Hoe een chic feestje te vieren. Great Gatsby thema feest

Hoe een chic feestje te vieren. Great Gatsby thema feest

Ik weet zeker dat je meer dan eens een feestje of een speciaal diner thuis hebt georganiseerd. Voor deze gelegenheden hopen we de best mogelijke indruk te geven door ons huis perfect te maken voor gasten die op zoek zijn naar iets stijlvols in het ontwerp.

Het is duidelijk dat we de inrichting van het huis niet alleen voor een feestje gaan veranderen, maar we kunnen altijd details en aanvullingen aan ons huis toevoegen om het gewenste imago te helpen bereiken in combinatie met de grootst mogelijke functionaliteit.

Het is belangrijk om te differentiëren of het feestje binnen of buitenshuis wordt gehouden. In het geval dat we het in de tuin doen, kunnen we veel met verlichting spelen. Iets dat erg in de mode is, zijn de papieren lantaarns die een licht vleugje kleur brengen en die een elegante manier zijn om de ruimte te vullen en te omringen. We kunnen zowel de kleur als de bedrukking kiezen afhankelijk van of we op zoek zijn naar een discrete of opvallende decoratie.

Als we gaan om eten te bieden het beste ding is dat we hebben een of twee tabellen afhankelijk van de gasten om de coëxistentie tussen alle en vooral om te voorkomen dat mensen zich voelen en vormen groepen. Op deze manier kan iedereen met iedereen praten.

Naast het verzorgen van de presentatie van het eten dat wij de tafelversiering bieden moet worden gedacht bijna tot op de millimeter, want het is een van de centrale punten van een feestje. Een idee is om glazen potten met bloemen toe te voegen. De genade is om verschillende potten te gebruiken zodat elk potje zijn charme bijdraagt en vooral om er niet meer dan één of twee bloemen in te doen. We willen geen grote boeketten presenteren die de hele tafel in beslag nemen, maar kleine details die onze distributie aanvullen.

Als we kiezen voor een antieke houten tafel geven we een vintage touch aan ons feestje dat er goed zal uitzien met de rest van de decoratie. Maar als we de voorkeur geven aan iets moderners, kunnen we een tafelkleed -zwart bijvoorbeeld- gebruiken om te stylen.

Iets wat je zeker moet opnemen is een andere tafel gewijd aan desserts, ook bekend als CandyBar’s of Dessert tafel, de laatste mode in de viering van evenementen die niet kunnen missen een feestje. Het normale ding voor deze gevallen is om alle soorten snoepjes van verschillende kleuren die de aandacht trekken en het leven te geven aan de hele versiering van de plaats op te nemen.

Ze kunnen worden ingericht afhankelijk van de stijl van de feestje, als het is iets meer klassieke zullen we een tafelkleed van een enkele kleur met dienbladen van gebak, hoewel we ook kunnen plaatsen vlaggen of pompons in het bovenste deel of sommige tapijt met de afdruk die we meer willen.

Dit zijn slechts een paar ideeën die een origineel tintje zullen geven aan onze feestje en en toch niet veel voorbereiding nodig hebben, maar slechts een beetje proeven of een paar kleine stappen volgen.

IDEEËN VOOR EEN VINTAGE FEESTJE: CHIQUE, RUSTIEK EN NOSTALGISCH

Het vintage thema is al jaren de favoriet van velen, hebben wat nostalgie en romantiek van gisteren dat verovert velen, de tule, de gramour, familie en persoonlijke accenten, maar er zijn vele soorten van vintage, wat voor type bent u?

Groene bruiloftsschoenen 

Welkom op dit avontuur dat zal zijn om een soort gids te creëren voor een vintage party in zijn meest rustieke versie.  Ik wilde niet de post richten op bruiloften, ik zal er een doen voor dit onderwerp, ik geef de voorkeur dat we het concept van een vintage party als een thema van een b, een verjaardag, een afstuderen of een viering een beetje formeel of zelfs meer casual begrijpen.

