De 11 beste manieren om een verjaardag te versieren!

De 11 beste manieren om een verjaardag te versieren!

Vind je het ook lastig om te bedenken hoe je een verjaardag optimaal kan vieren?

De meeste mensen kijken er tegenop en vinden het lastig om 

een nieuwe verjaardag versiering te bedenken.

 

Lees daarom verder….

Hoewel er erg vaak bij verjaardagen van volwassenen eentonig  wordt versierd met rood, blauwe en groene ballonnetjes en confetti slingers, is het wel verfrissend om je verjaardag feesten op een mooie chic en elegante manier te versieren. 

Vier het leven!!

Laten we eerlijk zijn, verjaardagen zijn toch bijzondere leuke momenten om je familie en vrienden weer te zien & te genieten?

Vandaar dat er alle reden voor is om je verjaardag versiering er schitterend eruit te laten zien.

 

-Hoe kan je je verjaardag versieren?

Het is leuk een verjaardag goed te vieren.

Of het nou een verjaardag van een man is of dat je het voor een vrouw organiseert. Stiekem zit daar toch een verschil in.

Bij een verjaardag feest blijft het versieren met ballonnen, pompons, slingers of met vlaggetjes slingers vaak het allermooiste. 

Zo wordt er gelukkig tegenwoordig meer gekozen voor bijzondere metallic ballonnen met mooie happy birthday – slingers en matching papieren bordjes, bekers en servetjes. 

Een compleet verjaardag pakket dat qua mooie metallic kleursamenstelling al is gecombineerd, is het indrukwekkendste  op verjaardagen

Zo is een verjaardag set bij ons makkelijk met één click te bestellen zonder dat je naar veel verschillende winkels hoeft te gaan om deze versiering / verjaardag spullen / feest artikelen bij elkaar samen te stellen.  

 

-Hoe wordt een verjaardag gevierd?

Wat langzaam aan meer uit de trend raakt zijn de doorsnee

confetti slingers, dit komt door dat het vaak een chaotische en rommelige indruk maken bij een verjaardag feest. En vaker voorkomt bij kinderverjaardagen. 

Voor een feestelijke sfeer zou je beter kunnen kiezen voor verschillende glitterslingers, deze glitterslinger vlaggetjes maken er meer een spetterend feestje van tijdens je verjaardag. 

 

slingers in goud of zilveren slingers zijn ook een ideale optie.

-Waarbij vroeger dit allemaal werd ingekocht bij een feestwinkel, op feestartikelen wordt nu meer gekeken naar de inrichting van je huis en daarop wordt de verjaardagsversiering aangepast.

—————–

-De mooiste entrees van zo’n 50 jaar verjaardag door gebruik te maken van een ballonnen boog met metallic kleurige ballonnen. 

En vandaag de dag is een ballonnen boog erg eenvoudig om zelf te maken. na het lezen van een goede handleiding, een ballonnenpompje en het kopen van goede ballonnen. is het makkelijk met 2 personen op te zetten. Youtube staat tegenwoordig vol inspiratie filmpjes om deze ballonnenboog te maken.

-Het verjaardag feest voor een Sarah of Abraham (een verjaardag van een vrouw of man die 50 jaar wordt), wordt vaak gekozen om het grootschaliger te vieren en te versieren. Versierd met ballon pilaren of een grote ballonnen boog. 

verjaardag-50-jaar

foto versiering sarah

-Ballonnen bogen worden steeds vaker zelf opgezet. Dat komt omdat het bestellen bij een professionele partij zeer prijzig is voor een verjaardagsfeest. De prijzen om een mooie ballonnen boog neer te zetten zijn voor winkels en voor horeca aan de hoge kant. 

-Ballon boog

Je kunt één van deze bogen op echt indrukwekkende plaatsen maken. Heb je je ooit voorgesteld om op het strand te trouwen, zonder enige vorm van structuur, met een altaar en een boog van gekleurde ballonnen eromheen? Wil je een boog van ballonnen bij de ingang van het hotel of gastenrestaurant?  met een boog van gekleurde ballonnen bij de ingang van de gang? Waarom niet? Er zijn maar twee dingen voor nodig, fantasie en het verlangen om te verrassen?

