81 Verjaardag zinnen voor een jarige, verjaardag vrouw, gefeliciteerd, whatsapp

81 Verjaardag zinnen voor een jarige, verjaardag vrouw, gefeliciteerd, whatsapp

Verjaardagen zijn een bijzondere dag voor iedereen: het is niet elke dag dat 365 dagen van het leven zijn overschreden. 

Daarom willen vrienden, familie en geliefden de verjaardag van de persoon die hen het meest na aan het hart ligt, delen met degenen die hen het meest na aan het hart liggen en worden ze aangemoedigd om cadeaus te kopen om het te vieren.

Er is geen gebrek aan wenskaarten, waarvan het schrijven niet altijd eenvoudig is: de toewijding die is opgenomen test de originaliteit van onze neuronen en is niet altijd correct. Vanuit Confettiballonnen.nl verhelpen we dit probleem door 81 zinnen te verzamelen om de jarige te feliciteren die je uit de weg zal ruimen.

Het belangrijkste is dat het bericht dat je verstuurt (als WhatsApp, SMS of ander bericht) origineel is, met gevoel.

Vandaag is het de verjaardag van een van de meest verbazingwekkende vrouwen die ik ken. 

Mijn lieve moeder, die me altijd met genegenheid verwelkomd heeft, wens ik haar een prachtige verjaardag toe. 

Moge dit jaar veel liefde voor jezelf en je hele familie brengen, omdat ze allemaal ongelooflijk zijn en alleen het beste verdienen. Ik hoop dat deze dag kan worden omringd door alle mensen die je lief hebt, wat het beste deel van haar verjaardag is.

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze speciale dag, want ik voel veel genegenheid voor je.

Gefeliciteerd

 Voor mij ben je een voorbeeld…

 Je bent een geweldige vrouw.

Gefeliciteerd met de geweldige vrouw die mijn moeder is.

Proficiat aan de mooiste vrouw ter wereld.

Vandaag voel ik me een bijzondere vereerd om op deze verjaardag nog een jaar aan jouw zijde te zijn, mijn liefste. Jij bent de meest charmante vrouw die er is, de mooiste vrouw, de mooiste vrouw, de meest ongelooflijke mens. Gefeliciteerd met nog een jaar van het leven, mijn liefste!

Ik heb alle geluk in de wereld dat ik mijn tijd heb gedeeld met iemand die zo vrijgevig is als jij. En ik hoop alleen maar dat het leven in jouw richting blijft lachen. Vergeet niet dat, hoe we soms ook ruzie maken, ik altijd verliefd op je zal zijn. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn liefste!

Gefeliciteerd aan de vrouw van mijn leven…

Lieve vrouw, gelukkige dag! Ontvang de grootste zegeningen en felicitaties waar je recht op heeft. Je in de buurt hebben en op je kunnen rekenen is een prachtig cadeau. je onvoorwaardelijke liefde vult elke hoek van ons huis.

Jij bent de vrouw van mijn leven en als ik de kans had om weer te leven, zou ik graag willen dat je dat weer was! Ik hou van je, mijn liefste.

Voor de vrouw van mijn leven….

De vrouw van mijn leven viert nog een jaar van mijn leven. Gefeliciteerd, moeder, voor het feit dat je altijd aan mijn zijde staat en me onvoorwaardelijk steunt. 

Ik hoop dat deze dag bijzonder intens zal zijn, want je verdient alles wat prachtig is in de wereld.

Ik dank je voor alles wat je me altijd hebt gegeven. Ik ben wie ik ben dankzij jou. Fijne verjaardag als jij, lieve moeder. Ik hou van je!

Mijn liefste, ik wens je een mooie dag….

Mijn liefste, ik wens je een mooie dag en moge je hart gevuld zijn met goede gevoelens. Je verdient al het geluk van de wereld. Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • De spectaculaire vrouw die je bent….
 • In dagen als deze, toen we elkaar ontmoetten en alle avonturen die we samen beleefden, en voor die vriend, wil ik een van de eerste mensen zijn die je gelukwensen vieren met het feit dat je nog een jaar verder bent. 
 • Je bent een spectaculaire vrouw van binnen en van buiten en ik wil dat je gelukkig bent met de juiste persoon.
 • Helaas ben ik niet de speciale persoon die ik ben, maar ik weet dat je het gaat krijgen en dat die persoon zich de gelukkigste ter wereld gaat voelen om jou te hebben. 
 • Ik hoop dat dit het begin is van een jaar vol zegeningen, gezondheid en vele successen.

Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn liefste!

 • Vandaag kijk ik naar je en ik ben trots op de vrouw die je bent.
 • Mijn dochter, hoe kon ik me voorstellen dat de tijd zo snel voorbij zou gaan? Gefeliciteerd met je verjaardag! 
 • Niet zo lang geleden hield ik je in mijn armen, en ze waren de perfecte maat voor je. Ik heb zo veel tijd besteed aan het kijken naar jou en verbaasd te denken dat er zoiets moois van ons zou zijn gekomen.
 • Vandaag kijk ik naar je en ben ik trots op de vrouw die je bent – alert, toegewijd, lief en verantwoordelijk! Ik heb het gevoel dat ik goed werk heb verricht! Ik ben dol op je, dochter! Je zal altijd mijn kleine meid blijven!
 • Ik wou dat God je voor altijd zal zegenen en dat je dag zo mooi zal zijn als je verdient. Ik zal hier zijn om je alle kaarsen uit te zien blazen!
 • Je bent de meest perfecte vrouw die ik ken….
 • Prinses, vandaag is jouw dag! 
 • Jij bent de meest perfecte vrouw die ik ken. 

 

Hoe kan ik niet de eerste zijn om je te feliciteren met je verjaardag? Gefeliciteerd!

Vandaag ben ik ver van je vandaan, maar je hebt mijn hart naast dat van jou. Ik wou dat ik bij je kon zijn als je de kaarsen uitblaast en je een grote knuffel geeft, maar ik denk dat ik je al je dromen moet laten uitkomen. Je verdient dat en meer! 

Jaren gaan voorbij en ik word steeds verliefder op je. Ik hoop dat jij er ook zo over denkt, mijn liefste. Ik verlang ernaar dat je snel terugkomt omdat ik je zozeer mis, en mijn dagen zijn niet hetzelfde zonder jou. 

Geniet en veel plezier als nooit tevoren en ik ken je en ik weet hoe graag je je verjaardag viert! Ik wens je veel gezondheid toe zodat je nog vele jaren bij je kunt genieten, en dat je ook als oude dame die charmante glimlach houdt. Onthoud dat ik je altijd het beste zal wensen omdat ik van je hou.

Vergeet nooit dat je een vrouw zonder gelijke bent….

Ik ben een gezegend persoon en dat komt omdat ik jou heb. Gelukkige verjaardag, moeder! Vergeet nooit dat je een vrouw zonder gelijke, getalenteerde talenten bent en dat ik heel veel van je hou.

De vrouw die ik altijd al wilde dat je was….

Gelukkige verjaardag, dochter! Hoe trots ben ik om je te zien opgroeien en de vrouw te worden die ik altijd al wilde dat je was. Ik ben dol op je! 

Onthoud dat mijn armen altijd open zullen zijn in elk stadium van je leven. Ik wou dat er nog vele jaren zullen zijn dat ik bij je kan zijn en je kan omarmen als je de kaarsen uitblaast.

 Moge al je dromen uitkomen in deze nieuwe fase die je nu begint.

 • – Ze zeggen dat oprechtheid moet zegevieren onder vrienden. Wees niet verbitterd, maar…. je wordt oud. Moge je er nog veel meer hebben!

 

 • – Vergeet niet, als je gevraagd wordt hoe oud je bent, kun je altijd antwoorden: “18. Je hebt echt 18… en 32 jaar ervaring. Gefeliciteerd! -Een voorbeeld van een persoon die 50 jaar wordt.-

 

 • – Je bent zoveel jaren geworden dat je niet weet wat je moet zeggen als je het ‘happy birthday’ liedje krijgt. Dit jaar zal ik goed zijn en ik ga deze succesvolle hit veranderen voor je favoriete nummer. Bereid de paraplu voor, en ik zing ook, het kan regenen. Gefeliciteerd!

– Gefeliciteerd! Je hebt een jaar minder om te stoppen met je schoonmoeder te steunen.

