24 ideeën voor het maken van eigen creaties voor verjaardagen​

24 ideeën voor het maken van eigen creaties voor verjaardagen​

 

Als u een speciale verjaardag wilt hebben is er niets zoiets als het aanpassen van het met zeer persoonlijke en unieke elementen.

Zodat uw verjaardag anders is dan anderen en zullen we leren sommige verjaardag humor te geven en speciaal te versieren. 

In deze sectie gaan we een paar ideeën van een verjaardag laten zien om verjaardagen te versieren.

Ook ideeën voor allerlei kinderfeestjes gaan we bekijken en hoe je verschillende themafeesten behandelen.

Tips en tricks  vertellen om een verjaardag heel origineel en bijzonder te maken. Om dit te doen zullen we ontdekken hoe bijvoorbeeld een snoepbar te maken.

En zullen we een aantal ideeën die specifiek voor de verjaardag van kinderen zijn.

Ten slotte een selectie van mijn favoriete ideeën om een verjaardag in zijn geheel te versieren.

In ieder geval als u wilt dat uw feest onvergetelijk is, hoeft u alleen maar een paar materialen te gebruiken om uw eigen super originele decoraties te maken.

 

Voor een verjaardag werk dat u kunt ophangen aan de muren of gebruiken als versierings elementen op de tafels en uw verjaardag zal heel bijzonder zijn.

 

eigen creaties voor verjaardagsfeestjes is de snoepbar

 1. Een snoepbar is een gedeelte van het feest waar we snoepjes voor mensen opdienen.  En versieren op een originele manier om een zoete sfeer te krijgen. Het is meestal een zeer druk bezocht gebied door de meest hebzuchtige, maar iedereen geniet ervan.  Waar je veel snoep bij de hand hebt we een aantal tips om te kunnen maken van een handgemaakte snoepbar en hoe je een eenvoudige tafel kunt maken.  Een fantastische snoepbar
 2. Laten we een fantastische taartplateau maken van het met gerecycleerde plastic borden en glazen. Het is belangrijk eerst om te schilderen en de elementen die zal ingrijpen in het project van de kleur die het beste past bij onze feestje. Bijvoorbeeld decoraties voor verjaardagsfeestjes van een prinses is het logisch om te schilderen roze of blauw. Maar als we kiezen voor superhelden, kunnen we de kleur doen van de superheld. We kunnen de glazen gebruiken om verschillende trays te stapelen die we maken met gerecyclede kunststof en we kunnen ze vastplakken met een siliconen pistool.
 3. Een andere leuke manier om de snoepjes te plaatsen is om kegels te maken met prachtig gekleurd papier die met elkaar worden gecombineerd en rond de tafel worden gerangschikt tot een zeer kleurrijke ruimte waar elk van de kegels een ander snoepje heeft. Om deze kegels te maken is het super eenvoudig.  En we hebben een paar mooie papieren nodig. Daarvoor kunnen we gebruik maken van een papieren plakboek die iets dikker en sterker is en die de functie perfect zal vervullen.
  1. verjaardag humor – snoepfeest

  2. snoepgoedfeesten met de handgemaakte snoepjes

 4. Een ander type snoep dat we kunnen aanpassen als  originele verjaardag traktatie zijn: spiesjes van snoepWat we ervoor nodig hebben zijn lange stokken die worden gebruikt om spiesjes te maken en we kunnen originele spiesjes maken met verschillende snoepjes of bijvoorbeeld een wolk rollen alsof het een lolly is.
  1. verjaardag humor -snoepbar

  2. verjaardag humor -snoepbar

 5. Het is ook heel gebruikelijk in de snoepjes is om kleine doosjes te plaatsen.  Waar snoepjes gemakkelijk een doosje te maken voor verjaardagsfeestjes kunnen we een bord met feestpapier snijden. En zo hebben we automatisch voor een super mooie doos, gezien de meeste van deze borden zijn meestal versierd met vakantie motieven.
 6. Een ander element dat we willen versieren van een snoepbar verjaardagsfeestje. Zijn de dranken die we kunnen bereiden als limonade en frisdranken en in plaats van het serveren van de pakken.  Gebruiken we glazen kannen en versieren ze met wol en het schilderen we ze met leuke motieven.  Ideaal om op te dienen bij een heerlijke aardbei slush.
  1. snoep bar party verjaardag humor
  2. snoep bar party verjaardag humor
 7. We overtreffen eigen creaties voor verjaardagsfeestjes door bloemmotieven en tropisch fruit maken, bijvoorbeeld als we pralines met gouden tinten willen serveren kunnen en we een structuur maken in de vorm van ananas.  En dus elk van de gasten neemt de praline die je het leukst vindt om te zien. Een tropisch sfeer in ons feestje en tegelijkertijd maken we een heerlijke snoepbar van.
  1. feestelijke verjaardag humor voor een snoepbar

