39 dingen die je kunt doen op je verjaardag als je geen ideeën meer hebt

39 dingen die je kunt doen op je verjaardag als je geen ideeën meer hebt

39 dingen die je kunt doen op je verjaardag als je geen ideeën meer hebt

Je verjaardag komt eraan en je weet niet wat je moet doen? Je moet deze ongelooflijke lijst met de beste ideeën lezen!

Toen we jong waren hebben we vaak de dagen voor onze verjaardagen geteld, maar er is sindsdien veel veranderd. Vandaag de dag, als onze verjaardag nadert worden we een beetje bang, omdat we bang zijn om iets te moeten organiseren en daarom zijn we sommige jaren niet in de stemming om een feestje te geven.

Onze verjaardag zou een dag moeten zijn om je te vermaken en iets voor jezelf te doen. Als dat betekent dat je een bad moet nemen en vroeg naar bed moet gaan, ga je gang. Als je een weekendje weg wilt met uw vrienden, wacht dan niet langer en huur een hotel. En omdat we willen dat deze dag heel speciaal voor je is, organiseren we een aantal zeer gevarieerde ideeën die je graag zou willen doen!

Als je vanwege je verjaardag uit wilt gaan:

1. Plan een wellnessdag: Het is de ideale omgeving om je geest te zuiveren en jezelf op je verjaardag te vertroetelen.

2. Ga naar een show: Geniet van een goochelshow, een toneelstuk of zelfs een concert.

3. Eet bij een restaurant: boek in dat restaurant dat je al lange tijd wil bezoeken, of gewoon bij je eigen favoriete restaurant.

4. Koop een cadeau voor jezelf: Er is niets mis mee om jezelf af en toe een cadeau te geven en wat is er beter dan dat op je verjaardag te doen.

Als je weg wil gaan….

5. Boek een hotelovernachting: Zoek een bestemming en een hotel waar je altijd al naartoe wilde, want je verjaardag is het perfecte moment.

6. Bezoek een wijnproeverij: Wat is een beter scenario dan je verjaardag te vieren met een wijnproeverij.

7. Plan een reis om een vriend te bezoeken: Bezoek die geweldige vriend van je die niet in je stad of plaats woont en vier je verjaardag samen.

8. Ontsnappen naar het strand: Er is niets rijker dan ontsnappen naar het strand en het kunnen voelen van de zee en het zand tussen je voeten. Het is het perfecte panorama om te genieten.

Als je een verjaardag feestje wilt organiseren

9. Huur een foodtruck: In plaats van ergens te gaan eten, nodig je je vrienden uit om bij je thuis te komen eten en huur je een foodtruck of cateraar met je favoriete eten.

10. Organiseer een filmavond op je verjaardag: Koop de projector of beamer van een vriend en kies een film die iedereen bij je thuis kan zien.

11. Huur een karaokeset: Dit is het beste scenario als je jezelf graag uitdrukt en zingt, zonder je te hoeven schamen voor jezelf. Niemand zal je herinneren tenzij je erg goed bent, dus er is niets te verliezen.

12. Organiseer een buitenfeestje bij een openbaar meer: Als je het geluk hebt dat je in het zomerseizoen jarig bent, is een bbq of feestje bij een meer in de open natuur wat je moet doen.

Wanneer je thuis wil blijven

13. Bereid heerlijke cocktails: Koop de ingrediënten van uw favoriete cocktail en bereid ze samen met uw vrienden.

14. Eet een stukje van je favoriete verjaardagstaart: je kunt hem kopen in je favoriete bakkerij of durft hem zelf te bereiden. Taart eten is een must op je verjaardag.

15. Huur voor je verjaardagsfeest een kok in: Als je wilt genieten van een heerlijke maaltijd zonder uw huis te hoeven verlaten en zonder te hoeven koken, dan is dit perfect.