VINTAGE STYLES

Er is een oneindig aantal stijlen in wat kan worden beschouwd als vintage, maar in deze blog, op dit moment zullen we ons bezighouden met de drie meest populaire.  Om een beetje te focussen, er zijn veel vintage stijlen, armoedig chique, Art Deco of Great Gatsby en de rustieke, er zijn nog veel meer, bijvoorbeeld voor specifieke tijden, maar dit zijn de belangrijkste.

GREAT GATSBY OF ART DECO 

De Beverly Hills Insider

Decadent, dramatisch en mysterieus.  Als we ons richten op de Great Gatsby of Art Deco hebben we het over de jaren ’20, het koninkrijk van zwart en goud in contrast met lichte tinten, geometrische figuren en daarom hebben ze een stukje van mijn hart.

SHABBY CHIC

Stijl Mij Mooi

Romantisch, melancholisch en zoet.  Deze stijl is typerend voor de jaren ’40 en ’50 met zijn pasteltinten en romantiek, is de ultieme exponent van de vintage trend en zal daarom de laatste zijn die we op de blog zullen geven.  Het heeft een versiering met bloemen, delicaat kant, kooien, vogels, parels, dassen en andere elementen die we zullen aanraken wanneer dat nodig is.

RUSTIEK

Sterk, robuust en natuurlijk. De rustieke stijl is de meest rustieke en met de meest natuurlijke decoratie, met jute, of jute, of jute, touwen, wilde bloemen die niets te maken heeft met de elegantie van Gatsby en de romantiek van Shabby chic.

Wijnstok en licht 

En ik begin met de meer rustieke kant van vintage.   In dit geval, zoals we al zeiden, de meer landelijke, we praten over een mix van elementen van de natuur met andere elegante, andere nostalgische, in het kort het aantal en het type elementen die je op te nemen zal afhangen van jou, je specifieke smaak, er is geen gids voor een perfecte vintage party, er zijn elementen die je kunnen begeleiden op wat er wordt gebruikt, maar een vintage party kan worden gericht op zwart-wit foto’s van je familie en dat kost je niets!

In de volgende berichten zullen we praten over de rest van de stijlen, maar deze keer zal het de kant en de jute of jute de koningen van de feestje, ik hoop dat je je type van vintage ontdekken zodat ideeën stromen zonder te stoppen.

Uitnodiging

Kraftpaperwedding uitnodiging

Zoals altijd begint alles met de uitnodiging, pastelkleuren of zelfs kraftpapier, voor deze meer rustieke versie, maar je moet ook aandacht besteden aan de lettertypes die gebruikt worden om het thema te binden.

U kunt kopen meer typische uitnodigingen en maken ze vintage met de tutorial die je kunt zie, waarmee je de aanraking met de kant, die in het geval van rustieke feestjeen is niet een kant zo delicaat met “de tekening” meer open, ze zijn meestal dikker en zichtbaar, grover, maar net zo nostalgisch te geven.

4 liefde voor polka dot

Nu, als het een formeler feest is, zo’n 15 jaar of zelfs een bruiloft, moet je het niveau een beetje verhogen, als je dat wilt, met deze uitnodigingen die in een doosje zitten, dan denk ik niet dat iemand twijfelt aan het thema van het feest.

Als het een meer informeel feestje is, kunt je gebruik maken van de uitnodiging om hen te vragen gekleed te komen vanaf het moment dat je heeft gekozen, maar vergeet niet dat deze uitnodigingen met de hand of per gewone post worden bezorgd, geen mails, we hebben het hier over een tijd waarin er geen internet was!

PASTEL  

Als het gaat om taarten in deze stijl, is wat er heerst de botercrème glasé met een onvolmaakte afwerking, toppers met spandoeken van jute of bloemen, zelden met de bruid en bruidegom.  De steun van de taart is rustiek, het gebruikelijke stukje dennenhout, maar ook de kale taarten.

Rustiek Bruiloft Chic 

Voor een intiem feestje is een klein gebakje genoeg, de onvolmaakte afwerking vertelt ons dat het rustiek en vintage is.