 • – Grappig en raar: Als je ‘is’ doet, dan is het ‘komt’ feestje.
 • – Gefeliciteerd met je verjaardag, maar had je er vorig jaar nog niet genoeg van?
 • – Gelukkige verjaardag, maar je moet weten dat het verzamelen van jaren alleen belangrijk is als je een wijn bent.
 • – Feesten hebt een nadeel en een voordeel: je ziet de letters niet van dichtbij, maar je ziet idioten van een afstand.
 • – De ‘jaren’ geven je een geweldig gevoel.
 • – Je wordt oud…. heb ik medelijden met je of moet ik je toejuichen?
 • – Geweldig, een jaar dichter bij de dood.
 • – Gefeliciteerd, je bent geweldig en je weet het niet!
 • – Is het je verjaardag? Nou, plaatwerk en verf en klaar voor het avontuur!
 • – De tijd gaat voorbij …. en het doet wonderen in je!
 • – Je verjaardag vieren, het is de nieuwe 30, gefeliciteerd met je verjaardag!
 • – Gefeliciteerd, wees optimistisch, volgend jaar zal het nog erger zijn…
 • – Gelukkige verjaardag, lachen en glimlachen terwijl je kunt, je tanden hebben vervaldatum
 • – Doe zoveel jaren als je wilt, maar verwacht niet dat ik je voorbeeld volg, ik ben jong.
 • – Op een dag als vandaag is je moeder, in samenwerking met een elektrisch bedrijf, bevallen. Briljant!
 • Verjaardagszinnen voor de meest sentimentele
 • – Moge het leven je evenveel geluk geven als je me hebt gegeven. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • – Als je twijfelde of ik me de verjaardag zou herinneren, dan is dit je antwoord. Hoe kon ik de dag missen waarop zo’n bijzonder persoon voor mij op de wereld kwam?
 • – Als het je verjaardag is, waarom heb ik dan de gave? Bedankt dat je me nog een jaar aan je zijde hebt staan.
 • – Stel je voor hoe belangrijk je bent in mijn leven dat je verjaardag is gemarkeerd als een vakantie op mijn kalender. Gefeliciteerd!
 • – Moge het nieuwe jaar dat je begint zo vol vreugde en geluk zijn als ik je wens. Moge je er nog veel meer hebben!
 • – Als mijn hand een pen was en mijn hart een inktpot, dan zou ik met het bloed van mijn aderen een Ik hou van je schrijven, vriend!
 • – Gefeliciteerd met het feit dat jij en ik je elke dag aan mijn zijde heb staan!

 

Verjaardagstaart 

verjaardag-taart

Verjaardagstaart 

 

Verjaardagszinnen, de meest klassieke zinnen

 • – Ik weet dat woorden een knuffel niet kunnen vervangen, maar ze dienen wel om je mijn beste wensen voor je verjaardag te sturen. Gefeliciteerd met je dag!
 • – Moge deze kaart dienen als een emitter van alle goede wensen die ik je stuur voor het nieuwe jaar dat je wordt geconfronteerd. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • – Ik wens je een jaar vol liefde, geluk en vreugde. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 • – Ik hoop dat dit nieuwe jaar in je leven beter zal zijn dan het vorige en dat al je dromen uitkomen. Gelukkige verjaardag uit de grond van mijn hart!
 • – Moge geluk en liefde altijd bij je zijn. Moge al je wensen in vervulling gaan. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 • – Moge deze speciale dag voor je het begin zijn van weer een jaar van geluk. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • – Al het geluk van de wereld voor dit nieuwe jaar dat zich voor je ogen opent. Geniet zo veel als je kunt!
 • – Op nog een jaar dat we samen kunnen toosten en je verjaardag vieren. Op nog een heel leven!