16. Organiseer een verjaardag-marathon van series of films: Kies gewoon wat je wilt zien.

17. Organiseer een pyjamafeestje: het kan met je vrienden, je partner of zelfs je familie zijn!

Verre van iets om bang voor te zijn, is het bereiken van een nieuw decennium iets om trots op te zijn. We zijn wijzer, we weten wat we willen, wat we willen doen en (hopelijk) hebben we talloze ervaringen opgedaan die een bestseller waardig zijn.

Je hebt de meeste “plannen om te doen” toch al gemaakt, dus je kunt deze lijst definitief controleren, we laten je 30 plannen om te doen voor je 30ste verjaardag. Als je nog steeds geen enkele van deze ervaringen hebt, waar wacht je dan nog op? Ga er dan voor!

18. Reizen:

hoofd wereld

Alleen, begeleid, met familie, met vrienden. Met het vliegtuig, met de trein, met de boot. Ver weg, dichtbij. Kortom, om te reizen waar en hoe het ook is. Een van de belangrijkste plannen om in deze decennia te maken is om te reizen, zo vaak en zo ver als je kunt.

19. Parachute springen:

Parachutespringen is een van die dingen die altijd op de lijst van dingen te doen in het leven zal staan. Hoe eerder je het doet, hoe groter de kans dat je het ervaart.

20. Wat extreme sporten:

extreme sporten bungee jumping

Ook al is het maar één keer in je leven, beoefen een extreme sport. Doe het vanwege je verjaardag. Of het nu gaat om bungee-jumpen, bergbeklimmen, motorcross of kitesurfen, probeer het eens. Wie weet, misschien vind je zelfs een nieuwe hobby.

21. Maak een Eurotrip vanwege je verjaardag:

Een van de dingen die je ongetwijfeld, zelfs meerdere malen, kunt doen, is een reis naar zoveel mogelijk Europese steden te maken (hoe minder bekend, hoe beter).

22. Ga naar een muziekfestival:

festival

Het is zeker iets om te doen voordat je 30 bent. Hoe jonger je bent, hoe meer je zult genieten en hoe minder je nodig hebt om een geweldige tijd te hebben. Koop de tickets voor dat Tomorrowland, Lowlands of je zult er later spijt van krijgen.

23. Doe iets dat je bang maakt:

Van het spreken in het openbaar voor een groot publiek, tot het betreden van dat huis dat er spookachtig uitziet. Doe het en doe het nu!

24. Ga vanwege je verjaardag naar een voetbalwedstrijd:
Als het een klassiek duel is, des te beter.

25. Ga feesten en na het feesten:

Iets wat je zeker al een aantal jaren doet, en dat moet gebeuren tot het mogelijk is. Dans tot zonsopgang en stop niet tot de volgende ochtend!

26. Vrijwilligerswerk:

In deze decennia zult je gemerkt hebben dat het goede doen een van de dingen is die meer vreugde in het leven brengt. Als je het nog niet geprobeerd hebt, is het nu het moment.

27. Trekking

Een berg beklimmen op een zonnige dag is iets wat je moet doen. Het verbindt je met jezelf, het laat je situaties vanuit een ander perspectief zien en het kan zelfs de manier waarop onze hersenen werken veranderen.

28. Bekijk beroemde films op je verjaardag:

Als je Lord of the Rings of Star Wars niet hebt gezien, ben je een vreemde jarige. Voor de 30 marathons van deze films die ons leven kenmerkten, is een van de plannen die we moeten maken.

29. Geen internet een weekend lang:

Ontkoppel de verbinding. Het lijkt misschien onmogelijk, maar als je erin slaagt om het te doen zal het een experiment zijn dat je zelfs meer zal willen. Zet uw mobiele telefoon uit en geniet ervan.

30. Camping:
Eén te zijn met de natuur, een onschatbare en noodzakelijke ervaring.

31. Rennen in een Marathon:

carrière

Zelfs als het kort is. Het zal je een ongeëvenaard gevoel van prestatie geven.

