Zelf Creaties maken voor een Verjaardag

Zelf Creaties maken voor een Verjaardag

Het organiseren van een verjaardagsfeestje lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn veel details om in gedachten te houden om er een succes van te maken: versiering, catering, spelletjes, uitnodigingen..... In de post van vandaag willen we een aantal ideeën geven voor doe-het-zelf creaties en uitnodigingen om de verjaardag een uniek en persoonlijk tintje te geven.

Met kleine details zult je in staat zijn een verschil te maken!

Wij stellen je 5 ideeën van zelf-maak uitnodigingen voor

 

Verjaardagsversieringen met slingers

Een verjaardag zonder slingers en ballonnen zou niet hetzelfde zijn, neem de grappige slingers mee naar de verjaardags uitnodigingen. 

Wat heb je nodig? 

  • wit karton papier
  • gekleurd karton papier
  • touw
  • lijm 

Knip de gekleurde kaarten in verticale stroken van ongeveer 2 cm, vouw ze doormidden en knip de stroken in de vorm van een wimpel. 

Gebruik de lijm om de vlaggen op het touw te lijmen en bind het touw aan de achterkant van de uitnodiging vast zodat het niet te zien is.

 

 

leuke uitnodigingen

verjaardags uitnodigingen voor liefhebbers van fruit en dieren

Laat je inspireren door je favoriete fruit en dieren om de meest originele uitnodigingen te maken. Je hebt gekleurde kaarten en studs nodig om de verschillende lagen te laten bewegen – het zijn superleuke uitnodigingen!

 

 

verjaardag versiering origami / verjaardag versiering papier

De origami papier techniek is ideaal voor het ontwikkelen van de fantasie en creativiteit. Een zeer originele uitnodiging om de verjaardag onvergetelijk te maken.

 

uitnodigingen Zelf-maken

Voor degenen die in de zomer jarig zijn, tonen wij je de meest originele en verfrissende uitnodigingen:  uitnodigingen in de vorm van ijs.

De vrienden zullen blij zijn met deze zoete uitnodigingen in de vorm van ijs. 

Of het nu in kegel- of stokformaat is, deze verjaardags uitnodigingen laten niemand onverschillig!

Een creatieve slinger gevormd met houten wasknijpers

Een creatieve slinger gevormd met houten wasknijpers. Deze wasknijpers zijn eerder geschilderd in prachtige kleuren, vergelijkbaar met de rest van de decoratie van het feest, hebben ook een dubbel gebruik als ze zijn gebruikt om bedankbriefjes op te hangen.

 

 

Of misschien wil je een DIY slinger van ballonnen:

ballon-slinger

-> Gebruik 4 meter touw en plaats ballonnen met klusters van 4 ballonnen aan het touw.

Verjaardag versieren met kaarsen, bloemen, lichten, papieren Linten, foto’s, papieren bloemen, rozenblaadjes, naam, led lichten,

Verjaardag versiering zonder ballonnen, verjaardag versiering zonder te plakken, verjaardag versiering ideeën zonder ballonnen. verjaardag versiering simpel verjaardag versiering muur

 

 

Ben je op zoek naar doe-het-zelf ideeën voor een verjaardag?

 Hieronder vindt je tientallen handwerken om een verjaardag te maken en een doe-het-zelf cadeau te doen: kaarten, gerecyclede voorwerpen en spelletjes worden verzameld voor een kind of volwassenen.

DIY Verjaardag

Do It Yourself bestaat uit het maken van een voorwerp of een versiering met je handen. Deze uitdrukking komt uit het Engels “do-it-yourself” en is vooral van toepassing op het gebied van ambachtelijke en manuele activiteiten. 

Voor een goedkope verjaardag is het ideaal. 

Dus neem je materiaal mee en ontdek onze verjaardags tutorials en maak wonderen die gaan van doe-het-zelf decoratie tot aan cadeaus.

 

 
 

 

 

 

DIY Verjaardags kaart

De verjaardagskaart is erg belangrijk: je kunt je gasten uitnodigen om het feest te vieren of om speciale aandacht te schenken aan je vriend(in). 

