Creatieve feestversieringen om zelf te maken (14 tips)

Creatieve feestversieringen om zelf te maken (14 tips)

14 Creatieve grappige feestversieringen tips om zelf te maken

Creatieve  feest versieringen om zelf te maken

Het perfecte kleine selectie want, er zijn zo veel, oneindige ideeën die je kunt bedenken. De meeste van zijn zeer eenvoudig te maken. Waar wacht je op? Ga ballonnen kopen!

1. KLEURRIJKE VAZEN MET GLAZEN POTTEN

Ballonnen voor….. bloemen? Een ander teken dat het Do It Yourself oneindig is. Laten we gaan gaan kijken!

Vazen met glazen potten en gekleurde ballonnen

Maar als je ook een extra verrassing wilt geven aan je vriendin, want wij houden van handwerk met kartonnen dozen. Je kunt je de ballonnen in dozen stoppen en openen…..VERRASSING! 

Kartonnen doos met een verrassingsballon

2. FLESSEN VERSIERD MET BEDRUKTE BALLONNEN

Meer ballonvaardigheid. We hebben gevonden waar je deze grote ballonnen kunt kopen, hoewel ze een beetje duur zijn, waarschuwen we.

Flessen versierd met bedrukte ballonnen

3. LEUKE BALLONNEN MET SLIERTEN

Als je genoeg hebt van dezelfde ballonnen op elk feestje, dan is het aanpassen ervan super eenvoudig. Neem wat kleine stoffen slierten, lijm en je hebt unieke ballonnen..

Leuke ballonnen met slierten voor verjaardagen

4. DIY KRANS OM THUIS TE VERWELKOMEN

Geef toe dat je nooit zou hebben gedacht aan het maken van een ballondeurversiering. Het beste van alles is dat je ze niet hoeft op te blazen! Verras je gasten en als ze allemaal in huis zijn en kun je ze allemaal samen opblazen (het zal veel makkelijker zijn). En een ballonfeestje houden (als je het niet gelooft, ga dan naar het laatste idee). Deurkrans met ballonnen

5.  BALLONNEN OM PARTIJEN TE VERSIEREN MET GOUD

Je hield van ze, nietwaar? Alleen metaalverf en de glamour van uw feesten zal zich met 100 vermenigvuldigen. Ballonnen geschilderd goud voor feestjes.

6. HOE JE FOTO’S OP TE HANGEN OP FEESTJES OF BRUILOFTEN OP EEN ZEER ORIGINELE MANIER

Origineel en super-elegant. Iedereen komt langs om de foto’s te bekijken. De vangst is dat voor hen om omhoog te gaan je magie, een ballonpomp met helium of zelfgemaakte remedies, die er zijn, nodig hebt. Of….. een luik. Waarom plakken jullie de ballonnen niet op de muur?

Foto’s aan de muur met ballonnen voor feesten

7.  BO-LAMPEN MET TOUW, GEMAAKT MET BALLONNEN

We hebben al gewaarschuwd dat dit misschien wel het moeilijkste project op de lijst is. Niet voor de materialen, want om de bol te maken heb je alleen een ballon, touw en lijm nodig. Echter, om het er goed uit te laten zien, zijn er verschillende pogingen nodig. Durf!

8 WHATSAPP EMOJIS, MET BALLONNEN!

Je hoeft niet te schilderen vaardigheden om deze grappige emoticons met gele ballonnen te maken. Als je de shit, die zo populair is, wilt maken, moet je andere ballonnen kopen of bruin schilderen. Ballonnen met emoticons emojis

9. VERSIERINGEN VOOR VERJAARDAGEN MET DINOSAURUSSEN DIY

Als je geïnteresseerd bent in ballonvaardigheid, maak je klaar om een Jurassic Park DIY op te zetten op je feestjes. Alles wat je nodig hebt is karton, lijm en touw en tape om ze aan het plafond te hangen. Mijn favoriet is de diplodocus, die met de lange hals. Stuur ons foto’s als je durft, eh?

DIY Dinosaurussen voor ballonfeesten

Bron: Pinterest

10. FEESTBALLONNEN “LOLLY’s”.

We weten niet of ze elegant of angstaanjagend zijn. Ik denk dat het gaat om de kleur van de stof. Echter, om een gevoel van mysterie te geven, moet de stof dun en transparant zijn.

Ballonnen gevoerd met stof

11. SUPER BALLONNENBOOG VOOR FEESTEN EN PARTIJEN

Train je armspieren, je gaat om ze nodig hebben om deze super slinger met een ballonnen pomp op te pompen. Zo leuk om te verwelkomen op een feestje. Regenbogen met ballonnen

12. ORIGINELE DESIGN MENU’S GESCHREVEN IN BALLONNEN

Het eerste gerecht zal plantaardige lasagne zijn, het tweede een Beenham met groene saus en dessert, zachte tiramisu met knapperige amandelen. Wijn spreekt van Stilte . Het idee is geweldig om te verrassen bij het diner van een vriendin.

En zo menu van een feestmaaltijden op ballonnen te schrijven

13. ORIGINELE SLINGERS VOOR FEESTEN MET FRUITBALLONNEN

We weten niet wat het thema van dit feestje zou zijn, maar ik denk dat elke gelegenheid ideaal kan zijn om DIY fruit te maken met ballonnen. Heel grappig, zie je de druiven op de achtergrond? Slingers met vruchtvormige ballonnen

14. BALLONNEN WATERVAL

Als u van plan bent om alle ballonnen uit vanuit het huis uit het raam te gooien, zal niemand uw feestje vergeten. We beloven je niet dat mensen, nadat je de ballonnen hebt losgelaten, niet gek zullen worden. Maar wie wil er geen plezier hebben? Laten we alle ballonnen gaan opblazen!

Waar wacht je op? Ga ballonnen kopen!

Geef een reactie

Sluit Menu