32. Ga naar eventueel naar een nudistenstrand:
Laat de vooroordelen in je woonplaats achter en durf iets nieuws te doen.

33. Vier op een aparte manier je verjaardag en ‘Verlies’ jezelf in een ander land:

Het zal niet alleen een leerzame ervaring zijn voor uw interne GPS, maar het zal je ook meenemen op paden die niet typisch zijn voor toeristen. Geef jezelf de kans om niet nog een stad te zijn en maak kennis met een nieuwe stad vanuit een ander perspectief.

34. Hervat het contact met je jeugdvrienden:

En vertel urenlang over de ondeugende dingen die je vroeger hebben gedaan.

35. Op een motor rijden:

motor
Als het je bang maakt, kan het tellen als “iets doen wat je bang maakt”. Als je er zin in hebt en je hebt het nog nooit gedaan, ren dan weg, het is 30.

Als het je bang maakt, kan het tellen als “iets doen wat je bang maakt” . Als je er zin in hebt en je hebt het nog nooit gedaan, ren dan weg, het is 30.

36. Ga naar een pretpark:

attractiepark
Niets is te vergelijken met de adrenaline van een achtbaan of de neergang als je de hamer aanzet. Na 30 jaar is ons hart kwetsbaarder. Probeer het nu!

Verblijf in een iglo of bezoek een ICE-Bar:

37. noorderlicht 

Als je van plan bent om naar een poollicht te gaan, vul het dan aan met de ervaring van een overnachting in een iglo. Je doodt twee vliegen in één klap en je kunt je ook nog eens verbazen over de poolra’s als je warmer bent.

38. Ga naar de jungle:

Er zijn maar weinig mensen die je kent die de jungle hebben bezocht. Hoewel het niet voor iedereen is, is het iets wat je zelfs maar één keer in je leven moet doen. Voor de leeftijd van 30 jaar lijkt het zonder twijfel de beste optie.

39. Zwemmen in de wilde natuur:

het zal een ervaring zijn die je lang zult herinneren.

Hoeveel van deze plannen heb je al van de lijst geschrapt?

Kom op, je hebt nog tijd. Durf andere plannen te maken! En waarom niet, maak ze met nieuwe mensen.

Hoe geef je een feestje thuis en geniet je ervan?

Hoe organiseer je een feestje thuis en geniet je ervan? Het vieren van een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een prestatie, of gewoonweg het ontmoeten van vrienden, is altijd een goede reden om samen te komen.

Maar soms kunnen de voorbereidingen je een beetje stress bezorgen. In plaats van te ontspannen en plezier te hebben, heb je het uiteindelijk moeilijk en wil je niet meer feesten.

We delen enkele tips zodat je de leiding kunt nemen zonder dat je de organisatie hoeft te delegeren.

De ruimte

Probeer niet meer mensen uit te nodigen dan je kunt ontvangen. Als het feest enkele uren duurt, is het beter om stoelen of fauteuils te hebben zodat de gasten zich in de ruimte kunnen inpassen. Zal de vergadering in een open ruimte plaatsvinden? Heb een B-plan in geval van regen.

Uitnodigingen

Als je je evenement goed wilt organiseren, maak dan een maand of 15 dagen van tevoren online uitnodigingen voor je evenement aan in Eventbrite. je kunt het met uw vrienden delen via e-mail of sociale netwerken, zodat niemand uw evenement vergeet.

Naast de reden voor de viering (met datum en tijd), kunt je een routebeschrijving naar uw huis toevoegen. je kunt ook de optie opnemen dat uw gasten zichtbaar zijn wanneer zij hun aanwezigheid bevestigen, wat een beter gesprek kan genereren.

Houd er rekening mee (om niet te wanhopen en te geloven dat er niemand zal komen) dat de gasten over het algemeen tussen een half uur en een uur na de door je aangegeven starttijd aankomen.