Wat het ook is, het is zeer bevredigend om het zelf te doen. Om dit te doen, volg onze voorbeelden van verjaardagskaarten om je verjaardagskaart te maken. Je hebt wat kaartmateriaal nodig, zoals blanco kaarten om te versieren, stempels of ponsmachines en washi tape.

Verjaardagshandleiding

Met verjaardags tutorials is het onmogelijk dat je mooie feestje fout gaat. je vindt er ideeën van handwerk voor een geslaagde verjaardag: zoals collectieve spelletjes. 

Met heel weinig materiaal leer je hoe je bijzonder leuke platenspelletjes kunt maken die jong en oud zullen vermaken: vissen op eenden, schilderen op canvas, etc. 

Iedereen zal kunnen vertrekken met zijn of haar eigen persoonlijke cadeautje en met het gevoel van een geweldige tijd.

 

 

DIY Verjaardag Versiering

Tot slot kan je verjaardagsversiering thematisch zijn. Wij stellen je een grote selectie van verjaardag items in onze mini-winkel met dezelfde naam waarmee je gemakkelijk een verjaardag van piraat of prinses voor een kind te organiseren.

DIY verjaardagskaart, ambachten en manuele activiteiten worden gecoördineerd om een leuk verjaardagsfeestje voor te bereiden. 

Geniet van handleidingen!

En als je een thema verjaardag wilt, mis deze ideeën niet.

verjaardag versiering online bestellen

 

Ideeën voor het maken van unieke verjaardags uitnodigingen

Uitnodigingen in de vorm van ijs

Als uw (of haar) verjaardag in de heetste maanden van het jaar valt, moet je verfrissende verjaardags uitnodigingen maken. Zo….. maak dat je ze wilt eten! Hoewel ze er uitzien als ijspolo’s, hebben ze er alleen houten stokken van. 

De rest kan worden gemaakt van oa rubber, vilt of gekleurd papier en karton. Aan de ene kant, aardbeienijs, aan de andere kant, de gegevens niet te missen het feestje.

originele verjaardags uitnodigingen maken

Een ander ontwerp kan het volgende zijn. Een ijshoorntje van karton dat, als je het opent, een heel zoete verrassing verbergt: kleurrijke toppings. Wikkel ze in een transparant zakje en kleef ze over de verjaardagsdatum. Het wordt zoiets als een….. entree om je mond te openen.

Maak originele verjaardags uitnodigingen

Karamel Uitnodigingen

Het lijkt alsof je kunt eten, maar…. nee! 

Het gaat om het maken van verjaardags uitnodigingen in de vorm van snoep. Het enige wat je nodig hebt is een kartonnen print op de ene kant en wit op de andere kant, transparante plastic en gekleurde stroken (dit kunnen gekleurde draden, linten, touw….). 

Schrijf het verjaardagsadres op het witte gedeelte, rol het over de breedte en sluit het met het plastic en de linten. 

Het is gemakkelijk, goedkoop en zeer snel te doen!

maak originele verjaardags uitnodigingen

 

verjaardag-50-jaar

 

Feesten en verjaardagsfeesten

Regenboog uitnodigingen

Het maken van dergelijke verjaardags uitnodigingen vergt iets meer tijd (ongeveer 10 minuten meer). Maar de te volgen stappen zijn net zo eenvoudig als de vorige. Knip de flap van een wolkige envelop uit. Vouw vervolgens een karton met de kleuren van de regenboog alsof het een accordeon is. Plak het ene uiteinde in de enveloppe en het andere uiteinde, plak een wolk van wit karton. Nu alles wat overblijft is om ‘de accordeon’ te vouwen en de wolk in de envelop te stoppen. 

Wanneer de gast probeert hem eruit te trekken, wordt er automatisch een regenboog met de details van de uitnodiging getoond.

maak originele verjaardags uitnodigingen

Disney karakter uitnodigingen zijn enkele van de meest gevraagde door kinderen. 

Verwen hem en verras hem met dergelijke ontwerpen. je hoeft alleen maar cirkels van de kleur van elk personage uit te snijden en een aantal karakteristieke details toe te voegen die hen onderscheiden. 

De staart in het geval van Tijger, de oren van Mini of de kroon van een prinses.