 Trotsgeschiedenissen  

Het hoeft niet altijd wit te zijn, en je kunt stijlen mengen wanneer het decor het vintage thema aanvult, zoals hier met koffers en rustieke elementen.

Inderdaad, Decor  

Een andere meer intermediaire versie, met de niet zo onvolmaakte afwerking en met bloemen links geven ons het gevoel van wild.

We zien de snoeptafels op tonnen, naaimachinemeubilair en alles wat je maar kunt bedenken, we herhalen de jute en kant van de versiering in het algemeen en de uitnodigingen.

Bruiloft kuikens 

Ik hou van het kader dat het grote raam van de feest locatie geeft dat een aanvulling vormt op de lucht van de aarde en rustiek, maar met die elegante chic touch die niet aanwezig hoeft te zijn in dit thema.

 Feest Ideeën  

Het hoeft ook geen tafel te zijn, deze vintage naakte taarten rusten op een serie koffers en koffers en zijn genoeg, het is een kleine compositie die werkt.

Trouwdraad 

Als het gaat om de soorten desserts om te kiezen overwegen met inbegrip van scones, bitterkoekjes aanvullende kleuren met het thema, cupcakes, triomftaart of zelfs worteltaart, niet alleen hebben een vintage look, maar zijn zeer oude recepten.

Feestinspiraties 

U kunt ook de vintage look creëren met de decoratie, met sierlijke bloemen en witte parels.

Versier de sokkels met bloemen van de kleuren die je kiest, of met koffers, maar houd de rustieke stijl aan.

GERELATEERDE POST: EEN SNOEPTAFEL: SIMPEL chic EN chic RUSTIEKE STIJL

versiering 

Kandelaars opknoping van hoge plafonds, jute doek bedekt tafels, bijna altijd als tafelloper en elementen die zo kenmerkend zijn voor dit soort feestjes dat we ze meer dan in beelden hebben georganiseerd, in soorten elementen die meestal aanwezig zijn in dit feestthema.

ILLUMINATIE

Maar voordat ik met de elementen inga, wil ik het eerst hebben over verlichting, want zelfs als we het niet waarnemen, is het meestal wat ons van deze stijl treft.  Wanneer we vintage feestjes zien met een rustiek tintje of niet, zien we deze lampen aan het plafond hangen en het lijkt ons dat ze het werk van een verlichtingsexpert moeten zijn en het zijn meestal “handgemaakte” bruiloften, dus het zijn niet meer dan kerstverlichting.  In het algemeen is de verlichting in deze feesten anders, is zwak, intiem en romantisch.

Iets Turquoise… 

WOOD

Rustieke elegantie is nauw verbonden met de natuur, gebruik hout in meubels en versiering opties, dan zie je meerdere opties om hout te gebruiken in deze stijl van feestelijke decoratie.

De bruiloft van mijn dromen

In de hoeken gestapeld om leemtes op te vullen en bezienswaardigheden te creëren, met flessen wijn en gemetselde potten met bloemen.

Bij de ingang van de feestlocatie vol bloemen, kruiden en lavendel.

Deze dozen zijn niet alleen groot, de kleinere kunnen ook als middelpuntstukken worden gebruikt.

Gestapeld om niveaus te creëren op de snoep- of buffettafel of zelfs als ondersteuning voor de taart.

Als basis voor de plattegrond van de tafel, of voor de ondertekening van het gastenboek, of als algemene ondersteuningstafel.

Gebruik een houten kist als basis voor je huwelijkstafelplan.

Gestapeld om een foto-achtergrondkader te creëren, zoals een fotocabine, ingelijst met zwart-wit familiefoto’s.

Het hout omvat ook deuren, takken, stukken dennenhout of zelfs stukken hout, alles wat zegt dat aarde en natuur welkom zijn in deze stijl.

FOTO’S

Het aspect dat ik de meeste van deze stijl, met hen we hulde brengen aan onze oudsten, grootouders, ooms, ooms, onze ouders, dat is de reden waarom ik de foto’s onmisbaar in de versiering in het algemeen, de vormen zijn meerdere, dit zijn slechts enkele.

