feestverlichting buiten en 17 tips om buiten je verjaardag feest waanzinnig te decoreren

feestverlichting buiten en 17 tips om buiten je verjaardag feest waanzinnig te decoreren

Verjaardag in de zomer

Als je je verjaardag viert in de zomer wil je het op een andere manier versieren. Je wilt meer gebruikmaken van het zonnige zomerweer buiten. Ook hiervoor kan je je verjaardag en feest erop aanpassen. 

Decoreer je de tuin buiten met mooie kussens en accessoires, zodat het je gasten al een ontspannen en relaxte sfeer geeft. 

Wanneer de avond valt kan je goed met kaarsen en verlichting werken. Zodat je verspreid voldoende licht hebt, zodat je gasten elkaar tijdens gesprekken kunnen zien.

Betreft de decoratie is het belangrijk om een thema aan te houden.heerlijke grote kussens, kaarsen in mooie winddichte kandelaren. 

verjaardaghapjes kan je er ook makkelijk op aanpassen door 

 

IDEEËN VOOR EEN TUIN DECORATIE FEESTJE

Met de komst van goed weer, beginnen we allemaal het gevoel te krijgen om te profiteren van de stralen van de zon en goede temperaturen met evenementen, festivals en feesten in de open lucht.

We hebben twee ideeën uitgewerkt voor een feestje in de tuin, waardoor je sprakeloos zult zijn.

Omdat ik weet dat je ervan gaat houden en dat je meer dan één detail wilt kopiëren, heb ik de weblinks erbij bijgevoegd,

 Hij zegt dat “hij met alles durft, ook al weet hij niets”.  Fotografie, koken, doe-het-zelf, workshops, feesten, decoratie…. Ze weet alles en altijd met een uitstekende smaak. En zo niet, kijk dan naar het feestje dat ze voorbereidde!

Het buiten feestje

Het is waar dat ik haar berichten meestal niet mis, want ik hou van de genegenheid die ze in alles wat ze doet stopt: haar dessertrecepten, DIY, foto’s…. Maar met dit feest voor haar verjaardag, heeft ze zichzelf overtroffen. Ze heeft alles tot in het kleinste detail geregeld. Wie wil er nu niet naar zo’n zomers feest?

picknicktafel, picknick brunch

picknick party

Het is tijd om het te vieren en waar kan dat beter dan in onze eigen tuin. 

Vandaag presenteren wij je  goede ideeën om een zwembadfeest te organiseren en te versieren en om uw gasten aangenaam te verrassen. Mis onze selectie foto’s niet, je zult ze vast en zeker waarderen. Hoe kunt je een feest in de tuin inrichten?

tuin party

Allereerst moeten we duidelijk zijn over de reden voor de viering of de bijeenkomst van vrienden buitenshuis, want dit zal in principe afhangen van de keuze van de meest geschikte decoratie voor het evenement. Zoals we op de foto’s kunnen zien, verschillen de aankleding die gekozen wordt op een kinderfeestje bijvoorbeeld sterk van de aankleiding die geselecteerd wordt voor een feestje voor volwassenen. 

Chill out party op het terras

Om de organisatie te vergemakkelijken kunnen we ook een specifiek thema bedenken waarop we de decoratie kunnen baseren, of een specifieke kleur. We zijn er allemaal wel eens geweest of hebben in ieder geval gehoord van de beroemde Ibiziaanse “witte” festivals, nietwaar? Wat de inrichting van dit soort feestjes kenmerkt is naast de witte kleur, een koele sfeer, een pergola versierd met vlaggetjes en kussens.

 deco pergola feestje  tuin pergola

 

 

Veel kussens en lounge-stoelen, overal kaarsen en bloemen. Als we genoeg ruimte hebben kunnen we witte tenten plaatsen waar we de tafels met eten en drinken onder plaatsen. De hele verlichting moet worden ontspannen, gedimd licht en neutrale kleuren die niet te veel drukte. 

