Hoe vier je je 50 ste verjaardag

Hoe vier je je 50 ste verjaardag

Hoe vier je je 50 ste verjaardag

De 50e verjaardag is een unieke mijlpaal in het leven die een halve eeuw van leven en ervaring markeert. 

Als je een 50 jarige verjaardag gaat vieren, heb je een grote verscheidenheid van ongebruikelijke ideeën om te organiseren voor de meest memorabele verjaardag ooit. 

Als je van plan bent om uw 50e verjaardag groots te vieren, dan geven we hieronder uitgebreider uitleg erover.

Of wellicht ben je een 50ste verjaardag voor iemand anders aan het vieren, lees dan ook vooral over het onderwerp “surprise-party”

Wilt je juist eigen taken aan je 50e verjaardag geven hebben hier van BalloonRepublic.nl zelf een bucketlist gemaakt. Zodat jezelf ideeën zou kunnen aanvullen:

Elke man of vrouw kan een wens hebben, die hij met niemand zou delen. Denk zeker rond je 50e jaar over bijvoorbeeld deze bucketlist na en over je diepste wensen aan. En begin ze te vervullen.

Kies een selectie van 10 dingen uit je bucketlist, doe er bijvoorbeeld één per maand

  1. •Doe een marathon of een halve marathon 
  2. •Doe die reis van je leven
  3. •Zweefvliegen
  4. •Doe een parachutesprong
  5. •Doe een bungee-sprong
  6. •Een sportwagen huren en besturen
  7. •Vlieg een sportvliegtuig (niet zo extreem als je zou denken, kijk online)
  8. •Abseilen van een bergwand
  9. •Wees een figurant in een film/tv-serie
  10. •Ga met vrienden uit (drinken) alsof je weer 20jaar bent

Maar eerst je verjaardagsfeest wat je juist samen met je familie en dierbaren wil vieren.

Denk aan de kleine details:

✓De uitnodiging, 

✓De versiering van het feest, 

✓Het gastenboek (zodat vrienden en familie een paar woorden kunnen wijden aan de persoon die zijn verjaardag viert) 

✓De muziek….. : de gelegenheid verdient het! En het is niet elke dag een halve eeuw kunt vieren!

Hier vindt je leuke ideeën om van een andere en originele verjaardag te genieten.

Met een verjaardagfeest waar veel genodigden komen

Verjaardag 50 jaar 

Om te zeggen dat leeftijd een trots is op wat we hebben geleefd en wat er nog te leven staat. Wat is er beter dan een uitnodiging te maken die overal 50 jaar schreeuwt? 

Op het internet vindt je uitnodigings-sjablonen om te downloaden en af te drukken in de kleur die je voor het feest hebt gekozen. Ze kunnen worden met het nummer 50 vooraan en een foto van de persoon die gevierd werd toen hij nog een baby was. Vergeet niet de plaats, tijd en dag erop te schrijven. 

Uitnodigingen om een 50ste verjaardag te vieren.

Leuk thema om een 50e verjaardag te vieren

Om de versiering van uw feest te kunnen kiezen, moet je rekening houden met het thema. Het belangrijkste is om te herinneren aan de grote momenten en te blijven vieren voor degenen die zullen komen.

Hollywood-stijl

Voor een Hollywood-feestje zoek je elementen die je doen denken aan de grootste filmsterren van weleer, zoals Charles Chaplin, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor  en nog veel meer. 

Druk er zwart-wit foto’s van af en hang ze op strategische plaatsen. je kunt uw gasten ook vragen om pakken te dragen, of om elementen te hebben die helpen een karakter te onderscheiden, zoals glazen, hoeden, snorren en stokken. Een feest in Hollywood-stijl versieren

De versiering kan geïnspireerd zijn op de grote Hollywood feesten. 

Van de taart wil je het spectaculair maken met gouden accenten en een vijftig jaar oud bord. 

De middenstukken kunnen op een gouden basis met het nummer 50 folie-ballonnen.

Zoek naar grappige filmlegendes en kies voor goud-zwarte kleuren. 