Met een ballonnen boog / ballon pilaar  zelf maak pakket ben je vele malen veel goedkoper uit. En heb je eenvoudig met 2 personen opgezet. Nadat je de ballonnen met clusters van 4 hebt verbonden.

Ballon boog

-zie deze korte video hoe eenvoudig het opbouwen eigenlijk is:

verjaardag vrouw hip, verjaardag vrouw grappig, verjaardag tekst, verjaardag man

-versiering met ballonnen

-Wij bieden verschillende categorieën aan, van ballon tot tafel versiering:

Ballon boog

Tafel- versiering

Ballon pilaren

Bijzondere folie cijfers

Bekijk al onze foto’s

-Het versieren met ballonnen, slingers en vlaggetjes is nog altijd een opwaartse trend in alle vieringen, of het nu gaat om verjaardagen of grote feesten. De hoeveelheid ballon-versiering die gemaakt kan worden is oneindig, de grens ligt in je verbeelding. 

-Neem even de tijd om na te denken over hoe je de versiering er op jouw verjaardag  wilt laten uitzien. Bedenk nu hoe die versiering eruit zou zien als het mogelijk zou zijn om het met ballonnen te maken. 

-Bij BalloonRepublic.nl vertellen je één ding….. Ja, het is mogelijk om een uitstekende verjaardag decoratie te hebben met ballonnen, mooi en indrukwekkend. 

-Een versiering uit je hoofd, zoals je wilt. Vertel ons gewoon wat je in gedachten hebt  en wij maken het je gemakkelijk, toch? 

Een andere optie is welke versiering met ballonnen je kunt doen afhankelijk van de plaats en je smaak.

feestversiering  en verjaardag

-Met onze versiering zijstaat zijn om werkelijk verbazingwekkende dingen te doen met ballonversiering: een boog van ballonnen, zowel boven een hoofddeur, in ‘t midden van de tafel, versiering van stoelen, lampen, versiering met ballonnen met verjaardag ballonnen cijfers van elke vorm en plaats en allerlei soorten  met slingers en ballonen die uiteindelijk zeer originele ideeën kunnen zijn voor elke verjaardag of viering.

 Zoals je zult zien, de versiering van verjaardagen is onze specialiteit.

versiering van huwelijken

-De versiering van zalen met ballonnen wordt steeds gebruikelijker bij bijvoorbeeld pensioen versieringen. Mensen die net de kamer binnenkomen zijn meestal verbijsterd door de originaliteit van de versiering met ballonnen en dat is een teken van succes.

-Bij Bruiloft versiering kan zowel de inrichting kamer waar de gasten zitten worden versierd of je huis of hotel of elke andere plaats die je handig vindt te versieren. 

Kun je je voorstellen dat je de kamer van de bruid en bruidegom versierd met ballonnen terwijl ze trouwen? 

-Misschien denk je eraan om je vriendin te vragen om met je te trouwen en weet je niet wat je moet doen….. kun je je voorstellen dat je bij een uitkijkpost bent en honderden ballonnen met het woord “Ik hou van je” omhoog gaat?

De versiering van zalen met ballonnen, voor bruiloften wordt steeds gebruikelijker in dit soort feesten. 

-Mensen die net de kamer binnenkomen zijn meestal verbijsterd door de originaliteit van de versiering met ballonnen en dat is een teken van succes, zowel voor de bruid en bruidegom die alles perfect willen zijn, en voor ons, die gewijd zijn aan de kunst van het versieren van ballonnen met zalen voor bruiloften.

-In  “Bruiloft versiering” kunnen we zowel de inrichting van de gastenkamer aanbieden, zoals het bruidspak van je huis of hotel, het altaar, de bruiloft auto of elke andere plaats die je handig vindt. 

Kunt je zich voorstellen dat we de kamer van de bruid en bruidegom versieren met ballonnen terwijl ze trouwen? Wat je zich ook voorstelt, wij kunnen het je aanbieden. 

-Het is mogelijk dat je een vriend of familielid van de bruid of bruidegom bent en verlamd bent geraakt bij het lezen van deze regels: Geef ze een verrassing met ballonnen uit onze module “huwelijksversiering”! Heb je gedacht dat je ze een verrassing kon geven met ballonnen.