We begonnen met deze optie zo origineel, maken kopieën van de foto’s op eenvoudig papier en maken een tafelloper als deze zo origineel.   De tutorial van deze originele tafelloper is HIER te vinden.

Of je kunt een eerbetoonstafel als deze maken, die je gebruikt als een handtekening boekentabel of zelfs de snoeptafel versieren.

Verwoede Blog

Ze imponeren aan een boog met takken en natuurlijke elementen,

Of je kunt een eerbetoonstafel als deze maken, die je gebruikt als een handtekening boekentabel of zelfs de snoeptafel versieren.

enhanced-2505050-140242020620620-10 verbeterd-25050-1402420620-10

Verwoede Blog

Ze maken indruk door hun hangend aan een boog met takken en natuurlijke elementen, gecombineerd met wat licht zoals in deze afbeelding.

5cd69107846b7dce4e8995000d61dabc van 5cd69107846b7dce4e8995000d61dabc

Verwoede Blog 

Ook een veelgebruikte bron zijn de pincetten, die alleen de foto’s of foto’s met hun lijstjes ophangen, weinig dingen zijn zo rustiek als deze.

MG_0346_zpsxkywto0r

Karas Feest Ideeën

Wat je niet kunt vergeten is dat het vele malen verloren gaat wat je gebruikt op feestjes, dus zorg ervoor dat je deze familieschatten niet kwijtraakt en kopieën maakt, gebruik nooit de originelen.

MASON JARS

De MASON JARS zijn een element dat schreeuwt rustieke vintage! en is dat deze eenvoudige pot heeft een oneindige hoeveelheid toepassingen heeft, kunt je ze gebruiken als lantaarns, vaas met bloemen, vaas met bloemen, container met geschenken voor de gasten, kunt je ze vullen met chocolade of wat je wilt.

Ze geven meerdere decoraties, hoewel voor deze stijl wat overeenkomt is de achtergrond jute stof, kant en linten of bloemen, waardoor het een kans om elementen van het palet van kleuren die je hebt gekozen, normaal gesproken een kleur maakt pop in deze combinatie op te nemen, anderen zijn alleen achtergelaten in neutrale tinten zoals in deze afbeelding.

bruiloft-vintage-kruiken

Bruiloftsboek

De raffia tape is ook een zeer typisch element om metselaars potten te versieren, maar ze hoeven niet allemaal gelijk te zijn, je kunt gebruik maken van de gedeconstrueerde palet, sommige van een toon en anderen van een andere in groepen die je herhaalt, hoewel het niet dezelfde vorm en samenstelling, dit doet dat het meer belang de versiering in het algemeen heeft.

bruiloft21

Uma Linda Promessa

We praten later nog wel over de foto’s als element, maar ik vond het merkwaardig om ze te gebruiken als bakje voor de foto’s die we naar het feest brengen als decoratief element, in plaats van als vintage lijsten.

vintage_bruiloft_foto’s_fotos

Rosa Clara Blog

Op deze foto als kandelaars met eenvoudig water en drijfkaarsen die je gemakkelijk krijgt, zou men niet erg grappig zijn, maar in trio’s creëer ik de sfeer.

211809988694948585852631_RA2631_RA269E4-2

Bravo bruid

Maar ze hoeven niet monochromatisch te zijn, ze kunnen ook kleur hebben en dit is niet in strijd met het onderwerp.

<fontkleur=#38B0DE>-===- Trotsgeschiedenissen

Icing op de Cake

Als het niet genoeg is geweest voor u, dan ziet je HIER een link met nog 50 andere ideeën om te versieren met gemetselde potten.