Decoratie van het diner in de tuin 

Uitzicht in feesten romantische avonddiner

Als de reden voor een activiteit eerder een openluchtdiner met het hele gezin is, kunnen we kiezen voor een iets romantischer en klassieker type decoratie die zich over het algemeen concentreert op de eettafel. 

Natuurlijke bloemen zijn in deze gevallen altijd een goede keuze, of het nu in de vorm van een groot middenstuk is of in individuele vazen. Zelfgemaakte bloempotten van flessen en stokken

Zicht originele decoratieve feestflessen

Wij raden altijd aan om woondecoraties te maken, omdat dit een geweldige manier is om te recyclen en onze verbeelding de vrije loop te laten. Zie hoe origineel deze vazen zijn gemaakt van gebruikte plastic flessen. Ze vereisen geen grote inspanning en zijn overal geweldig, om ze te maken hebben we alleen de flessen, bamboestokken of een ander type lange stokken of stokken en touwen nodig om de flessen vast te houden. 

Glazen potten met kaarsen ophangen

hangende potten kristallen kaarsen

 

Een ander idee voor decoratief handwerk is oude glazen potten met kaarsen binnenin die aan boomtakken kunnen worden opgehangen. We kunnen de potten ook versieren met gekleurd crēpe-papier om zo een originele verlichting voor de tuin te krijgen.

Versier de tuinen met kaarsen en korte fakkels.

lounge-tuin

Party-kaarsen / feestkaarsen / fakkels 

En nu we het toch over verlichting hebben, laten we ook eens kijken naar enkele suggesties voor het kiezen van tuin verlichting. Een zeer actueel voorstel is het plaatsen van slingers met kleine lichtjes hangend aan bomen of struiken, zorgen voor een zeer romantische toon. Maar als we er de voorkeur aan geven om ons feest een wat exotischer uitstraling te geven, kunnen we kiezen voor korte fakkels. Papieren lantaarns drijvend in het zwembad.

Als we een zwembad hebben kunnen we gekleurde ballonnen of papieren lantaarns met kaarsen in het water plaatsen. 

En kunnen we het bestek en serviesgoed improviseren met behulp van strikken, stoffen of enig ander materiaal dat we kunnen bedenken. Wij moedigen je aan om te beginnen met het maken van een originele en leuke decoratie van uw eigen ontwerp voor uw tuin, wij garanderen dat de avonden onvergetelijk zullen zijn. Tafeldecoratie voor tuinfeesten

 

Voor elk feest in de tuin zijn de oplossingen niet beperkt als we geen groot terras hebben. Bovenal is het belangrijk om de wil en de wens te hebben om een luxe evenement te organiseren. Dit zijn precies de voorwaarden die je nodig hebt voor een succesvol feest buiten.

Elke gast zich op zijn gemak laten voelen, dat is wat ons zou moeten leiden. 

Houten wegwerpbestek

 feestbestek wegwerphout

Definieer tot in het kleinste detail, ook al is uw feestje overdag of ’s avonds. Dit zal in zekere zin bepalend zijn voor de dingen die we nodig hebben om ons evenement te organiseren. Vooral in alles wat te maken heeft met de verlichting van elke ruimte. Een meubelontwerp moet in de eerste plaats comfortabel zijn. Als er veel gasten zijn of als het een feest van grotere formaliteit is, is een tafel van groot formaat aan te raden. Aankleding van de tafel met marine thema

Bekijk decoracion elementen marine

Anders zien kleine tafeltjes verspreid over de ruimte er fantastisch uit. Deze tafels zorgen voor een vloeiende doorvoer door de hele binnenplaats. Een feestje in uw tuin is interessanter als er meerdere zones in dit gebied zijn afgebakend. Begin met het creëren van verschillende omgevingen, zoals een conversatiezone ver weg van die voor muziek. Evenals een andere ruimte met kussens die je in staat stelt om een beetje te ontspannen tijdens de viering. Kleurrijke tafelkleden voor feesten en partijen

 

Het is duidelijk dat je als flitsend feestje niet zonder een dansruimte kan. 