-Heb je nagedacht over het geven van een cadeau gemaakt met ballonnen, voor hun bruiloft, bruidskamer of iets dat in gedachten komt? We zijn hier en zullen blij zijn om van je te horen.

De bruiloft is een keer in je leven (nou ja, tegenwoordig is vaker niet meer zo, hihihihi) en de bruid en bruidegom bereiden het evenement consciëntieus voor, op zoek naar de best mogelijke uitweg. 

-Een van de parameters om rekening mee te houden is in de lounge van het restaurant, moet ruim voldoende zijn en aan je verwachtingen voldoen. Het is heel goed mogelijk dat deze zaal je een versiering biedt, die weliswaar mooi is, maar die niet ophoudt om van te voren bepaald te zijn, standaard, saai, saai, gewoon,….. dat ga ik je vertellen. 

-Neem contact op met BalloonRepublic.nl om je klanten alles te bieden wat je ziet en leest, maar ook voor verschillende vieringen voor diamant huwelijk, zilver-witte-ballonnengouden bruiloft, houten huwelijk, papieren huwelijk, blikken huwelijk, papieren bruiloft, tinnen huwelijk, bronzen huwelijk, eiken huwelijk, koperen huwelijk, eiken bruiloft, bronzen bruiloft of een zilveren bruiloft weten we raad met versieringen.

 

kijk dan in ieder geval naar onze blog over:

de jaartallen bij de huwelijk jubilea 

 

 

en kijk voor mooie aankleding op deze link: BalloonRepublic.nl

 

 

 

Tafelversiering met ballonnen

-Tafelversiering geven echt veel plezier. Je kan spelen met de kleuren van de omgeving, de kleuren van het serviesgoed of tafelkleed of zelfs met de aanwezige versierings-objecten. Ook afhankelijk van het soort feest kunnen we met meer of minder serieuze ballonnen of pompons in het middelpunt van de dag staan.

Zoals je zult zien in de tafelversiering met gekleurde ballonnen om een meer casual lucht geven aan de viering, kan je de versiering met ballonnen uit te breiden tot de pilaren, stoelen, plafond, deur, lampen, versieren met ballonnen of gouden feestartikelen.

 

-Zoals je kunt zien kunnen we elk soort ambachtelijk handwerk voor bruiloften maken, met handwerk bedoelen we elk soort detail dat gemaakt kan worden met ballonnen. versiering van ballonnen of ballonnen bestellen? 

Wilt je een enorme bal die als je prikt alle aanwezigen bedankt 

voor de briefjes die hij achterlaat? 

babyshower met ballonnen

Alles wat je tot nu toe hebt gelezen, kan op elk kinderfeestje babyshower worden toegepast. We kunnen een geboorte versiering maken met ballonnen voor een babyshower, waarbij we de kleuren, (ballonnen roze, roze vlaggetjes), vormen en ontwerpen van de ballonnen veranderen. Alles wat je kunt bedenken ligt binnen het bereik. (babyshower artikelen)

Ballonnen voor verjaardagsfeestjes

-Onnodig te zeggen, hoewel we niet veel hebben gesproken over ballonversiering op verjaardagen, dit soort verjaardag decoratie en zijn de meest voorkomende, gezien ze niet zo tijdelijk zijn als bruiloften. Je kunt de woonkamer, je huis, de tuin of zelfs het restaurant waar je je verjaardag als vrouw of man viert, versieren met ballonnen. Vrolijk op! Geef jezelf en anderen een originele verjaardag!

Hier laat ik je meer foto’s achter met verschillende werken, zodat je een idee krijgt van wat het beste bij je past voor de versiering van je verjaardag feest:

versiering van een tuin met ballonnen 

Het enige wat je hoeft te doen is naar de foto’s te kijken om te zien hoe mooi een tuin versierd met ballonnen eruit ziet. We kunnen de hele tuin in barokke stijl versierenlounge-tuin met ballonnen en opladen of gewoon een paar details in de tuin achterlaten in tafels en pilaren om minimalistischer en smaakvoller te zijn. Zoals je kunt zien, is de versiering van tuinen met ballonnen onze zwakte vanwege hoe mooi ze zijn.