JUTE EN LACE

Wat maakt deze combinatie perfect? Dat de jute of jute het element aarde is en kant de luxe, de mix van beide brengt balans, in dit thema werkt de een niet zonder de ander, lijkt wees.

c9d284242759445bf5229a539960c0d7cb

Eigenzinnige boeken    

Als je een persoon bent die van doe-het-zelf, je houdt van decoratieprojecten voor je feestjes of zelfs als het je bruiloft is, dan kun je hier pronken, het is economisch, makkelijk te doen en het creëert een impact op de decoratie, er zijn veel online projecten waarbij deze twee karakters betrokken zijn, dus je hoeft alleen maar je creatieve ader te pakken en aan de slag te gaan!

rustieke middenstuk-brandewijn-eengel-fotografie

Bruidsgids 

Maar het hoeft niet alleen maar neutrale tinten te zijn, als ik deze stijl het leukst vind is het met gekleurde pops, hoewel ik de voorkeur geef aan de munt die me meer in de vintage stijl houdt.

Eettafel

Sheraton 

SUITCASSEN 

U vindt dit zeker in tweedehands winkels of in de kofferbak van je grootmoeder (neem ook je kofferbak mee) maar ook bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in feestverhuur, maar ook in vintage.  Ze zijn een ongelooflijk decoratief element en je kunt het zelfs op de snoeptafel gebruiken, als de tijd die erg geslagen is niet uitmaakt, hoe meer leven het heeft, hoe nostalgischer het zal zijn.

bagagedecoratie

De Celebrity Society

Maar ze hebben een aantal toepassingen die je niet eens kunt voorstellen, kunt je versieren met hen willekeurig de plaats, als centrum decoratie, als tafels, als middelpunt van tafels als je ze versieren met bloemen, in het kort, de grenzen alleen zet je verbeelding.

f5910d2d2d2d352f986c506d76aede6ef2ef2d8-2

DIY bruid

Ideale koffer op die snoeptafel als basis voor de taart, omlijst met het tafelkleed met kantstructuur, zeer vintage!

rustieke_roze_perzik_cake

De Taart Blog

VATEN EN BLIKKEN

Net als bij koffers zijn vaten en blikken zeer goedkope decoratiemogelijkheden die de sfeer creëren die we voor dit thema wensen en die op veel plaatsen te vinden zijn.

Wijnvaten zijn een van de meest gebruikte elementen in vintage bruiloften in Spanje, het is zeker een bron met zo veel indrukwekkende wijngaarden die we bij de hand hebben.

e6436efd595753f80e24108582582569b17

Verhaalbord bruiloft

De blikken aan de andere kant, zijn romantisch, de opties zijn meerdere maar in principe kiezen voor blikken met felle kleuren, metallic en decoraties met jute en kant of spuitverf.

f3a29689eea8472b62cfce25cd2e4e4ff5ff5

Rustiek Bruiloft Chic

De kleurrijkste vangt de vintage aura gemakkelijk op, gebruik dan verschillende maten en vormen om interesse te wekken en nog veel meer als ze seizoensgebonden bloemen hebben.

600x600_1371580056827-brunerkaptuchblumefotografieyllcimg057low

Trouwdraad

Ik hou van het gebruik ervan in snoeptafels, je kunt er een maken zoals de eerste, die volledig is gemaakt met vintage blikjes.

71982626256e89966661701dcb934c1c1c1c5e11

Zuidelijke bruiloft

In deze tweede heeft het blik niet meer nut dan het creëren van niveaus, maar de tafel heeft nog steeds die rustieke vintage vibe.

POST-GERELATEERD: SNOEPTABELLEN: HET CREËREN VAN NIVEAUS

30-rustic-geïnspireerde-voedsel-displayideas-met-smakelijkste-desserts-11

Trouwerij

SLAAT

Afhankelijk van je smaak, vintage rustieke stijl bevat leisteen of houten borden.  Ideaal op de snoeptafel.

85c36b90a228998a48074ca38f68492a

Gevonden Vintage Rentals

Dit popcornstation heeft een prachtig leistenen bord met een typisch vintage lettertype, het is zeer interessant.

7f583cfdc1da34f832eb480928c2177d.