  2. feestelijke verjaardag humor voor een snoepbar

 8. We kunnen ook gebruik maken van de bodem van plastic flessen en deze uitsnijden. We kunnen een kleur schilderen die we leuk vinden en een dienblad maken voor het originele snoep. 
 9. Dagelijks verpakkingen dat we meestal weggooien kan worden gebruikt om allerlei decoraties te maken voor verjaardagen en zijn een geweldig idee van hoe je een feestje op een originele manier kunt versieren met recycling van verpakkingen.
 10. Hieronder presenteren we een paar ideeën van  kinderverjaardagsfeestjes deze ideeën zijn tegenstelling tot de vorige die kunnen worden gebruikt in elk type jubileumfeestje zijn uitsluitend ontworpen om verjaardagen te versieren voor kinderen. Hier heb je de handgemaakte creaties die zeer nuttig om zijn om uw verjaardag te veranderen in een echt themafeest.
 11. Een klassieker voor kinderverjaardag zijn die een  CocaCola flesje (25cl) vullen met chocolade en vervolgens laten afkoelen en binnenin kunnen we het vullen (met m&m’s of smarties) en het plastic vervolgens verwijderen. En zo hebben we een fantastisch mooi chocolade flesje vol snoepjes waar deze kinderen dol op zullen zijn. En het is een eenvoudig werkje en een fantastisch idee voor een kinderfeestje!
  1. gemakkelijk kinder verjaardag feestje knutselen
  2. gemakkelijk kinder verjaardag feestje knutselen
 12. Een ander type project dat we kunnen doen als we knutselen voor kinderfeestjes zijn:  de confetti triggers. Dit soort elementen zijn gemakkelijk te maken en we hoeven alleen maar een buisje van een plastic beker te gebruiken. Eenvoudig en kinderen houden van confetti te gooien. En ze zullen plezier hebben met een zeer grappig spel en vol van kleur. We kunnen confetti maken van  behulp van mooie kleuren papier of een Catapult van wol pompons. Dit soort activiteiten maakt veel verjaardagen dynamischer,  en zo zullen alle kinderen dit fantastische moment blijven herinneren.
  1. kinder verjaardag feestjes knutselen stap voor stap

  2. kinder verjaardag feestje knutselen stap voor stap

 13. Een ander verjaardag idee dat niet kan missen op uw feestje & dat een klassieker is onder de activiteiten van kinderen: pop maken met behulp van papier maché en vervolgens versieren het op duizend verschillende manieren .
  1. verjaardag feestje knutselen, kinder verjaardag feestje knutselen

 14. En weer kunnen dezelfde trucs en ideeën die we bij de SnoepBar hebben gezien worden aangepast aan een kinderfeestje want we kunnen de Lolly’s gebruiken en ze versieren met vilt om een bloem te maken of leuke doosjes met snoepjes die we kunnen maken met motieven gerelateerd aan verjaardagsfeestjes. Verrassingsdoosje in de vorm van een stuk cake met een eigen kaars.
  1. eigen creaties voor kinder verjaardags feestjes