Het voorkomt dat meubelstukken in deze gevallen een belemmering worden.

Het is een belangrijk detail om een kleine tafel voor kinderen te reserveren. Het zal gemakkelijker zijn om ze in deze gevallen persoonlijke aandacht te geven. Op deze manier hebben ze de volledige vrijheid om zelf al het snoepgoed te serveren dat ze willen. Een decoratie van welke aard dan ook die je kiest voor buitenfeesten heeft een grote impact op het textiel dat je gebruikt. 

Kleurrijke ballonnen die in het zwembad drijven.

decoratie zwembad drijvende ballonnen

Samen met de verlichting zal de ruimte simpelweg uniek eruitzien. Voor een thematische partij zal het gemakkelijker zijn om het te veranderen en aan te passen aan nieuwe omstandigheden. 

Elke combinatie in termen van tonen en texturen zal de partijen meer persoonlijkheid geven. We kunnen als voorbeeld nemen bij een feestje in een strandtent. Daar hebben in de zomermaanden de stoffen met martieme patronen en kleuren van de nautische decoratie een plaatsje gekregen. Feest in een bijzondere tuin

In lichtgekleurde varianten zijn ze gewoonweg perfect. Er zijn veel opties die je buiten kunt doen. Slingers zijn een klassieker. Er zijn veel projecten om te versieren met papier dat even zuinig en zeer opvallend zal zijn. Zonder het effect van servetten over het hoofd te zien is een interessante kleurcombinatie voor elk tafelkleed. 

feestjes met zelfgemaakte voorwerpen

 Decoratie party tuinplanten

 

Elk meubelstuk dat je gebruikt moet in de eerste plaats flexibel zijn. Na elk feestje is het van vitaal belang dat we alles kunnen oppakken. Daarom zijn sommige modellen die meestal flexibel zijn en in korte tijd kunnen worden ondergebracht, noodzakelijk. Net als bij balkons en kleine terrassen adviseren wij de veilige modellen. Van stoelen tot tafels zijn perfecte combinaties en ontwerpen die gemakkelijk gegroepeerd kunnen worden.

 decoratie tuin motieven, zoals zon, zee & strand

 

U twijfelt ook niet aan de mogelijkheid van de ligstoelen. Ze zijn perfect om te ontspannen tijdens het feest. 

Zorg dat je niet aan het rennen bent en geniet van je eigen feestje, het is belangrijk dat alles binnen handbereik is. 

Bij het maken van de verjaardag hapjes is het het beste om een keuken buiten het huis te hebben. Zo houden contact met al onze gasten terwijl we koken en het zal een hoop plezier zijn. Een perfecte aanvulling zijn de trolleys met wielen. Nog een van de benodigde meubels om alles wat nodig is voor het transport van het interieur van het huis te vervoeren.

tot nu toe gelezen 63%

Het voorbereiden van het perfecte evenement is niet eenvoudig en er zijn problemen die niet in onze handen zijn (regen is een van hen), maar anderen wel. Daarom is het belangrijk om proactief te zijn en rekening te houden met alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken en dezelfde ‘glamour’ te hebben dat het een afgesloten ruimte is.  kunt u dus tafelkleden, servetten, glaswerk en stoelen huren, wat u zal helpen om dit te bereiken. 

Stijl is niet in strijd met de natuur!