Misschien bent je ook geïnteresseerd in: 

Ideeën voor het maken van kinderverjaardagsposters

originele verjaardags uitnodigingen maken 

helium schema voor ballonnen

verjaardag uitnodigingen voor de jeugd

In dit geval brengen wij je een wat jongere uitnodiging. Ze zijn gemakkelijk te maken en zorgen ervoor dat de tieners in het huis van hen houden. Omlijn je mobieltje op een witte kaart, knip het silhouet uit en versier het met gekleurde vlaggen (die je overigens al in veel doe-het-zelfzaken vindt). Hoe minimalistischer hoe beter. Ik weet zeker dat ze er dol op zullen zijn.

 

verjaardags uitnodigingen in reliëf

Als je ambachtelijk bent en graag tijd besteedt aan handwerk, maak dan in reliëf uitnodigingen voor je verjaardag en zorg ervoor dat je meer dan een middag (en met plezier) steelt. je kunt het thema aanpassen aan de smaak van de jarige of jarige. Houdt je van de zee? Neem het eerste ontwerp als voorbeeld.

originele verjaardags uitnodigingen maken

helium-schema-ballonnen
helium schema voor ballonnen

 verjaardags uitnodigingen

Laat het gaan, laat het gaan’….. We wedden dat je dit koor al honderden keren hebt gehoord sinds Disney’s beroemdste zusjes op het grote scherm verschenen. 

maak originele verjaardags uitnodigingen

Verjaardag versiering blauw en wit , verjaardag versiering met ballonnen en lint, verjaardag versiering met kaarsen,  

verjaardag thema’s en versieringen, verjaardag versiering zwart en goud, verjaardag versiering en cadeaus 

maak originele verjaardags uitnodigingen

En tot slot laten we een andere originele manier zien om verjaardags uitnodigingen te presenteren. Verberg het in een ballon (of eronder) en verras uw gasten.

Ik stel je voor, een aantal opties om originele verjaardagen te versieren en laat het feest niet ten onder gaan! Als je op zoek bent naar ideeën, ben ik er zeker van dat deze zeer nuttig zijn.

 

 

verjaardagstaart versiering met vogelkooi

Met sommige ideeën, zoals de ideeën die ik voorstel, kun je je verjaardag heel origineel maken. Wat denk je? Uw gasten zullen het geweldig vinden als je een snoepbar op het feest plaatst of als je een photobooth toevoegt aan de ingang. Er zijn zoveel mogelijkheden om een onvergetelijk feest te creëren.

Een snoeptafel op je feestje!

Snoeptafels, desserts of ook wel Candy Bar (Candy Buffet) genoemd, zijn oppervlakken vol snoep, snoepjes, chocolaatjes, cupcakes, koekjes en alles wat je je maar kunt voorstellen. De laatste tijd is het vrij populair geworden.

Een desserttafel op je verjaardag mag je niet missen! Dit idee is spectaculair om toe te voegen aan evenementen zoals bruiloften, doop, communies en, in dit geval, voor een verjaardag. Zonder twijfel zal het de favoriete hoek van de meest hebzuchtige zijn. Op deze tafel, mooi gedecoreerd, stel ik voor om ook de verjaardagstaart toe te voegen.

De desserttafels zijn meestal tot in detail versierd. Vergeet niet een mooi tafelkleed, prachtige fonteinen, kommen en schalen van de kleuren die je wilt. 

Je kunt ook wat slingers toevoegen, bloemen repareren of een mooi bordje met de naam van de jarige zetten.

Hou je van vogelkooien? De waarheid is dat ze zijn elementen die je kunnen helpen een bepaalde vintage decoratie te bereiken. je kunt kopen wat echte kooien of maak er zelf een en binnen, 

plaats dingen zo op een display voor  heerlijke cupcakes.

taart-flamingo-confetti
taart met flamingo en confetti-ballon—- bestel confetti-ballonnen hier

 

U bent misschien ook geïnteresseerd in: 

Als je wilt dat uw taarten er veel beter uitzien, voeg dan een kooi toe. 

Het karton is dik en resistent, dus het moet het hele evenement en veel langer meegaan. 

Als je klaar bent, kun je het gebruiken om andere dingen op te slaan, zoals bloemen, schoonmaakspullen of wat je maar wilt. 

PhotoBooth voor de ingang!