  2. eigen creaties voor kinder verjaardags feestjes

  3. verjaardagsfeestje verjaardag humor te versieren

 15. Een ander zeer belangrijk onderdeel binnen kinderfeestjes thuis is: de decoratie. Budgetbewuste verjaardagsfeestjes en het zelf willen maken vngaan we een aantal verjaardag humor te zien om zeer originele en budgetbewust verjaardagsfeestje voor kinderen te versieren met materiaal om soms is het niet nodig om veel geld uit te geven, maar probeer dat alle ideeën draaien om hetzelfde project en niet alleen decoraties te versieren, maar dat het allemaal een betekenis heeft en geeft aan het hele feest een harmonie.
 16. De slingers zijn een element van decoratie die jurken zijn veel zijn gemakkelijk te maken normaal gesproken is een eenvoudig patroon gemaakt van karton of papier dat wordt herhaald meerdere malen kunnen we een verjaardagskaars, maar we kunnen ook aanpassen aan elke reden dat we willen doen op het feest kunnen we verjaardag humor voor verjaardagsfeestjes voor kinderen waarin bijvoorbeeld we het silhouet van een taart gemaakt van karton zetten en herhalen met prachtige papieren en maken een mooie slinger. Als we verschillende kleuren combineren bij het kiezen van de papieren zullen we veel dynamischer en origineler zijn. bron: Pintrest
 17. Ballonnen zijn een ander element dat niet kan missen in een verjaardagsfeestjes, er zijn veel verjaardag humor thema’s die we kunnen doen met behulp van ballonnen versieren een partij een zeer eenvoudig die kan worden gedaan zonder de uitgaven en dat is erg cool is om te versieren de ballonnen met gekleurde pompons voor het we zullen een koud lijmpistol gebruiken om ze te hechten aan de ballon met zorg dat de dier niet is te opgeblazen is en dat we niet het plastic branden en breek de ballon dan opblazen ze hebben we hebben en we hebben een fantastische ballon met gekleurde ballen.
 18. Dezelfde ballonnen kunnen worden gebruikt om een muur te bedekken, maar we zijn haken en als ze van verschillende vormen en kleuren kunnen we composities super leuk en origineel dit is een ambacht om een kinderverjaardag te versieren super gemakkelijk te doen dat vereist vrijwel geen investering.
 19. slechts een paar goede longen en deze ballonnen. Gebruik verschillende kleuren om vreugde en vitaliteit te geven en gebruik zeer neutrale tonen en 1 of 2 tonen die met elkaar combineren om een toon of veel eleganter te maken.
 20.  verjaardag humor is een ander essentieel project wanneer we eigen creaties hebben gemaakt voor verjaardagsfeestjes kunnen we gebruik maken van elementen gesneden uit karton en tekenen in elk een brief om een boodschap van felicitaties te maken of in het Engels dat is altijd heel typisch met de Happy Birthday of een boodschap van dank aan degenen die aanwezig zijn op het verjaardagsfeestje. We kunnen ook slingers van zwart karton voor verjaardagen met mooie boodschappen snijden van brieven en composities maken met grappige zinnen. Hang ze aan de muur om het feest te vermaken.
 21. En als het zomer is kunnen we altijd verjaardagsfeestjes met behulp van ijshoorntjes gemaken met ballonnen en karton dit soort versierings elementen zijn altijd geweldig. En zien er mooi uit uit op een verjaardag, vooral als het zomer is. De ballonnen zijn met heel veel leuke kleuren die we kunnen aanpassen aan het thema van je feest.
  1. Als je deze inhoud leuk vindt, deel deze dan alstublieft. E-mail, Facebook, LinkedIn Pinterest Twitter

  2. eigen creaties om stap voor stap verjaardagen van cumple stap voor stap te versieren

  3. eigen creaties om stap voor stap verjaardagen van cumple stap voor stap te versieren

  4. eigen creaties om verjaardagsfeestjes te versieren

  5. eigen creaties om eenvoudige verjaardagsfeestjes te versieren

 22. eigen creaties om eenvoudige verjaardagsfeestjes te versieren
  1. creaties om verjaardagsfeestjes te versieren met ballonnen
   eigen creaties om verjaardagsfeestjes te versieren met ballonnen
   verjaardag humor om verjaardagsfeestjes te versieren 

Zoals u kunt zien is het niet nodig om geld uit te geven om een verjaardagsfeestje te versieren of om eigen creaties te maken voor kinderverjaardagsfeestjes.

 

We hebben alleen een beetje creativiteit en originaliteit nodig en proberen te denken dat de gasten van ons feestje er een geweldige tijd voor hebben.

We kunnen thema decoraties ontwerpen die vooral leuk voor hen zijn en een onvergetelijke verjaardag beleven die voor altijd zal worden herinnerd.

Dank u voor het delen van verjaardag humor voor  verjaardagsfeestjes.

dank u voor het bekijken van deze handvaardigheids tutorial voor verjaardagsfeestjes voor 2019/2020, we willen graag meer mensen bereiken en daarom zou het geweldig zijn als u ons helpt deze ideeën te delen op uw sociale netwerken, zodat we meer mensen kunnen zien die meer verjaardag humor-ideeën moeten zien. .

Alvast hartelijk dank voor het delen!

Geef een reactie

Sluit Menu