Hoe bereid ik een verjaardagsfeestje voor? Hier zijn 13 punten om van uw checklist af te vinken.

Hoe bereid ik een verjaardagsfeestje voor? Hier zijn 13 punten om van uw checklist af te vinken.

Bent u van plan om een verjaardagsfeestje te organiseren? 

Hier zijn 10 ideeën om u geld te besparen door het organiseren van een feestje zonder te beknibbelen op plezier. 

Hier is een eenvoudige lijst van dingen aan te vinken van de checklist.

Bent u van plan om een verjaardagsfeestje te organiseren? 

Hier zijn 10 ideeën om u geld te besparen door het organiseren van een feestje zonder te beknibbelen op plezier. 

Hier is een eenvoudige lijst van dingen aan te vinken uit uw te doen checklist.

Hoe bereid ik een verjaardagsfeestje voor?

Verjaardag komt één keer per jaar. Dus als je een feest wilt organiseren, begin dan met het plannen van de dag een paar weken ervoor. Zodat je geen elementen mist. Begin dus met het plannen van de gastenlijst. Bepaal het aantal gasten dat je wilt uitnodigen voor het verjaardagfeestje. Bepaal dan volgens de locatie, want ook voor de dag is de locatie belangrijk.

Bepaal vervolgens het thema van de dag en bepaal aan de hand van het thema de verjaardagsversiering.

Ook moet u het eten voor de dag zelf bepalen. Dus beter is het om een checklist te maken van alle elementen en deze te plannen.

 • – Maak een budget vrij
 • – Houd er rekening mee waar uw gasten van houden
 • – Bepaal de plaats en het thema van de verjaardag
 • – Koop het verjaardag versiering pakket minimaal een dag van tevoren 
 • – Verzendt verjaardagsuitnodigingen voor 10-15 dagen
 • – Plaats een bestelling voor de taart
 • – Overweeg verschillende verjaardagscatering mogelijkheden
 • – Zorg voor genoeg tafels en stoelen 

Het plannen van een verjaardag is niet zo eenvoudig. Je moet veel kleine dingen in overweging te nemen en te plannen voor verjaardagfeestje. Leeftijd van de persoon, uw budget, thema dat u van plan bent, locatie die u zoekt, aantal gasten, taart, snacks en drank. 

Verwante vragen:

Hoe bereid ik een verjaardagsfeest voor?

Wat zijn unieke verjaardagsthema’s?

Wat zijn enkele tips voor een perfecte verjaardagsfeest?

Hoe kan ik een perfect verjaardagsfeestje organiseren?

Wat zijn de beste verjaardagsthema’s?

Waar kan ik de beste verjaardagsfeestversiering krijgen?

Wat zijn de beste ideeën voor het vieren van een 19e verjaardagsfeest?

Hoe plan ik een kleine verjaardag?

Wat was je slechtste ervaring op het verjaardag?

Wat zijn enkele ideeën voor een 30ste verjaardagsfeest?

Daarom gaan we uitleggen hoe we deze verjaardagfeesten organiseren en voorbereiden. Of u nu een vrouw of een man bent, al het advies dat wij u zullen geven zal nuttig zijn voor de dag dat u uw verjaardag viert.

We worden allemaal jaar na jaar ouder. Hoe eerder we deze universele wet aanvaren, hoe eerder we zonder complexen we kunnen leven. Voordat we kunnen pronken met onze tekenen van leeftijd zonder enige verlegenheid..

Want als we stoppen om erover na te denken; naarmate de jaren verstrijken worden we veel wijzer en kennen we onszelf beter. We weten dus wat we wel en at we niet leuk vinden.

 

4 perfecte verjaardagsfeestjes met versieringen.

 • Maar als er één ding is dat we leuk vinden aan het vieren van verjaardagen is het vieren van perfecte verjaardagen met decoraties en ornamenten. Zolang we ons kunnen herinneren, worden we graag wakker op onze verjaardag en zijn we de hele dag nerveus in afwachting van het verjaardagsfeestje.
 • Maar natuurlijk niet omdat ze ideeën hebben voor het vieren van verjaardagen, ze moeten allemaal hetzelfde zijn. Deze vieringen veranderen met de tijd naarmate we ouder worden. We kunnen niet hetzelfde plezier hebben als we vijf jaar oud zijn; als we veertig en volwassen zijn. Dus laten we eens kijken naar de verschillende ideeën voor verjaardagen; dat we een gelukkige verjaardag zingt zoals de traditie is.
 • Tot we 10 jaar oud werden en met vrienden gingen hangen. Onze verjaardagsfeestjes voor kinderen zijn meestal zeer gelijkaardig. We organiseren ze meestal thuis en het zijn onze ouders die voor alles zorgen. Onze missie is niets anders dan vrienden uit te nodigen die we leuk vinden en een goede tijd met hen hebben.
 • In deze vieringen zijn feestideeën voor decoraties vaak gebaseerd op slingers,ballonnen en vlaggetjes.
 • Versier uw huis voor verjaardagsfeestjes met onze accessoires
 • Het inrichten van uw huis voor verjaardagsfeestjes kan niet makkelijker met onze accessoires. Nu kunt u uw huis voor elk type verjaardagsfeestje inrichten met onze accessoires. Omdat we alle variëteiten hebben die u zich kunt voorstellen, ga gewoon naar binnen en zie zelf welk model en hoeveel u er wilt hebben.