Verjaardag zinnen voor je beste vrienden

 • – De familie bestaat uit die wezens die men als zodanig hebt gekozen. Je zit al jaren in de mijne, ook al tekenen we niet met dezelfde achternaam. Gefeliciteerd met je verjaardag, broer!
 • – Een goed geleefde dag vandaag met jou maakt elke gisteren een gelukkige herinnering en elke ochtend een nieuwe hoop. Gelukkige verjaardag, mijn vriend!
 • – Verjaardagen komen en gaan. Maar onvergetelijke mensen blijven voor altijd in het hart. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 • – Voor het vermogen om me te verrassen, om me gelukkig te maken, om een glimlach uit te stralen als ik verdrietig ben en nog veel meer, ik hou van je. Gefeliciteerd met je verjaardag!
 • – Nog een jaar, een jaar minder, het belangrijkste is dat we ervan genieten. Gelukkige verjaardag!
 • – Gelukkige verjaardag voor die speciale persoon die altijd aan mijn zijde is geweest om het goede en het minder goede in het leven te delen. Prettige dag verder.
 • – Ik weet niet hoe lang ik je al ken, maar ik denk dat geen enkel getal genoeg is: ik voel me alsof ik met jou geboren ben. Gelukkige verjaardag, gekozen broer!
 • – We hebben samen duizend en één partijen doorgebracht, we hebben gelachen tot we huilden en huilden tot we lachten. 
 • Waar wacht je nog op om me momenten aan je zijde te blijven geven? Gefeliciteerd met je verjaardag!

Verjaardagszinnen voor de meest origineleverjaardag-cadeau  

lees deze blog over:

19 aparte Cadeau’s om aan een vrouw te geven

Geschenken

 

 

 

 

 • – Om je verjaardag te vieren had ik aan een Caribische cruise gedacht. Zou je het erg vinden om mijn planten water te geven tot ik terug ben? Gefeliciteerd met je verjaardag!

 

 • – Als ik je dit jaar niets geef, wees dan niet beledigd, ik spaar voor volgend jaar. Gefeliciteerd met je verjaardag!

 

 • – Eén blik, twee stappen, drie woorden, vier strelingen, vijf zuchten, zes emoties, zeven kussen, acht dromen, negen beloften…. en zo verder tot in het oneindige. Gefeliciteerd met je verjaardag.

 

 • – Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik feliciteer je met het feit dat je zo volwassen, zo verfijnd en zo diepgaand bent dat je belang hecht aan dingen die zo oppervlakkig en materieel zijn…. zoals cadeau’s.

 Geniet ervan, m’n vriend, want je zal nooit meer zo jong zijn!

– Heb een vreselijke dag, vol tranen en slechte momenten.  Ik wilde gewoon origineel zijn en er zeker van zijn dat niemand je op deze manier een gelukkige verjaardag had gewenst. Veel plezier!

– Ik dacht dat ik je een kleurstof voor je nieuwe grijze haar zou geven, maar ze vertelden me in de winkel dat ze het product niet per liter verkochten. Veel plezier!

– Moge de jaren je niet ouder, maar wijzer worden. Gefeliciteerd met je verjaardag!

– Veel plezier op je verjaardag, want je zult nooit meer zo jong zijn. Maar wees voorzichtig, want je bent nog nooit zo oud geweest. Gefeliciteerd met je verjaardag.

– Ik vier je verjaardag! Dat zou jij ook moeten doen.

– Je hoeft je niet te verstoppen, het is gewoon weer een jaar. Gelukkige Verjaardag

– Wat gebeurt er als je nog een jaar ouder wordt? Volgend jaar wordt het erger.

– Op bepaalde leeftijden mag een verjaardag geen reden zijn om te feliciteren. Veel plezier, oude mannen!

– Een jaar minder voor grijs haar om uit te komen! Moed! Moed!

Verjaardag zinnen voor de ambitieuze jarigen

– “Als ze me zeggen dat ik te oud ben om één ding te doen, probeer ik het meteen te doen.” (Pablo Picasso, Spaanse kunstenaar)

– Het gaat er niet om hoeveel jaren je in je leven hebt geaccumuleerd, maar hoeveel leven er in die jaren is opgebouwd. (Abraham Lincoln, president van de Verenigde Staten)

– In onze kindertijd willen we dat we ouder worden. Naarmate we ouder worden, willen we weer kind zijn. Alles zou geweldig zijn als we de verjaardagen niet in chronologische volgorde zouden moeten vieren. (Robert Orben, Amerikaanse komedieschrijver)

– Verjaardagen zijn erg goed voor je gezondheid. Uit de statistieken blijkt dat degenen met de meeste verjaardagen het langst leven. (Larry Lorenzoni, Salesian priester)

– “Alleen een gek viert zijn verjaardag.” (George Bernard Shaw, Ierse schrijver)

– “Veertig is de volwassen leeftijd van de jeugd; vijftig is de jeugd van de volwassen leeftijd.” (Victor Hugo, Franse dichter en toneelschrijver)

– Hoe meer je je leven verheerlijkt en viert, hoe meer je erin zult vinden om te vieren” (Oprah Winfrey, Amerikaanse presentator).