Zet een photobooth bij de ingang van het feest en al je vrienden en geliefden zullen er dol op zijn. 

Dit artikel is iets wat steeds meer versleten raakt. je kunt deze gebieden van de fotografie zien, op feesten zoals bruiloften, jubilea en zelfs doopfeesten.

Het maken van een Photo-booth is vrij eenvoudig, afhankelijk van het type muur dat je wilt bouwen. 

Met een stuk karton, dan geschilderd, creëert je een geweldige plek om uw gasten te fotograferen. Maar je kunt het ook op andere manieren doen. 

Bijvoorbeeld met behulp van een muur, een plantaardige muur, een canvas of een schermachtergrond…. 

Er zijn duizenden ideeën, afhankelijk van hoe creatief je bent.

Maar voor nog meer plezier kunt je accessoires maken of kopen voor uw gasten om op een leuke manier foto’s te maken. 

Zo kun je bijvoorbeeld een grote bril, allerlei hoeden, handschoenen, wandelstokken en andere aanvullingen hebben om plezier te hebben. je kunt karton of eva rubber gebruiken om je een idee te geven en het goedkoper te maken.

Je zult zien hoe je uw eigen aanvullingen voor de photobooth van het feest kunt maken. Het zijn eenvoudige versieringen en aanvullingen, die de foto’s zullen animeren. (evt Kartonnen) brillen, hoeden en gadgets die je kunt krijgen tegen geweldige prijzen. Wilt je uw photobooth voltooien?

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Het is een Superhelden verjaardag!

Superhelden verjaardag!

Als het gaat om het versieren van originele verjaardagen, denk dat je het per thema kunt doen. Er zijn veel verschillende thema’s waarop je uw verjaardag kunt baseren.

 Ik weet zeker dat er iets is wat je echt leuk vindt, dus je kunt het samen met je vrienden in de praktijk brengen.

Een kinderverjaardagsfeestje, waar ouders hebben afgesproken om hun kinderen vermomd als hun favoriete Superheld personages mee te nemen. 

Zelfs volwassenen kunnen in dit spel meedoen, vermomd als de held die ze het beste bevalt. 

Het is onmisbaar, om te zoeken naar een cape, sommige riemen en sommige maskers, prachtig, zodat alles wat je gaat vermomd. 

En als je ook een photobooth hebt, heb je een geweldige tijd om te poseren.

Verjaardag vieren, omringd door superhelden is helemaal niet slecht. 

Vergeet niet de capes, handschoenen en schilden van je favoriete personages.  

Binnen de complementen kun je kartonnen stralen, kartonnen en papieren gewichten, superheld-symbolen en veel dingen maken die je met een beetje fantasie kunt maken.

Gummy-snoep karren voor uw verjaardag

Tot slot, het toevoegen van een karretje aan uw verjaardag zal geweldig zijn! Voor de meest hebzuchtige van de verjaardag, zal deze hoek eruit zien als de lucht. je kunt zelfs een chocolade fontein plaatsen om de snoepjes en fruit die je toevoegt te .

Maar het is ook een goed idee om ze zelf thuis te maken. Als je tijd hebt, voordat je je verjaardag versiert, ga dan aan de slag. 

Ik denk dat met een beetje fantasie en wat enthousiasme, kunt je de beste versieringen voor alle soorten verjaardagen. Slechts een keer wonen en je zal moeten genieten van de feestjes die overeenkomen met je tot het maximum. Met deze oplossingen, om het evenement te verlevendigen, hoop ik dat uw gasten een geweldige tijd hebben!

Wat vond je van de beschreven ideeën? Het is tijd om afscheid te nemen van traditionele uitnodigingen en creativiteit los te laten. Probeer je zelf te maken, we zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Als je geen tijd hebt of Zelf-maken is niet jouw ding, maak je geen zorgen. Er zullen altijd printbare uitnodigingen zijn. Op de website van Hallmark kunt je uw eigen website personaliseren en afdrukken in hoge kwaliteit – wij hebben de onze al gemaakt!

Probeer er een te maken en vertel ons hoe het is gelukt! 

Wil je echt een kant-en-klare uitnodiging/ kaart kijken,

kijk dan op: Hallmark

 

Sluit Menu