Hoe kan ik mijn 40 ste verjaardag vieren

Hoe kan ik mijn 40 ste verjaardag vieren

Of hoe ik mijn 40e verjaardag kan vieren

Het bereiken van de leeftijd van 40 jaar is een reden om te vieren.

En hoewel velen vrezen dat het begin van dit nieuwe decennium een tijd van gunstige veranderingen is die, net als alle andere, moeten worden genoten. 

Laat het daarom niet over het hoofd zien, het beste is om te genieten van elk moment van deze belangrijke dag. Je wilt iets doen, maar je weet niet waar je moet beginnen? 

Op Confettiballonnen.nl geven je een aantal ideeën om te ontdekken hoe je je 40 ste verjaardag kunt vieren en een geweldige dag te hebben.

Misschien ben je  ook geïnteresseerd in: Hoe vier ik mijn 50 ste verjaardag?

Overzicht

  • Een feestje voor alles wat groot is
  • De reis die je altijd al gewild hebt….
  • Een rustdag alleen voor u…
  • Wat te doen op je verjaardag?
  • Doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan.
  • Wat te doen op een verjaardag?
  • Wat te vragen op je verjaardag?
  • Wat bij de koffie op een verjaardag?
  • Wat heb je nodig op je verjaardag?

Wat is een betere manier om dit geweldige moment te vieren dan een 40 ste verjaardagsfeestje te organiseren? Kom samen met al je familie en goede vrienden en zeg hallo tegen dit nieuwe decennium op de best mogelijke manier: omringd door de mensen om wie je geeft.

Je kunt het vieren in een zaal of restaurant, een feestje houden thuis, op het strand, in een tuin of waar het je prefereert! Het belangrijkste is dat je het moment niet mist om 40 jaar te herdenken met de mensen waar je echt om geeft en die je al jaren en jaren bij je zijn.

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag?- Een feestje voor alles wat geweldig is. 

 wat te doen op je verjaardag?

wat vragen voor je verjaardag?

wat bij de koffie op je verjaardag?

wat heb je nodig op je verjaardag? 

wat kun je doen op je verjaardag?

De reis die je altijd al wilde maken….

Als je niet het soort persoon bent die van verjaardagsfeestjes houdt, is dit geen reden om te stoppen met het vieren van je 40 ste levensjaar. 

En je kunt deze nieuwe etappe ook verwelkomen door die reis te maken die je altijd al wilde maken. 

Of het nu gaat om een bezoek aan een regio van je land die je wilt leren kennen of om een bezoek aan de plaats waar je van droomt, dit is het perfecte excuus om uw koffers te pakken en te gaan genieten van elke bestemming. Je zult het zeker naar je zin hebben.

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag? 

– De reis die je altijd al wilde doen… 

Een rustdag alleen voor u…

Als je meer van persoonlijke cadeau’s houdt, denk er dan niet twee keer over na en vier je 40 ste verjaardag door jezelf te verwennen met alle ontspanning van de wereld. Breng de dag door in een spa, eet in een goed restaurant, geef jezelf een volledige lichaamsmassage, ga naar de kapper en verbeter je uiterlijk, koop iets leuks voor jezelf. 

Dit is het perfecte moment om jezelf een bijzonder cadeau te geven dat je een heel bijzonder gevoel geeft.

Hoe vier je je 40 ste verjaardag – Een rustdag alleen voor jou… 

Wat van belang is:

Doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan.

Als je op zoek bent naar avontuur en een heel bijzonder idee om je 40 ste verjaardag te vieren, dan is er niets beter dan je aanmoedigen om iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Je kunt beginnen met een duikcursus, een parachute, een berg beklimmen, je inschrijven voor een halve marathon of triatlon, raften of een andere avontuurlijke activiteit die een uitdaging voor je is of kijken naar wat je al jaren zegt dat je wilt zien.

Hiermee stuur je een duidelijk signaal naar het universum: je bent klaar om je vierde decennium te beginnen met een verlangen om alles wat het leven te bieden heeft te verkennen en te genieten, dus waar wacht je nog op?

happy-birthday-40-balloon-republic

Hoe kan je je 40 ste verjaardag vieren- Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag?