Het eten

Als je voedsel gaat bereiden, is het praktischer voor iets dat mensen met hun handen kunnen eten: sandwiches, snacks of een meer complete snack. Pizza’s of taco’s zijn ook een goede opties.

Iets goedkoper kan het zijn om voor iedereen een stoofpotje van linzen of wat noedels te maken en dat je gasten die staand vanuit braadpannen, kunnen opeten.

Het is goed om aan het eind iets zoets toe te voegen, zoals een taart. Het zal altijd gemakkelijker zijn om later schoon te maken als je duurzame wegwerpartikelen gebruikt: tafelkleden, glazen, borden, borden, braadpannen, vorken, spiesen, servetten, enz.

Over het algemeen worden 4 broodjes per persoon berekend als het ’s avonds is.

Drankjes

Als je in de supermarkt drankjes gaat inkopen of je gasten om medewerking vraagt, denk dan eens na over hoe je de dranken gaat koelen of koud of houdt, want ze passen bijna nooit allemaal in je ijskast.

Oplossing: zoek een grote kom, voeg water met een beetje ijs toe en er overheen grof zout.
Dan koelkast ze af en houdt ze tijdens de feest. Als je de emmer niet hebt, kun je het bijvoorbeeld in je badkuip doen.

Er wordt ongeveer een halve liter niet-alcoholische dranken per persoon berekend, maar als het warm is, drinken de gasten over het algemeen veel meer.

Muziek

Net als de verlichting van de plaats is muziek essentieel op het moment van een feestje, omdat het een zeer goede sfeer creëert. En vallen nieuwe gasten minder in verlegenheid als ze bij het feest aankomen. Als je eenmaal weet wie de gasten zijn en je weet min of meer wat hun smaak is, kan je beslissen of ze gaan dansen of dat de muziek alleen op de achtergrond wordt begespeeld.

Op basis hiervan kunt je kiezen welke nummers je wilt spelen en het volume waarop je ze wilt afspelen.

Een computer die is aangesloten op een console met luidsprekers is veel comfortabeler voor de muziek, omdat je lijsten kunt programmeren of gewoon een reeks nummers kunt hebben die na elkaar worden afgespeeld.

Deze playlists zouden een optie kunnen zijn: https://bestebands.nl/5-playlists-feest-succes , waarmee de playlist als klaarstaan. Maar natuurlijk kan je ook lijsten natuurijk ook zelf samenstellen, als je meer tijd hebt en een paar uur muziek kunt plannen. Als je video’s wilt hebben kunt je gebruik maken van de Youtube lijsten.

Entertainment

Het overkomt velen van ons dat we vrienden van verschillende achtergronden willen uitnodigen, dus soms gebeurt het dat niet alle gasten elkaar eerder kennen en dat sommigen zich ongemakkelijk voelen of gewoon niet met elkaar praten.

Ongeacht de leeftijd, een activiteit die gasten kan verenigen is het spelen van spelletjes.

Enkele activiteiten die je kunt voorstellen zijn: zeg het met mime, reuzen-pictionary, een karaoke, dansstoelen, vragen en antwoorden, raadsels. Tekeningen en prijzen voor de winnaars kunnen voor hen een uitstekende reden zijn om deel te nemen.

Probeer het op je volgende feestje en je zult zien hoe de gasten ervan genieten.

Vergeet niet dat je altijd iemand kunt inhuren voor sommige of al deze activiteiten. Maar naast het besparen van veel geld, is het ook heel leuk om thuis een feestje te leren geven en er volop van te genieten!

Vergeet tot slot niet om foto’s en video’s te maken zodat je dit mooie moment niet vergeet.

Wil je een extra tip met ons delen om je feestje te organiseren?
we horen t graag!

39 dingen die je kunt doen op je verjaardag
Zwemmen met in de wilde natuur
Huur een karaokeset
Ga naar een muziekfestival
Doe iets dat je bang maakt
Sluit Menu