Etsy

Deze foto een beetje Shabby Chic dient ook om aan te geven waar te eten en waar te dansen!

b7931d4d4d92d92f033b3792a2aba2aba9b250b12

De Knoop

VURNITURE

Antieke meubelen die je kunt huren of die van je familie kunt gebruiken, geven een vleugje glamour aan elke feestje, ladekasten, steuntafels, maar ook naaimachines en de meubels, schrijfmachines die de woonkamer versieren.

3077463fd3123467b70fea03fd54adc3

Iets geleend

ec58edbb380bbfa76600664of7406620

Anastasia Belik

De schoonheid van deze stukken heeft geen naam, en het effect en de belangstelling die ze creëren heeft geen concurrentie.

f0a13dbdbdf0f8b117c1184b5c1d174750-2

Het Erfgoed

U kunt een handtekening boek station met de typemachine als het werkt, vergeet niet om te dienen voordat het evenement, nieuwe tapes, vet en laat het klaar om storingen te voorkomen, in ieder geval hebben optie b, een oude pen, zal ook dienen.

92528b75b7041b7041b094bdf9ac5f5459cd0

Groene bruiloftsschoenen

Andere keren is het voldoende dat het element geen andere functie heeft dan het .

Het Erfgoed

WIJN FLESSEN

Net als bij de Mason Potten zijn wijnflessen een ideale decoratiebron, helemaal naakt zijn ze ideaal, maar ook met jute en kant, ze zijn perfect als een middelpunt met bloemen.

1b7605f165897f48ad634c5ab5abe5ab7e 0

Stijl me mooi

Een ander gebruik is als element om de tabellen te identificeren, hetzij met een afbeelding of met het tabelnummer.

aeb1ebd1ebd1c112of062d07d1fc0992e7ae

Een laag landelijk huwelijk

Van de flessen wijn wordt alles gebruikt, de kurken dienen om beelden te creëren of zelfs als basis voor de luidsprekers.

Ingewikkeld114-500x750x750

Polka Dot Bruid

GASKROONLUCHTERS EN -LANTAARNS 

Verlichting is alles! Ik hou van het gebruik van kroonluchters in het exterieur, het werkt ook in het interieur, maar in het exterieur heeft het effect, het gebeurt zoals in het geval van de antieke meubelen die een magische schoonheid weerspiegelen, om die reden is deze kroonluchter ideaal.

f757c306010163b2e59c601f02927cb7

Diepe parelbloemen

Gaslantaarns zijn ook een ideale optie, die lampen vervangen of aanvullen die met gemetselde potten zijn gemaakt.

e696e40798da402d81d81d25f8eedcf0ef7

Matte Petitcoat

VLINDERS

Dit is waar deze decoratieve feeststijl goedkoop is, versierd met Baby Breath of gypso, de bloem van onschuld, normaal gesproken gebruikt als loof, maar in dit geval heeft het zijn eigen licht en is het de hoofdrolspeler.

kaarsen-en-baby-amp-39-s-adem-zo-adem-zo-prettig-en-klasse_9eb0425660fe29b92adbfa1ac3c41796_12892_D

Huwelijksbij

Zoals we al eerder spraken, hoeft niet alles een functie te hebben, soms worden op strategische punten in het evenement alleen maar dergelijke aandachtspunten gecreëerd.

11f4b2894bbfba2ebf2ebf2a95808002d81ea

Bruiloft kuikens

Maar er is ook ruimte voor kleur, als je daar de voorkeur aan geeft.

f9c56bfee03493e12c0876b182c25933

Volledig Betrokken

LADDERS 

De trappen zijn eenvoudig, maar ze zijn een zeer goed decoratief element.  Ze hebben hun schoonheid blootgelegd, maar ze kunnen ook worden verpakt met stoffen of linten en versierd met bloemen, vergeet niet dat het is gemaakt van hout.

Engel-geïnspireerde bruids- en keremonie-opstelling-met-ladders1

Herten Parelbloem

Ik hou van dit idee van het creëren van de snoep tafel rond het, door niveaus, ingenieuze en met een moderne twist op deze rustieke vintage wereld.