6 Mogelijkheden:

1

Als het weer het toelaat, is een leuke manier om een verjaardag te vieren, is het verzamelen van vrienden of familie en het organiseren van een buitenbarbecue. Bepaal de taken voor elk van hen om iets te kopen wat nodig is om de sintels te maken: houtskool, vlees, brood, groenten, drank …. en alles wat je wilt! Dit plan is ideaal om een hele dag met je gezin door te brengen en je verjaardag op een andere manier te vieren. Na de lunch kunt je een aantal spelletjes organiseren, zoals het kaartspel, het filmspel, de zakdoek, of wat je maar wilt! Het is een leuke activiteit die je dag onvergetelijk maakt.

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag – — 1

2

Maar als je zin hebt om iets nieuws te proberen, kun je je verjaardag organiseren door een buitenactiviteit te doen; bijvoorbeeld een fietsroute plannen met je dierbaren, een zeilboottocht maken, enzovoort. Er zijn meerdere mogelijkheden om samen met je vrienden te genieten van een dag in de natuur, je hoeft alleen maar in te stemmen met het plan dat je wilt doen en het te organiseren met het bedrijf dat het beheert. Normaal gesproken hebben deze activiteiten een duur van ongeveer 2 uur, dus als je de hele dag je verjaardag wilt vieren, kunt je de activiteit in de ochtend organiseren, zodat je na het maken van een picknick en het eten van alles bij elkaar kunt eten zonder dat je iets anders hoeft te betalen.

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag – — 2

3

Als je de voorkeur geeft aan iets meer ‘huisgemaakt’, kunt je ervoor kiezen om thuis feest te organiseren. Maar om dit een ander te maken dan de andere, zorg ervoor dat het een kostuum is of dat het een thematisch kostuum is; ja, niemand zal kunnen binnenkomen als ze geen pak dragen of als ze niet in lijn zijn met de partij. 

[ compleet feest, feest organiseren origineel feest idee, thuisfeestje, feestideeën, feest thuis uitbesteden, feest thuis, feestje organiseren, thuis feestje, thuis feest

feest organiseren thuis, feest ideeën thuis ]

Bijvoorbeeld, een klassiek thema voor een verjaardagsfeestje is geïnspireerd door Hawaï en alle aanwezigen dragen bloemen om hun nek en zwemkleding, maar er zijn vele andere opties, zoals een horrorfeest, een feestje in 1920, een Wild-Westen feestje, enzovoort. Klik hier om onze thema-ideeen te zien.

verjaardagsfeest volwassenen thuis

Kies degene die je het beste bevalt en transformeer je huis zodat het feest 100% origineel is.

We helpen je bij het organiseren van een verkleedfeest of, als je de meest klassieke verkiest, helpen we je ook bij het organiseren van een hawaii feest.

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag – — 3

 4.  verjaardag activiteiten, leuke verjaardag ideeen

Er is ook een heel grappig idee om met weinig geld een verjaardagsfeestje te maken. Je hebt tijd, verbeelding en veel zin om een goede tijd te hebben als je een stormbaan voor volwassenen wilt organiseren. Het gaat om het kiezen van een openbare plaats en buiten, waar je verschillende tracks en tests in groepsverband zal plaatsen. Dit is een zeer leuke wedstrijd waarin twee of meer teams strijden om de eerste verschillende tests te winnen die langs de weg van de stormbaan worden gevonden. De eerste die de wedstrijd wint en de prijs kan zijn wat je wilt. Een heel leuk plan waarmee iedereen een geweldige tijd zal hebben.

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag – — 4

5. een buiten feest

Om je verjaardag in stijl te vieren, kunt je er ook voor kiezen om een paar vrienden te verzamelen en samen op stap te gaan. je kunt bijvoorbeeld naar een landhuis met zwembad of naar een appartement aan het strand gaan en genieten van de zomer, zoals je dat wilt! Het idee is dat je een weekendje weggaat en samen een paar leuke dagen doorbrengt, nieuwe plekken ontdekt en natuurlijk genietend van je gezelschap.

Maar als het budget je niet uitmaakt, kunt je het nog groter maken en in plaats van een uitstapje te maken, kunt je ervoor kiezen om een vlucht te nemen en één van de steden of plaatsen in de wereld te bezoeken die je het meest interesseren. 

De beslissing is aan jou!