Ze willen borden, glazen, glazen, servetten, tafelkleden, rietjes, slingers, ballonnen; kostuums en een groot assortiment aan accessoires. Dit is een veilige manier om dit feestje te maken en dat alle vrienden een geweldige tijd hebben. Sinds wanneer ze dezelfde leeftijd zijn altijd de neiging om samen te vallen in smaken.

confetti-bordjes-bestellen

 

Vergeet niet om spelletjes voor te bereiden om ze te vermaken gedurende het hele verjaardagsfeestje. Anders zullen ze zich niet vermaken en zullen ze niet de hele week op school praten over hoeveel plezier ze hadden op het feest.

Originele ideeën voor verjaardagen om van uw feest een succes te maken.

Als we een beetje groeien tot we volwassen worden, komen we tijdperk. In dit seizoen hebben we meestal originele ideeën voor verjaardagen om van een feest een succes te maken. 

Vroeger aten we in een bar of vierden we thuis een verjaardag tot aan het avondeten. Als onze ouders niet thuis waren.

In dit soort verjaardagfeesten versierden alles met ballonnen en slingers. En we hebben plaatsgemaakt voor tafelkleden op traditionele eettafels. Het combineren met verschillende accessoires voor verjaardagen die de mooiste combinatie maken.

Tijdens onze twintig jaren vierden we meestal ons verjaardagsfeestje. Hoewel voordat we met vrienden uit te gaan, vonden we het leuk om thuis te eten en een feestje te organiseren. Voor dit soort feesten hebben we klassieke tafelkleden nodig. 

Ook in een photobooth heb je weleens foto’s gemaakt waar je later spijt van had. En waar al je vrienden een geweldige tijd hadden om de foto’s te posten op hun sociale media. Voor zover ik weet, kun je jaloers zijn op zo’n bijzondere dag. 

Maar als we een poster kunnen maken waarin we hem feliciteren met enkele details van de versiering; om aan de muur te hangen, want dat kunnen we met mooie confetti-ballonnen en de kransen zijn een indrukwekkende Happy Birthday-slinger.

Organiseer thuis een leuke en originele verjaardag

Organiseer een leuk verjaardag thuis. Na de leeftijd van 30 jaar zijn de verjaardagsideeën meestal erg hetzelfde. Als we boven de dertig jaar oud worden, brengen we verjaardagen door met onze dierbaren en dat is de reden waarom we vaak het liever thuis vieren. We besteden meer aandacht aan het vieren van onze verjaardagen en kiezen gelukkig voor mooiere en rijkere decoraties. 

Niets is beter dan het organiseren van een intieme verjaardag en het geven van een cadeau met veel morele lading voor de jarige. Bijvoorbeeld, een fotoalbum waarin je foto’s van jezelf kunt zien vanaf het moment dat je geboren bent tot de dag van vandaag. Ik weet zeker dat je ooit iets dergelijks hebt gekregen….. Hoewel we vandaag de dag met de technologie erg simpel is om een mooie presentatie of video te maken. 

En een achtergrondmuziek kiezen die het beste bevalt; en laten we proberen een melancholisch en magisch indrukwekkend moment te creëren. Ter herinnering aan al die jaren dat we bij de jarige zijn geweest.

Hier zijn 10 ideeën om u geld te besparen door het organiseren van een feestje zonder te beknibbelen op plezier. 

Vier het thuis

Het houden in een commerciële feestzaal bespaart u de schoonmaak voor en na het evenement, en de bereiding van voedsel als de zaal een menukaart aanbiedt. Houd er echter rekening mee dat je veel moet uitgeven aan de huur, het eten dat je zal serveren en alle extra kosten die ontstaan als het feest voorbij is. Als je erover nadenkt, kan het veel geld zijn voor een paar uur plezier. 

Als je thuis, in de tuin of in de achtertuin feestviert, vermijd je het meenemen van voedsel en verpakkingen en leg je geen tijdslimiet of een strakke volgorde van activiteiten op. 

Als het weer het toelaat, kunt u het feest organiseren in een nabijgelegen park. Maak gewoon een hek met linten en ballonnen en geniet van een mooie picknick. Vraag bij het park waar u geïnteresseerd bent of reserveren noodzakelijk is. 