Miniatuur-desserten-displayed-on-een-stap-ladder-met-kunststof-hedge-achtergrond

Herten Parelbloemen

BUITENZIJDE 

In Spanje hebben we niet die opties van graanschuren zoals de typisch Amerikaanse, hier hebben we we weiland of wijngaarden en de buitenkant zijn elementair voor deze stijl die veel graanschuren heeft, maar als je me opschiet heeft het een meer elegante touch.

hotel-abadia-retuerta

Abdij Retuerta Le Domaine

DRAAIKEN 

De drankjes kunnen zo eenvoudig zijn als een limonadestation, de vruchten zijn van de aarde en dus ideaal voor het onderwerp, het belangrijkste zijn de dispensers, die hun vintage touch en de vorm als het heden hebben, de vaten zijn ideaal als tafelsteunen of je kunt de cocktail serveren die je bijvoorbeeld in gemetselde potten wilt.

Rustiek Bruiloft Chic

Maar je kunt ook vertrekken gemaakt het station van de drankjes en dat zij zelf de barmannen, vertrekken

Rustiek Bruiloft Chic

Maar je kunt ook verlaten gemaakt het station van de dranken en dat zij zelf de barmannen, laat de ingrediënten met de instructies van de voorbereiding in kartons, een goed idee is om voldoende exemplaren af te drukken, zodat als ze willen ze het recept mee naar huis nemen als een souvenir.

ETEN EN DRINKEN

Zeker zal er een post waarin we zullen geven ideeën van vintage menu’s voor leeftijden, maar voor nu, als je niet wilt dat een specifiek menu is genoeg dat het menu van de tabel een vintage stijl heeft, dit is genoeg.

Vintage-geïnspireerd-Day-Of-Wedding-Papierwaren-Atheneum-Creatieve5b

Oh zo mooi papier  

Maar als je zelfs het menu wilt aanpassen, is elk geroosterd of rustiek recept prima voor deze rustieke stijl.

7572ba77e3a5025030b2e3a5025030b2e46a1e6a6a6c5e

Project Bruiloft

FOTO BOOTH 

Elke compositie die de elementen bevat waarover we gesproken hebben, dient als achtergrond voor foto’s, in dit geval een eenvoudige houten trap.

DIY-Wax-Paper-en-Vintage-Ladder-Ladder-Wedding-Rackdrop

Herten Parelbloem 

Dit werkt ook met hout, in dit geval oude deuren met een interessante compositie met kant en bloemen.

999454c77150dcde56fa9d225ebbb1f8b

Rustieke bruiloft kuikens 

Wat je niet mag missen zijn de rekwisieten, kostuums en accessoires om plezier te hebben en te ontspannen voor de camera.

360e2bc80ce5c5c511e84f94e7a8c1c1a484

Etsy

Ze creëren de ideale sfeer voor dit onderwerp, je kunt oude camera’s, oude sleutels, klokken, telefoontoestellen, kooien, koffers, etc. toevoegen, denk niet alleen aan de typische snor.

Ik zou een hoekje maken met handschoenen, een bril en een typemachine, zoals een oud kantoor, of veren voor het oude cabaret, cowboyhoeden, en wat er ook in me opkomt, hier is het respect voor het onderwerp relatief, dat is eerst het plezier!

GESCHENKEN  

Vergeet niet de jute, kant, linten, linten en vintage elementen die je handig vindt toe te voegen.  Kijk welke ruimte meer ruimte nodig heeft, als je een zeer geladen tafel gebruikt, gebruik dan de snoeptafel of de lege hoek van het feestje, dan kan je heel nuttig zijn.

Marion St Claire 

Jute als geschenktas is geweldig, maar er zijn opties zoals deze klokken, en weet je wat ik denk, alles wat ons kind in zich meeneemt, is op zich al een geschenk!

Ik wil de drie stijlen uit elkaar houden zodat de boodschap niet verloren zou gaan.  Vergeet niet dat deze stijl niet alleen mooi is om zijn decoratieve details, maar ook om het menselijke aspect, om hulde te brengen aan de aanwezigen en afwezigen, aan onze ouderen, kortom aan onze anonieme helden.

Sluit Menu