Hoe vier ik mijn 40 ste verjaardag – — 5

6. Wat kan je doen op je verjaardag, feestje organiseren tip

Als je wilt vieren met vrienden of een grote groep mensen, een geweldige manier om je dag te vieren is om naar een pretpark te gaan; zoek er een die is ontworpen voor een volwassen publiek, zodat iedereen een geweldige tijd heeft. Als je een beetje meer budget heeft kunt je ervoor kiezen om te slapen in een hotel in hetzelfde park of in de omgeving en bent je dus twee volle dagen adrenaline en plezier in het park.

Kies een bijzondere verjaardag versiering tijdens je 40 jaar verjaardag

 

Kies de kleuren die het beste passen bij het feest en versieren op basis van hen. 

Bijvoorbeeld, als je een vrouw bent kan je voor chique gouden confetti gaan, kun je tafelkleden, borden, glazen en ballonnen in deze kleur zetten. Als het een man is, kun je ervoor kiezen om ‘t met goud en zwart te versieren: en chique feestje met Casino thema kleuren bedenken.

Om een feestje tot een succes te maken, moet je zorgen voor een heerlijke foodservice. Het belangrijkste is dat je niet ingewikkeld wordt. 

Je kunt het zelf doen en iemand vragen om je te helpen. Het wil eenvoudige snacks aanbieden zoals aardappelen, popcorn en gebakken etenl. Voor iets groters kunt je sandwiches en tapas van Serranoham, kaas en kalkoenham sandwiches van verse en seizoensgebonden ingrediënten bereiden.

(lees ook hier de blog over verjaardag hapjes)

zoete tafelverjaardag 2 zoete tafelverjaardag 3 zoete verjaardaghapjes 4 zoete tafelhapjes 5 zoete tafelzoete tafelzoete tafelzoete tafel vijftig verjaardag 6 zoete tafel veertigste verjaardag 

Belangrijk om te weten als je een verjaardag feestje gaat geven:

Tafeldecoratie

Na het denken over de versiering van de kamer waar jezelf de gasten gaat ontvangen is het essentieel om de tafel te versieren. Het is een goed idee om meerdere tafels te gebruiken. Op een van hen, kunt u de verjaardagstaart plaatsen en op een andere, kunt u borden met koekjes, sandwiches of snoepjes plaatsen. Deze tafels kunnen worden versierd met ballonnen, bloemen of andere verjaardag versiering. Zelfs het eten dat u aanbiedt kan gerelateerd zijn aan het thema van het verjaardagsfeest. Hoe comfortabele de gasten zijn, hoe beter. Daarom is het beste alternatief is om eenvoudig eten aan te bieden dat niet ingewikkeld is in de bereiding.

Soort feest

Tot slot, om uw feest tot leven te brengen, kunt u activiteiten en spelletjes organiseren. Dit houdt uw gasten bezig en zorgt ervoor dat ze met elkaar in contact komen. U kunt een danswedstrijd, een karaoke doen en ook cadeaus en verrassingen voor uw gasten. Dus iedereen heeft plezier en neemt, zowel uw gasten als de eregasten, een aangenaam souvenir van het verjaardagsfeestje mee.

Het is belangrijk dat u het feest dat u zult vieren met voldoende tijd van tevoren plant om de lijst van gasten voor te bereiden en hen hun respectievelijke uitnodigingen te sturen, ten minste een week voor het feest. Als je weet hoeveel mensen je gaat uitnodigen, kun je de ruimte en de plaats bepalen waar je het feest gaat houden. Op deze manier kunt u al uw gasten beter ontvangen en ervoor zorgen dat ze een prettige tijd hebben en zich niet ongemakkelijk voelen door gebrek aan ruimte.

Dresscode

Het is ook belangrijk dat u uw gasten verteld hoe zij zich kunnen kleden  om ongemakken te voorkomen. Je moet duidelijk maken of het formeel of informeel is of als het een themafeest is dat ze hun kleding al kunnen klaarhangen zich zelf kunnen voorbereiden. Een leuke manier is om uw gasten te vragen om dresscode te dragen. Op het feest kunt u spelletjes spelen op de meest originele, extravagante kleding en ga zo maar door.

Muziek

Tot slot moet je nadenken over de muziek. Hier kunt u ook rekening houden met het thema van het feest. Als u een themafeest plant voor de jaren ’80 of ’70, kunt u een muzieklijst maken.

Als je meer blog-artikelen wilt lezen die vergelijkbaar zijn met de artikelen die je wilt lezen over hoe je mijn 40e verjaardag kunt vieren, raad ik je aan andere blogs op de onze website Confettiballonnen.nl te lezen.

Sluit Menu