Ballonnen op alle verjaardagen zijn in ieder geval onmisbaar.

U vindt hier een geheel kant-en-klare oplossing in gouden zwarte tinten en folie ballonnen in de vorm van sterren en met het getal 50.

Zoek naar ballonpilaren, combineer goud en zwarte ballonnen en plaats ze bij de ingang van het feest, bij de snoepbar en zelfs bij de dansvloer.

Versier het met borden door te zeggen: Happy 50! of 50! 

 Eten: op een feestje mag je geen eten missen. Enkele ideeën zijn als volgt:

– Kies snacks die gemakkelijk te bereiden zijn.

Dranken: het is noodzakelijk om de meest geschikte dranken voor de gelegenheid te kiezen. Afhankelijk van wie de jarige is, moet je een verscheidenheid aan drankjes nuttigen waar iedereen van kan genieten.

– je kunt een bar opzetten of een barman huren als de meeste gasten volwassenen zijn. Het is een duurdere optie, maar het zal je bevrijden van de functie van het serveren van drankjes de hele nacht.

– Neem bijvoorbeeld alcohol op, zoals rum, caipirinha of Prosecco. Bovendien mogen bier en wijn niet ontbreken op een feest als dit.

Confetti Ballonnen

 

Muziek: een feest zonder muziek is geen feest. Kies in dit geval de muziek die de jarige leuk vindt en dat is interessant voor alle gasten.

 

 

 

Kies de versiering met dit bijzondere versiering pakket van 50 jaar

 

Kies de kleuren die het beste passen bij het feest en versieren op basis van hen. 

Bijvoorbeeld, als je een vrouw bent kan je voor chique gouden confetti gaan, kun je tafelkleden, borden, glazen en ballonnen in deze kleur zetten. Als het een man is, kun je ervoor kiezen om het goud en zwart te versieren: en chique Casino kleuren bedenken.

Om een feestje tot een succes te maken, moet je zorgen voor een heerlijke foodservice. Het belangrijkste is dat je niet ingewikkeld wordt. Je kunt het zelf doen en iemand vragen om je te helpen. Het wil eenvoudige snacks aanbieden zoals aardappelen, popcorn en gebakken voedsel. Voor iets groterends kunt je sandwiches en tapas van Serranoham, kaas en kalkoenham sandwiches van verse en seizoensgebonden ingrediënten bereiden.

(lees ook hier de blog over verjaardag hapjes)

 

 zoete tafel 50 verjaardag 2 zoete tafel 50 verjaardag 3 zoete tafel 50 verjaardag 4 zoete tafel 50 verjaardag 5 zoete tafel 50 zoete tafel 50 zoete tafel 50 zoete tafel vijftig verjaardag 6 zoete tafel vijftigste verjaardag 

verjaardag vieren tips 50 jaar?

waar vier ik mijn 50ste verjaardag?

origineel verjaardag vieren?

verjaardag 50 jaar wat te doen?

wel of geen feest 50 jaar?

activiteiten 50 jaar verjaardag?

wat voor feestje als je 50 wordt? 

feest organiseren thuis?

Als je een 50e verjaardag voor iemand anders wilt plannen

Surprise-party

Soms willen we een geliefde bedanken voor al zijn steun en liefde. Wat een betere gelegenheid om zijn 5 decennia van het leven te vieren dan met een verrassingsfeest. Het makkelijkste is om het weg van huis te vieren, zodat de jarige niets merkt. 

Kies een feestzaal of terras waar je alles kunt organiseren. Vergeet niet om de gasten te waarschuwen door de uitnodigingen aan te kondigen dat het feest een verrassing is met een: Shhhhhh! (stilhouden) 

Tips en ideeën voor het organiseren van een verrassing verjaardagsfeestje

Het is altijd leuk om een verrassingsfeestje te organiseren voor een vriend of familielid, en het beste is om de planning geheim te houden. Als je denkt aan het verrassen van iemand voor hun verjaardag, vandaag geven we je een aantal tips en ideeën die nuttig kunnen zijn om het beste feestje te vieren en dat de jarige de meeste verrassingen krijgt.