 

 

Ballonversiering

Ballonversiering zijn steeds meer versiering voorwerpen waarmee restaurants rekening houden bij het aanbieden van versiering op een bruiloft of babyshower. 

Kijk op onze website en onderzoek alle versierings met ballonnen die er zijn, denk of ze passen wat je wilt en nodig heeft en zo niet zo geen probleem, vertel ons wat je wilt en wij zullen je versieren wat je wilt en zoals je wilt.

Originele verjaardag decoratie

Als je op internet, onderzoek doet, zult je zich realiseren dat er veel originele ideeën voor verjaardag versiering zijn, maar vind je ze nou echt leuk? 

Zijn ze echt de ideeën waarvan je dacht dat je ze zou vinden? 

Bij BalloonRepublic.nl zijn we ervan overtuigd dat de verjaardag ideeën die we je aanbieden geweldig, mooi en indrukwekkend zijn. 

Wij beschikken over uitstekende ballonnen en we worden ondersteund door tientallen klanten die bij ons elk kwartaal terugkomen voor nieuwe feestartikelen, zoals: slingers, confetti ballonnen, vlaggetjes

verjaardag feest pakketten.

Gooi je meestal een goede fuif om alles uitgebreid te vieren, waarom maak je geen indrukwekkende ballon versiering? ballonnen, slingers, confetti ballonnen of vlaggetjes. Verbazingwekkend, nietwaar? 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Verjaardag

Verjaardagkaart

Naast het ontvangen van een verjaardagskaart of veel verjaardagskaarten van vrienden op die dag.

Het schrijven van een verjaardagskaart met humor van een man blijkt vaak moeilijk te zijn, voor een verjaardagskaart met humor voor een vrouw is eveneens niet heel makkelijk.

Het gaat vooral om de verjaardag tekst die op de verjaardagskaart staat en of er ook echt humor inzit.

verjaardag gif staan vaak op je mobiele telefoon en is de meest makkelijke manier om iets met verjaardag humor naar een vriend of vriendin te sturen .

hoe worden meestal verjaardagskaarten met humor gemaakt?

voor geprinte verjaardagskaarten geven vaak de uitkomst in hun tekst of in hun afbeeldingen.

verjaardag vriendin

Voor verjaardagteksten die je naar een vriend of vriendin wil sturen verwijs ik een naar onze andere leuke blogs.

verjaardag tekst die je grappig naar een vrouw wil sturen. Of zet het op een verjaardagkaart.

verjaardag man

verjaardag vrouw

zoals deze:

feest artikelen

ballonnen

slingers

feest artikelen

Bij feest versiering zien we vaak dat er te vaak gekozen wordt voor zwevende ballonnen. Dat is het mooie plaatje dat de meeste mensen verwachten als ze ballonnen zien. Hiervoor moet je een grote helium tank aanschaffen of een helium tank voor huren.

Helium ballonnen opblazen met een helium tank

Deze helium ballonnen zijn niet de enige keus die je zou kunnen kiezen. Die heliumbalonnen zou je namelijk makkelijker kunnen vervangen door ballonnen met een goed foto-stickertje aan je muur of plafond te plakken. Of aan visdraadjes te hangen.

Dit zorgt ervoor dat je verjaardag decoratie nog steeds er super cool uitziet, maar dat je geen heliumgas hoeft te kopen. 

En dat scheelt je de duurste aanschaf-kosten. Vergis je niet dat je voor 30 helium ballonnen uit een wegwerp heliumtank rond de 40 euro betaald. Dat is een aanzienlijke uitgave voor helium kopen.

Dit bedrag tijdens een versiering van een verjaardag zou je veel makkelijker kunnen besteden aan mooie slingers, mooie papieren bordjes, bekers en een taart topper voor de verjaardagstaart. 

Of voor de inkoop van drinken en eten.

versiering

versiering verjaardag

feest versiering

feestwinkel

ballonnen

slingers

confetti

vlaggetjes

verjaardag feest

De 11 beste manieren om een verjaardag te versieren! 
Ballon pilaren
met confetti-ballonnen
rosé goud en wit themaverjaardag-set
versiering van je tuin
Sluit Menu