– Het duurt lang om jong op te groeien” (Pablo Picasso, Spaanse kunstenaar).

Al gelezen van deze blog 69%
5/5

Verjaardagszinnen voor je zus

 • – Zelfs als we soms ruzie maken en vechten, zijn we zussen, en dat is wat deze relatie zo bijzonder en mooi maakt. Ik wil dat deze dag heel bijzonder voor je is en dat je geniet met je vrienden en familie die van je houden aan het begin van je nieuwe jaar. Gefeliciteerd!”
 • – Op een dag zo stralend als vandaag komt de zon op om ons het teken te geven dat je verjaardag is begonnen. Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben in het gezelschap van jullie geliefde zusje, en dat we elkaar zo snel mogelijk kunnen zien. Ik wens je een gelukkige verjaardag”.
 • – Weet je nog dat we als zussen samen uit gingen voor een fietstocht op zoek naar avontuur? Ik herinner het me alsof het gisteren was en het is dat het hebben van een zus als jij onbetaalbaar is. Elke dag geef ik er mijn dank voor. Gefeliciteerd!”
 • – je weet dat je als grote zus altijd mijn steun en mijn belangrijkste pijler bent geweest en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Ik zal nooit alles vergeten wat je voor me hebt gedaan. Gefeliciteerd met je verjaardag.
 • – Zusje. Ook al vertel ik het je niet vaak, je weet dat ik heel veel van je hou en dat je een onmisbaar persoon in mijn leven bent. Daarom wil ik je een zeer gelukkige verjaardag wensen op zo’n bijzondere dag als vandaag. Ik hoop je half zo gelukkig te maken als je mij maakt en dat al je wensen zijn vervuld”.

Verjaardag felicitaties voor een moeder

– “Ik weet dat ik het je duizend keer per jaar vertel, maar ik moet het je nog eens zeggen. 

Je bent de beste moeder ter wereld! Er is geen andere helft zo goed als jij. Gefeliciteerd mam.

– Jouw liefde en tederheid voor de jouwe hebt ons geholpen om te zijn zoals we zijn. Jij bent de trots van de familie en het wiel dat ons leven beweegt. We houden heel veel van je. Gefeliciteerd!”

– Vele, vele felicitaties aan de beste moeder ter wereld. Bedankt dat je zo mooi bent als jij. Gefeliciteerd met je verjaardag.

– Vandaag is voor mij een van de meest bijzondere dagen van het jaar, mam. Je verjaardag! Ik wens je een geweldige dag en ik hoop dat je alles hebt wat je wilt op deze speciale dag.”

– Mam, ik moet je bedanken voor mijn bestaan en heb de goede en de slechte tijden doorstaan. Daarom wil ik dat je weet dat jij de inspiratie bent die mijn wereld beweegt en dat ik wil dat je de dag hebt die je verdient. Gefeliciteerd met je verjaardag.

Verjaardag wensen voor je neefje en nichtje

– “Prima, ook al is het mijn verjaardag, zoals je ziet maakt het niet uit omdat we het samen doen. En we hebben plezier! 

– Gefeliciteerd, neef, ik wens je vele jaren van gezondheid en lachen van mijn kant.”

– Wat ben ik er trots op dat ik bij een andere verjaardag van jullie aanwezig mag zijn, voor mij een van de grappigste van het jaar! Ik hoop er altijd in te zitten, want dat zou betekenen dat we nog steeds beste vrienden zijn. Ik hou heel veel van je neef. Gefeliciteerd!

– Ook al kan ik vandaag niet aan je zijde zijn om je kaarsen uit te blazen, denk niet te lijden, maar denk dat ik op dat moment precies aan je zal denken en dat ik van een afstand alle kaarsen op de taart naast je zal uitblazen. Ik hou van je met mijn hele hart en nicht. Hartelijk gefeliciteerd.

– Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden om zo’n briljante neef als jij te feliciteren. Maar als er één ding is dat ik weet, dan is het wel dat je mijn favoriete neef bent en dat je de beste verjaardag verdient die je ooit hebt gehad. Gefeliciteerd!

Sluit Menu