  

 Er moet rekening worden gehouden met een aantal factoren:

Feestversiering: Terwijl iemand de jarige afleidt, kun je enkele vrienden vragen om je te helpen. Probeer versiering te kiezen die hun favoriete kleuren bevatten, of die te maken hebben met het thema dat je hebt gekozen voor het feest. 

 

 

Op een verjaardag kunnen voorwerpen zoals ballonnen, slingers, glitters, enz. zeker niet ontbreken.

Nodig vrienden uit: Op een verrassingsfeestje kunt je het beste de beste vrienden van de jarige uitnodigen, vooral als het een intiem verjaardagsfeestje is. Om dit te doen, moet je een kleine gastenlijst bijhouden, zodat het makkelijker is om eten voor iedereen te bereiden en het daarna schoon te maken. Daarnaast kunt je gasten vragen om een verjaardagscadeau mee te brengen, of iets dat kan helpen bij de voorbereiding van het feest, zoals bijvoorbeeld eten of drinken.

Controleer alles voor de jarige aankomt: maak een lijstje zodat je alles kunt controleren voor de jarige aankomt. In die zin moet je ervoor zorgen dat de auto’s van de gasten ver weg staan, dat iedereen weet en duidelijk is dat dit een verrassingsfeest is, zodat ze er niet over praten. Je moet er ook aan denken om de lichten uit te zetten als het ’s nachts is en er mag niemand in huis zijn, en je moet ook al het eten, drinken en versiering klaar hebben voor de gelegenheid.

Na alle voorgaande fases doorlopen te hebben, kunnen we zeggen dat de 50 de leeftijd van sereniteit en de smaak voor leuke plannen is, maar iets rustiger. Het is een ideale optie om een groep vrienden of familie te verzamelen in uw favoriete restaurant om uw verjaardag te vieren.

Gastronomische route: Bij 50 wordt het gehemelte steeds exquiseer, dus we raden je aan om een lijst van restaurants te maken waar je naartoe wilt gaan en elk jaar op uw verjaardag gaat je naar een van hen. Je hebt 10 jaar voorsprong op je om een gastronomische route te maken die een gastronomische smaakpapillen waardig zijn.

Als je denkt dat je te oud bent om je verjaardagen op een speciale manier te vieren, verbannen dat idee nu uit je hoofd. Als u, zoals wij je aanraden, de afgelopen tien jaar uw favoriete restaurants heeft bezocht, is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe incentives en na te denken over nieuwe dingen.

Een restaurant met spektakel: Wat vind je ervan om van de meest selecte restaurants naar verrassende plekken met spektakel te gaan? Een opera, een theater of een monoloog kan het leukste alternatief zijn voor een verjaardagsdiner.

Confetti ballonnen

 

Maak een afleidingsplan: Op een verrassingsfeestje moet je een plan hebben voor de jarige om op het juiste moment thuis te komen. Om dit te doen kun je een vriendin vragen om hem of haar af te leiden terwijl het hele feest wordt georganiseerd. je kunt hem ook vragen om je een boodschap of gunst te doen waarvan je weet dat jedat zal doen, of om je te helpen bij de voorbereiding van het verrassingsfeest voor iemand anders, zodat jelater een grotere verrassing krijgt.

Belangrijke tips:

Om het verrassingsfeest gedenkwaardig en leuk te maken, kunt je ook een aantal dingen overwegen waar je misschien niet aan gedacht heeft tijdens de planning:

– Je moet er zeker van zijn dat de jarige geen plannen heeft tijdens de uren dat je het feest wilt organiseren.

– Het beste is dat het verrassingsfeestje een paar dagen voor of na je verjaardag plaatsvindt, zodat de verrassing groter is en je het niet verwacht.

Alles wat je op onze webshop ziet, wordt gecontroleerd voordat het wordt ingepakt en verzonden.

Hoe vier je je 50 ste verjaardag?
maak die reis van je leven
Kies een feestzaal of terras waar je alles kunt organiseren
thema-feest in Hollywood stijl, Marlyn Monroe, etc
Sluit Menu