Feestje in de tuin 1. Feestje in de tuin 

1.  Organiseer je feestje in de tuin 

Het geheim van het succes ligt in jouw handen, of je nu besluit om het allemaal zelf te doen of een beroep te doen op professionals die je helpen om te genieten van de voorbereidingen en de stress van de laatste paar dagen te verlichten. Uiteraard is het niet hetzelfde om iets op te zetten voor een hanteerbaar aantal gasten (tot 30 personen) als om een feest in stijl te maken, maar beide vereisen een speciale enscenering. Bloemen, stoffen, pompoenen en vlaggetjes (een van de trends) zijn uw onmisbare ‘deco’-details. Een last-minute truc: de banken geven veel van zichzelf en kunnen door andere kussens een andere sfeer geven. 

2. Plan en bind de losse eindjes aan elkaar vast

Dit is geen tijd om te improviseren. Controleer elk aspect: of het dag of nacht is; of het een formeel feest is, waar alle gasten moeten zitten, of juist een informeel feest; of het een kinderfeest is; of er veel kinderen zijn, omdat ze een plaats voor hen nodig hebben; of je geen vertrektijd hebt en je een andere sfeer moet creëren…. Kortom, wat zal iedereen zich op zijn gemak doen voelen. Dit voorstel is ideaal als u een woonkamer wilt inrichten, om na de lunch een koffie (of een drankje) te drinken.

2. Feest in de tuin 

3. Creatief met verschillen in stoelen

Bij deze feesten, waarbij het aantal gasten dat u normaal gesproken in uw familievergaderingen of met vrienden heeft, wordt overschreden, is het normaal dat u geen stoelen heeft en dat de stoelen die u krijgt niet met elkaar ‘combineren’. Maak je geen zorgen, maak van dit defect een deugd en creëer een meer ontspannen en persoonlijke sfeer door stoelen van kleuren, stijlen en materialen te mengen.

3. Feest in de tuin 

4. Elk feestje met een eigen thema

Of elk feestje met een eigen thema.  Maak het niet ingewikkeld, zoek naar een thema of een stijl, en laat alle decoratie erop aansluiten. De tropische look is in de mode en het tropische is zeker een overwinning.

4. Feestje in de tuin

 5. De buffetoptie

 

Een goed alternatief als u niet genoeg ruimte heeft om meerdere tafels en stoelen te plaatsen of als u één van degenen bent die er de voorkeur aan geeft dat de gasten zich vrij kunnen bewegen en zich met elkaar kunnen identificeren. De sleutel is om alles zo te organiseren dat het gemakkelijk toegankelijk is en om verschillende gebieden te creëren (hoge tafels, ‘chill out’, , dansvloer, etc). Maar vergeet niet om een aantal stoelen om de tafel of in de buurt te plaatsen, zodat u even kunt gaan zitten en eventueel aan de ouderen denken. Hulp is perfect voor deze taak.

5. Feest in de tuin 

6. In de tent 

Heeft u twijfels over het weer of wilt u geen risico’s nemen, kies dan voor het huren van een tent of een soortgelijke constructie. U kunt een aperitief in de tuin bereiden en de hoofdtafels onder de beschutting van de tent, veranda of serre plaatsen. Beide gebieden moeten echter dezelfde decoratie hebben. In dit voorstel van de planten en bloemen die de tafel versieren en hangen als slingers geven ons de frisheid van het platteland. Zodat je het buitenleven niet mist.

6. Feest in de tuin  

7. Kiezen voor DIY

Verbeelding kan bergen verplaatsen en uw tafels in aantal doen groeien zonder dat uw zak het nauwelijks merkt. De modellen van houten pallets zijn weliswaar (decoratief gezien) van gevallen laag voor het interieur van het huis, maar buiten hebben ze nog steeds de deuren open. Het servies, glaswerk zijn een aanvulling.

7. Een feestje in de tuin

8. Tafels die niet bewegen

Als u de tafel en stoelen direct op de grond of op het gras gaat plaatsen, moet u er idealiter een oppervlak onder plaatsen dat stabiliteit geeft en voorkomt dat het servies eraf valt. U kunt een klikplaten plaatsen (zeer eenvoudig te installeren) of kiezen voor een tapijt. 

Sluit Menu