woont. 

Laat me je zeggen dat je veel geluk hebt, want technisch gezien zal je verjaardag langer duren dan de strikte 24 uur.

Tussen Europa en Amerika heb je bijvoorbeeld een tijdsverschil van ongeveer 8 uur. Laten we zeggen dat je Europese vrienden en familie je feliciteren in de ochtend van 30 juni. Echter, sommige van je vrienden op het Amerikaanse continent zullen je zelfs feliciteren op de ochtend van 1 juli dan, want technisch gezien is het voor hen nog steeds mijn verjaardag op het Amerikaanse continent. Zo is de relatieve tijd, laten we ervan genieten.

Verjaardag

Sommige mensen klagen over de manieren en gewoonten die ze leven door hun verjaardag in het buitenland te vieren. Wat als de felicitaties van de mensen in die cultuur zijn dutjes en droog, wat als ze niet hebben verjaardagstaart, maar een andere maaltijd. Uiteraard beginnen ze met de vreselijke vergelijkingen van hoe hun verjaardagen waren en komen ze zelfs om hun vroegere vieringen te idealiseren. Fout!

Onthoud dat het allemaal klopt. Als de eerste verjaardag viering buiten je thuisland plaatsvond, was het verre van wat je verwachtte. Neem het volgende jaar de leiding om een mix te maken tussen je eigen gewoonten en die van een nieuwe cultuur. Probeer ook flexibeler te zijn en de zonnige kant van je nieuwe verjaardagsfeest in te zien.

 

Virtuele felicitaties zijn glorieus

verjaardag via whatsapp

Ik weet dat het erg moeilijk is om belangrijke afspraakjes weg van je geliefden door te brengen. Maar sociale media zoals Whats app, Skype en talloze sociale netwerken maken het allemaal zo veel gemakkelijker. Vergeet niet om met hen in contact te komen via deze handige mogelijkheden. Een videogesprek, een gesprek, een foto of tekst zal uw dag zeker voortreffelijk  maken.

In je buitenlandse gemeenschapsgroepen, is het je verjaardag. En je zult zien dat je veel felicitaties krijgt. En niet alleen dat, je beseft dat je niet alleen bent en dat er talloze mensen in je situatie zijn.

Dat weet je, waar je ook bent. Vergeet niet dat het vieren van nog een jaar leven een grote zegen is. Het is een kans om het leven te bedanken dat we er zijn en dat we leven.

Sluit Menu