Denk aan de gastenlijst.

Denk goed na over de gastenlijst en weerstaat de verleiding om op het laatste moment mensen toe te voegen. Als je een feestje geeft, is het normaal dat je het gevoel hebt dat je al je vrienden, en iedereen die je onlangs hebt uitgenodigd, moet uitnodigen. Maar hoe meer gasten je hebt, hoe groter de kosten. 

Voor het budget

Voor het budget is het een goed idee om na te denken over hoeveel je per gast kunt en wilt uitgeven en niet uit die marge te komen. 

Word niet ingewikkeld, serveer eenvoudig voedsel

Eten is vaak een belangrijk punt bij elk feest (heb je gemerkt dat feesten altijd eindigen met gasten in de keuken?) maar dat betekent niet dat je een banket moet serveren. Een feest kan er geweldig uitzien als je een lichte lunch of snacks en verfrissende drankjes aanbiedt. 

Als je iets warms wilt serveren, overweeg dan gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn. Een grote schaal met lasagne, bijvoorbeeld, is gemakkelijk te bereiden en komt er prettig qua budget uit. 

Serveer deze met salade, brood en een sprankelend drankje en uw gasten zullen blij zijn. 

Als je voor veel mensen wilt koken en je hebt vrienden of familie die aanbieden om een gerecht mee te nemen, neem dan hulp. Als je echter van koken houdt en je wilt dat alles uit de keuken van een chef-kok komt, is het misschien een goed idee om een klein feestje te organiseren zodat je kunt werken aan het menu dat je gasten zullen consumeren. 

Als het een feest is, overweeg dan om eten te kopen bij een groothandel. Daar vind je taart, snacks en dranken tegen goede prijzen. 

Ja, natuurlijk zou je graag een DJ inhuren voor je feestje, maar het maken van een CD met de favoriete muziek van je familie kan net zo leuk en veel goedkoper zijn. Een andere optie is om je iPhone of iPad op te laden met muziek. 

Misschien wil je graag een professional inhuren om de kinderen te vermaken, maar het hoeft geen fortuin te kosten. Heb je een vriendin die weet hoe je kleine gezichtjes of figuren met ballonnen moet schilderen? Als je het niet hebt, plaats dan een berichtje op de school, het sportcentrum of de kunstacademie. Misschien vind je theaterstudenten die bereid zijn om een beetje geld te verdienen met een eenvoudig toneelstuk of het vertellen van verhalen. Elektronische uitnodigingen versturen

Papieren uitnodigingen zijn duur, je moet controleren of de adressen correct zijn of zoeken naar de adressen die je niet per post hoeft te versturen en bovendien, hoe mooi ze ook zijn, ze komen vaak in de prullenbak terecht. En kosten ook nog verzendkosten. Zet de technologie beter op u in, stuur de uitnodigingen per e-mail of whatsapp zoek of naar een gratis pagina om uitnodigingen met speciale ontwerpen te versturen. 

Overweeg wat je gaat kopen en versturen.

U zult waarschijnlijk nog vele jaren elk jaar verjaardagen organiseren, dus waarom zou u zich nu niet aan een budget houden? In plaats van het kopen van een hele set van wegwerpschalen elke keer met kartonnen borden, servetten en glazen uit het thema van de partij, kopen sommige meer resistente degenen met effen kleuren die u kunt gebruiken voor verschillende partijen. 

 1. Vergelijk prijzen en koop niet te veel: een tafelkleed kan genoeg zijn. Misschien hoeft u niet te besteden aan speciale glazen en servetten.

Een ander idee is om Polaroid foto’s (of digitale als je ze snel kunt afdrukken) van gasten te maken terwijl ze plezier hebben. 

Je kunt een geweldig feestje geven, zelfs als je weinig ruimte en tijd heeft, en zelfs als je budget beperkt is. Kijk in nabijgelegen restaurants die menu’s tegen een goede prijs kunnen aanbieden als of u ze huurt een zaal op momenten dat ze niet erg druk zijn. 

Of huur een vriend(in) in die graag bij u thuis kookt. Het zal u veel minder kosten dan een professionele service en u zult in staat zijn om met meer rust van het feest te genieten. 

 

Verdeel de kosten met een ander gezin. Als de neven en nichten van uw kind of beste vriend(in) nauwe verjaardagsdata dichtbij elkaar hebben, waarom dan niet een feestje voor twee personen? Dit werkt vooral voor mensen die er niet veel om geven als het feest niet alleen voor hen is. En bespaart veel door de kosten te splitsen. Zing gewoon twee keer “Happy Birthday” en je bent klaar!

Geef een reactie

Sluit Menu